2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Onlar aynada kendilerini hiç görmemişler heralde,kilo almadım diyenden kork zaten eminim şimdide kiloludur. Ben kilolarımla mutluyum de geç kafaya takmaya değmez.

Aynen canım biri 30 kilo almış zaten hala kilolu yürüyor falan kim görürse diğeri de öyle akupunktura falan gitti yani hala kilolu hep derler şöyle yerdim böyle iştahım açıktı falan bir kere verdim ağzının payını arkamdan bakıp konuşuyorlardı hissediyordum bugünde gün doğdu onlara. Dün arkadaş lokum getirmiş şehir dışı görevinden müdür yardımcımız çölyak hastası yiyemiyor ona ikram etti dedi ben yemeyeyim fatma hanım yesin o da onun sekreteri odadayız hep beraber sonra yok yok seda yesin o hamile hakkımı ona ver dedi fatma gıcık oldu yüzü bozuldu ben diyet yapıyorum zaten dedi ama kolidorda çifter çifter aldı

Aynen bende 40.5 le kaldım zaten ben bu aylarda 45 olmak istiyordum yani ki zorlanmayayım diye bende seviniyorum aldım diye. Zaten doğumdan sonra da biraz kilo kalsın istiyorum biliyorsun kıyafet bulmak çok zor oluyor yoksa. Herkeste gayet yakıştırıyor iyi niyetli arkadaşlarım falan hep çok yakıştı yüzün gözün toparlandı diyorlar ama bunlar art niyetli. Çekemiyorlar zaten.

Aynen ve benim bel sırt ağrım falan yok akşamları nadiren oluyor sağlıklı da besleniyorum doktorumda çok demedi sağlık ocağı da demedi. Ama hep böyleler. Ben sosyal medyada bir yere gider paylaşırım falan herkesinkini beğenirler benimkini görmezden gelirler laf sokmak için yer ararlar özellikle iki kişi yani.Ben senelerce tedavi görmüşüm bu şansı yakalamışım kendilerine hiç bakmıyorlar ama

Ben yaptırmayacağım, herhalde karnımda makas unutmazlar diye düşünüyorum

Takma kafana canim gercekten bu kilolarin yarısı ödem bunu unutma.tabikide kilo alicaz.cocuk büyüdükçe kilo artacak.bizim elimizde olan birsey degil bi muddet sonra.salla gitsin sen bebisine odaklan kiyafet bak video izle havan degissin

Bnde çok kilo aldım çok moralim bozuk merdivenlerde tıkanır oldum ki ben yerimde durmayan biriyim. Zaten hamilelik öncesi 3/4kilo almıştım vereyim dedim pilates koşu bandı başladım derken hamile kaldım ve en son 8 almıştım 67kiloyun artık tartıya çıkmayı bıraktım cidden 72yle doğurmuştum çocuklarımı bunda korkuyorum 80mi olurum diye

ihmal etme bence canım. yola çıkmadan bi doktora görün mutlaka. kullandığın bir ilaç bile dokunmuş olabilir.

bencede bi doktora görüncen iyi olcak gibi

Nedir bizim bu kadınlardan çektiğimiz yaa. Benimde 8 yıllık candostum ayni dönem aynı doktorda tüp bebek yaptık benim tuttu onun ki düştü arayip bebegimin cinsiyetini soylemedim diye açtı ağzını yumdu gözünü şimdi konuşmuyor benimle Su ufak tefek cinayetler dizisini izleyip bir de size yapılanlari okuyunca hemcinslerimden sogudum resmen

dejavu_one şu an 45 kilosun bana gore ooo çok zayifsin bile ne takıyorsun onları kafana ? Onlar hamile olmadıkları halde senin kilonda değildirler sanırım. Kilo zaten olacak evet olmasa güzeldi valla ben de homini girtlak yiyip 5 kilo aldım doktorum da kızdı:)))))) son aylara bırak kilo almayı diyor ya elimde sanki:)))) herseyde gözü mu kalır insanın valla benim kalıyor
Yapcak bisi yok doğurduktan sonra spor diyet ne varsa yapicam da şimdilik keyfim yerinde :))))))))))))))))

Kızlar selamlar dr dan geldim şimdi ama kilo boy söylemedi 17+0 bugün. Verdiği kağıtta 12 cm 130 gram yazıyo doğru anladıysam. Sizler gittiğinizde öğrenebildiniz mi boy kilo?

Kızlar ağrılarımdan dolayı kan vermiştim doktor kan testi istemişti.Heralde idrar yolu enfeksiyonu düşündü testlerden aksef500 diye bi antibiyotik verdi.Bebişe bi zararı dokunmaz dimi

Valla kadın kadınınn düşmanıdır diye boşuna demiyorlar yani be anlamadım illa seceresini mi dökeceksin yani konuşurken sorarsa söylerdin hususi arasan bu seferde hava atıyor derdi ama her şekilde bir sorun yaratıyorlar.

Valla ne yapalım vücut alıyor ki ben kilo alamayan bir insanım boyum kısa yemezdim de zaten birçok çeşit bir anda ama şimdi yiyorum çok da normal zaten acıkıyorum zaten zararlı birşey yemiyorum ama depoluyor bu dönemde. Biz hamileyiz tasası onlara düşüyor

Kızlar selamlar dr dan geldim şimdi ama kilo boy söylemedi 17+0 bugün. Verdiği kağıtta 12 cm 130 gram yazıyo doğru anladıysam. Sizler gittiğinizde öğrenebildiniz mi boy kilo?

Benim doktorumda sorunca söylüyor. 16+5 de geçen hafta 15 cm 190 gr çıktı canım. Seninki de haftasına göre normal sorun yok yani olması gereken çıkmış merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…