2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Zaten gebelik için de normal süre 9 ay 10 gün derler yani 10 ay oluyor ama kimse 10 günü söylemez o yüzden 9 ay diye akılda kalmıştır. Ay bir-iki gün oynuyor ama yine hafta hesabı dan 6 ay bitmiş oluyor

26 hafta bitince 6 ay bitmiş oluyor ben netten baktığımda da öyleydi gebelik programı yüklü bende orada da bugün 7 ay yazuyor 26 bitti. 4 hafta 3 gün gün gibi falan hesaplanıyor.38 haftada 9 ay bitmiş oluyor o yüzden planlı sezeryan söz konusuysa 38 bitince alıyorlar kalan iki haftada o 10 günlük küsürat oluyor 280 gün yani 40 haftaya tamamlanıyor

Bu da ikinci gün bayram şekeri tiyseleri:). Hepinizin ellerinizden öper:)
63C9CFBF-8D41-430D-B940-440B487F5FDB.webp

Offf kızlar kayınvalideme geldiğimde geriliyorum. Buraya geldiğimde tüm düzenim değişiyor. Yemek, kahvaltı. Hamile kadın saat 1 de kahvaltı mı eder, acıktın mı diyen yok, yemek desen o da yok, akşam dışardan yemek söyledik yedik. Bu sabahta baktım kahvaltıyla ilgisi yok kalktım kendim kuru kuru peynir ekmek yedim. Yemek yapayım desem evde yemeklik bir şey yok. Günde 2 öğün yemek zorunda kalıyorum. Üstümü değiştiricem kıyafet deniycem kapıyı kapıyorum aç aç göbeğine bakıcam, göbek çizgine bakayım diyor. Valla gerildim. Eşim de tatilin çoğunu burda geçirmek istiyor. Ailemin yanına gidemiyorum diye mutsuzum bir de burda hayatta geçiremem. Eve döndüğümüzde konuşucam eşimle, yolculuk yasaksa buraya gelmek için de yol yapıyoruz. Çok sıkıldım çok

Offf kızlar kayınvalideme geldiğimde geriliyorum. Buraya geldiğimde tüm düzenim değişiyor. Yemek, kahvaltı. Hamile kadın saat 1 de kahvaltı mı eder, acıktın mı diyen yok, yemek desen o da yok, akşam dışardan yemek söyledik yedik. Bu sabahta baktım kahvaltıyla ilgisi yok kalktım kendim kuru kuru peynir ekmek yedim. Yemek yapayım desem evde yemeklik bir şey yok. Günde 2 öğün yemek zorunda kalıyorum. Üstümü değiştiricem kıyafet deniycem kapıyı kapıyorum aç aç göbeğine bakıcam, göbek çizgine bakayım diyor. Valla gerildim. Eşim de tatilin çoğunu burda geçirmek istiyor. Ailemin yanına gidemiyorum diye mutsuzum bir de burda hayatta geçiremem. Eve döndüğümüzde konuşucam eşimle, yolculuk yasaksa buraya gelmek için de yol yapıyoruz. Çok sıkıldım çok
Canım eşin durumu görmüyormu. Sen iki canlısın beslenmen gerek. Bizdede durum aynı kv kp yaşlılar bizimkiler. Ben tedavi zamanı gittiğimde kalamam dedim eşim anladı tabi gitti dolabı doldurdu kendim pişirdim birlikte yedik. Bizim kalacak odamız bile yoktu. Stres yapma çözmeye çalış. Beslenmen önemli.
İşlerine geldiği gibi davranıyorlar galiba çünkü o kadar duyarsız olunmaz olunmamalı. Göbeğine bakmayı biliyo dolaba iki kilo sebze meyve koymayı bilmiyormu

Canım eşin durumu görmüyormu. Sen iki canlısın beslenmen gerek. Bizdede durum aynı kv kp yaşlılar bizimkiler. Ben tedavi zamanı gittiğimde kalamam dedim eşim anladı tabi gitti dolabı doldurdu kendim pişirdim birlikte yedik. Bizim kalacak odamız bile yoktu. Stres yapma çözmeye çalış. Beslenmen önemli.
İşlerine geldiği gibi davranıyorlar galiba çünkü o kadar duyarsız olunmaz olunmamalı. Göbeğine bakmayı biliyo dolaba iki kilo sebze meyve koymayı bilmiyormu
Sorma canım yaa, kendim hazırlayıp kahvaltı yaptığımı görünce ye annecim aç kalma sen demez mi, ben açım diyorum o gelmiş yok evime şunu yapıcam bunu yapıcam diye anlatıyor. Eşim de farkında değil galiba ama eve döndüğümüzde söyliycem yani böyle olmaz. Ahh annem diyorum yanımda olsaydı. Şimdiki aklım olsa bu kadar uzağa evlenmezdim :( iki gündür ne süt içebildim ne yoğurt yumurta yiyebildim düşün.

Seni anlıyorum canım bizde bayramda sabahtan akşama kadar kayınvalidemgildeyiz sürekli oturmak zor geliyor ayağımı uzatamıyorum bile hep şişiyor. Eşinle konuş sen annengil çokmu uzak yanlarına gidebilsen keşke sanada iyi gelirdi

Seni anlıyorum canım bizde bayramda sabahtan akşama kadar kayınvalidemgildeyiz sürekli oturmak zor geliyor ayağımı uzatamıyorum bile hep şişiyor. Eşinle konuş sen annengil çokmu uzak yanlarına gidebilsen keşke sanada iyi gelirdi
Ahh canım ahh keşke gidebilsem. 10 saatlik uzaklıkta. Doktor yolculuk önermiyorum dedi kaldım. Annem gelecek ağustosta. Niye bilmiyorum ama ne zaman buraya gelsem kasıklarım ağrıyor. Otursam ağrıyor yatsam yattığım yer batıyor yanlarım ağrıyor. Bayram için geldik yarın dönücez eve ama eşim 2 haftada bir gitmek istiyor. Okullar kapanınca burda kalmak istiyor ama ben istemiyorum, konuşucaz bakalım. Senin işin daha zor kvden senden bekliyor her şeyi, benimki öyle değil ama hamile olduğum unutuluyor, onlar yemiyor diye ben aç kalıyorum. İnsan kendi evini düzenini istiyor

Sorma canım yaa, kendim hazırlayıp kahvaltı yaptığımı görünce ye annecim aç kalma sen demez mi, ben açım diyorum o gelmiş yok evime şunu yapıcam bunu yapıcam diye anlatıyor. Eşim de farkında değil galiba ama eve döndüğümüzde söyliycem yani böyle olmaz. Ahh annem diyorum yanımda olsaydı. Şimdiki aklım olsa bu kadar uzağa evlenmezdim :KK43: iki gündür ne süt içebildim ne yoğurt yumurta yiyebildim düşün.
Kıyamam ya sonrada gelinler öyle gelinler böyle. Kendin al kendin yap en temizi strese girme. Canım bende annemden çok uzağım Kimse anne gibi olmaz. Yemene dikkat et

Back
X