arkadaşlar bu kv konusunda bende katılayım madem :) şimdi maalesef dicem kv yok benim...herkes ağzı var dili yok çok mazlum bir kadındı diye anlatıyor biz evlenmeden 2 yıl önce kanserden vefat etmiş eşim hala ağlar aklına geldikçe annesi..melek gibi kadınmış bu 1...annem kv aynı zamanda..bir gelini 2 de torunu var..buda 2..o bebekleri daha çok annemle ben büyüttük..ama gelinimiz maalesef soğuk nevaledir aynı zamanda korkunç beceriksiz ve vurdumduymaz..çocukalr açmı hasta mı yıkanacak mı umuru olmaz

şimdi hem bir gelin hem bir görümce hemde bir anne adayı olarak objektif konuşmak zorundayım..görümceyim diye gelinimizi kötülediğimi sanmayın misal 3 yaşına kadar 2 yeğenimi de ben yıkadım daima..yıkayamadığı gibi yıkamazdı da..pasaklıdır kısaca..normal doğum yaptı annesi 1 gece bile yanında kalmadı misafir gibi geldi gitti annem bakacaktı ne saçma niye gidiyor annesi nasıl rahat edecek senden dedim bana mısın demedi yine de gitti annesi..annem 40 gün evine yemeğini yapıp taşıdı..kalma sakın ayıp dedim de kalmadı kadın...yani böylesi de var..şükür büyüttük kız olan 8 erkek olan yeğenim 6 yaşına geldi de acıktık diyip zorla annelerinden bişey isteyebiliyorlar karınları doyuyor en azından..şimdi ben doğum yapsam annem artık yaşlandı bana bakamaz..kv yok..görümcem 55 yaşlarında kokoş ve ne umuru olur ne becerir...gelinimiz gelse bile dedikodu aramaya ne yapmışım ne almışım görmeye gelir..eşim bakacak bana kısacası..bende kara kara düşünüyorum sezaryen olurum büyük ihtimal ve ilk gece bir arkadaşımdan yardım alayım bari eşimin beceremediği olacak..böyle zamanlarda arkadaş demek kızkardeşten ileri demek,can yoldaşı demek..yoksa eşim sabahlar dört döner de oda panikler beceremez..kısaca anne vaaar anne var, kv vaar kv var, gelin vaar bide benim gibi bahtsız kız evladı var :)