- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.841
Onlar aynada kendilerini hiç görmemişler heralde,kilo almadım diyenden kork zaten eminim şimdide kiloludur. Ben kilolarımla mutluyum de geç kafaya takmaya değmez.
Canım bana doktorum sırt üstü yatma dedi kan damarlarına baskı oluyormuşBendede oluyor. Yatarken genelde sırt üstü yatıyorum kafamın altına 2 yastık koyup.
Bende hayatim boyunca ilk gebeligim disinda 42 kilonun uzerini gormedim. Bu hamileligimde de 43 kilo ile basladim suan 50 kiloyum 7 kilo aldim yani :) normalde cok fazla ama bizim gibi minyon tiplilerde kilo cok fazla batmiyor goze. O yuzden kimin ne soyledigini cok takma bence kafana. Ben aksine seviniyorum kilo aldikca :)
Bende ikinci gebeligim olmasina ragmen 18+6 yim hissetmiyorum. 20. Haftalara kadar hissedilmemesi normal merak etme
Canımmm sakin ol bi kere sen zayıfsın böyle alman normal yarıladın ve 5 kilo aldın çokmu insanları dinleme ihtiyacı varmış vücudunun almış. İnsanların kalbi kötü niye kıyaslıyorsun hemen yaa
Ben yaptırmayacağım, herhalde karnımda makas unutmazlar diye düşünüyorumMerhaba kızlar.
Bugün sağlık ocağına gittim. Arayıp çağırdılar. Kilomu ölçtüler tam 10 kilo almışım çok mutsuzum.. Boyum 177. 68 kilo ile hamile kaldım şimdi 78 kiloyum. Ayaklarıma baktı şiş değil ama ellerim biraz sis. Şekerim yüksek cıktı, tansiyonum düşük. Benden sağlık ocağında kan alamıyorlar. Hastanede alınması lazım o da uzman birinin yani bebeklerden falan alan birinin kanımı alması lazım. Tam kan sayımı istediler. Onun için haftaya hastaneden gün aldım. Orda kan sayımı yaptırmak için. Hadi kilo vs doğumdan sonra veririm de çok kilo bebeğe zarar vericek diye korkuyorum. Birde bu şeker yüksek cikinca moralim bozuldu. Ben ne yapsam diyetisyenemi gitsem acaba. Nasıl beslenmeliyim. Halbuki öyle çok yemek yiyen birisi de değilim önceden nasıl yiyorsam o kadar yiyorum.bana şeker yüklemesi yapmayı düşünüyormusun diye sordu. Bende bilmiyorum dedim doktorumla konuşayım önce. tetanoz aşısı için gün verdi. Bu asiyi yaptırmayan veya yaptırmayı düşünmeyen biri var mi acaba aramızda. Ben kararsizim açıkçası??
Takma kafana canim gercekten bu kilolarin yarısı ödem bunu unutma.tabikide kilo alicaz.cocuk büyüdükçe kilo artacak.bizim elimizde olan birsey degil bi muddet sonra.salla gitsin sen bebisine odaklan kiyafet bak video izle havan degissinCanım arkadaş sordu sağlık ocağına gittin mi diye o da iyi bir arkadaşım onunla bu konuyu konuşurken öbürleri geldi duydu hemen laf çarpıtmalar falan ilk de değil bu anlatmasam da laf diyorlar değişmiyor ki. O kadar sıkıntı yapmıyorum da sanki onlar sanırsın çok fit bitirmişler hiç almamışlar bebeği çıkarınca bir deri kemik kalmışlar gibi konuşuyorlar ya hayret yanii
Canım bana doktorum sırt üstü yatma dedi kan damarlarına baskı oluyormuş
ihmal etme bence canım. yola çıkmadan bi doktora görün mutlaka. kullandığın bir ilaç bile dokunmuş olabilir.Mide ağrısı yaşayan varmı üç gündür sürekli oluyor. Bu sabah ağrısına uyandım o kadar çok ağrıyorduki. Sonrada kan kustum ağzımın içi hep kan oldu çok kötüydü. Doktorada gidemem yarın istanbula gidiyoruz beş gün yokuz napıcam arayıp sorsam doktor ne diyecek
ooyy hem nem hem sıcak ikisi bi aradaevde, iş yerinde klima var da dışarısı korkutuyor :) çeşmede yazlığımız var. haftasonları gidiyoruz yazın. deniz kenarında nasıl duracağımı bilmiyorum
bencede bi doktora görüncen iyi olcak gibiMide ağrısı yaşayan varmı üç gündür sürekli oluyor. Bu sabah ağrısına uyandım o kadar çok ağrıyorduki. Sonrada kan kustum ağzımın içi hep kan oldu çok kötüydü. Doktorada gidemem yarın istanbula gidiyoruz beş gün yokuz napıcam arayıp sorsam doktor ne diyecek
Nedir bizim bu kadınlardan çektiğimiz yaa. Benimde 8 yıllık candostum ayni dönem aynı doktorda tüp bebek yaptık benim tuttu onun ki düştü arayip bebegimin cinsiyetini soylemedim diye açtı ağzını yumdu gözünü şimdi konuşmuyor benimleAynen ve benim bel sırt ağrım falan yok akşamları nadiren oluyor sağlıklı da besleniyorum doktorumda çok demedi sağlık ocağı da demedi. Ama hep böyleler. Ben sosyal medyada bir yere gider paylaşırım falan herkesinkini beğenirler benimkini görmezden gelirler laf sokmak için yer ararlar özellikle iki kişi yani.Ben senelerce tedavi görmüşüm bu şansı yakalamışım kendilerine hiç bakmıyorlar ama
aynen öyle maalesefooyy hem nem hem sıcak ikisi bi arada
Ben daha dün gittigim icin hemen paylasiyim. 16+4te 150gr 19 cm dedi. Masallah bebeklerimizeKızlar selamlar dr dan geldim şimdi ama kilo boy söylemedi 17+0 bugün. Verdiği kağıtta 12 cm 130 gram yazıyo doğru anladıysam. Sizler gittiğinizde öğrenebildiniz mi boy kilo?
Nedir bizim bu kadınlardan çektiğimiz yaa. Benimde 8 yıllık candostum ayni dönem aynı doktorda tüp bebek yaptık benim tuttu onun ki düştü arayip bebegimin cinsiyetini soylemedim diye açtı ağzını yumdu gözünü şimdi konuşmuyor benimleSu ufak tefek cinayetler dizisini izleyip bir de size yapılanlari okuyunca hemcinslerimden sogudum resmen
dejavu_one şu an 45 kilosun bana gore ooo çok zayifsin bile ne takıyorsun onları kafana ? Onlar hamile olmadıkları halde senin kilonda değildirler sanırım. Kilo zaten olacak evet olmasa güzeldi valla ben de homini girtlak yiyip 5 kilo aldım doktorum da kızdı:)))))) son aylara bırak kilo almayı diyor ya elimde sanki:)))) herseyde gözü mu kalır insanın valla benim kalıyor
Yapcak bisi yok doğurduktan sonra spor diyet ne varsa yapicam da şimdilik keyfim yerinde :))))))))))))))))
Kızlar selamlar dr dan geldim şimdi ama kilo boy söylemedi 17+0 bugün. Verdiği kağıtta 12 cm 130 gram yazıyo doğru anladıysam. Sizler gittiğinizde öğrenebildiniz mi boy kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?