- 2 Ocak 2018
- 614
- 545
- 23
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #45.061
Cnm bnm tel foto yüklemşıda svava hamak beşik yaz çıkıo bizde hepsnuradan almıştık,3 buçuk sene önce al kullanılıoHemen yarin alacagm o zaman.fotografini koyarmisinz sizinkinin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bnm tel foto yüklemşıda svava hamak beşik yaz çıkıo bizde hepsnuradan almıştık,3 buçuk sene önce al kullanılıoHemen yarin alacagm o zaman.fotografini koyarmisinz sizinkinin
Ben lohusalik fln yasamadm cnm yani yCnm sennkiside cip düşüncesizmiş bencilliğe bak orda yemek yemesi gereken ilk kişi sensin ayol emzikli kadın,onun dönemde neler yedirirlerniş loğusaya sor bakalım.kırk gün yemel yapırmazlarmış loğusaya ,şimdi sen yemi dolu yaptın pişrdiğini bitirmesi doğum yapmış kadınn cidsen sinir eşine desen annesi şle güzelce konuşmazmı
Sen cahir tabi gelmeuen utansn en cok yardima ihtiyac oldugu zamanda gelmeleri gerek bnmki misafirleele gelmsti giderkn 2 tencere vardi yikayiver dedikte kactiydi resmenCnm tecrübe ile sabit ilk doğjmda bnmde öuleydi ,sonra ne olduysa bnm ailem senn ve ailen yüzünden bize gelmio oldu.erkek milletine güvsn olmuo ki,ummadığın anda tokat gibi konuşuo.ben mevlüde yardıma çağırcam yanıdna arayıp güzelcw krdeşlerini de aonra sen aradınmmı güselce dedin mi oluo.1 sene sonra ilkşnde demişti.ki alilesi cidden aramdı bşle misafir gibi geldi gitti.herzahmet biz .bizi uzak tuttu oldu.eşimln yanında arayıp çağırcam çok gğsel bi şekidle onlr gelmedi olsjn .yoksa bayıldığımdan değil(
Canım fotosunu atarmısın nasıl bişey bende almayi düşünuyorum tavsiye edermisinBirwz once kangurumuz geldi.sevdi benim oglan.icinde uyudu en azindan
Merhaba canım senin bebiş ne durumda var mı bir gelişme biZimki daha aynıTesadüf guluyor canim oyle bilerek güldüğünü düşünmüyorum bnde gözleri icin endişe ediyorum görmüyor gbi geliyor suan kac günlük
E niye gelms yardim etmicekse o zaman cok sacma ya bi ise yaramazlae ama hep ayak altindalar
ya biz de aldık hamak beşik ama içine koyunca boynu rahatsızmış gibi geliyor bana. düzleştiriyor musunuz altınıBen oğlumda almıştım çok memnun kaldım,misafirim gelince akşamları biz bize otururken tv bakarken sallardık uyurdu .bunda da kullanıyrm çok memnunjm,75 tlye almıştım ucuzda
Yukleyemedm foto solomom baby yenidogan aparatli aldm ikinci el.ilk denememiz iyiydi bebek hic agirlik yapmadi sankiCanım fotosunu atarmısın nasıl bişey bende almayi düşünuyorum tavsiye edermisin
hoşgeldinSonradan katildim araniza köyün delisi gibi hissediyorum kendimi
kendi kendime takılıyorum.hic birinizi taniyamadim henüz.keske hamileyken keşfetseydim burayi. Bu arada un helvası acayip süt yapiyo iki gündür yiyorum şişti resmen

Hangi şampuanı kullanıyorsunBebeginin saci konak olan varmi bu nasil gecer
biz de yıkadık çok güzel uyudu. gece uyumayacak diye çok korkuyorum şu an :))Oğlumu yıkadık biraz önce zor uyandi uykusundan paşa:) emdi yine daldi uykuya ayni düzeni gündüzde yapsa ya gündüzleri yetişkin gibi 5-6 saat uyumadan takılıyor:)
Benimki gece uykusuna bayılıyor ama gel gör ki sabah 6-7 arasi uyanmaya başlıyor sonra öğlene kadar uyku yok :)biz de yıkadık çok güzel uyudu. gece uyumayacak diye çok korkuyorum şu an :))
Kolay gelsinnn ben de mesaideyim :) iyice karnını doyur belki uykusu gelir yatar.. :)Benim gece mesai başladı 730 la 11 arası uyudu kızım 11 de gözler açıldı hala uyanık gece gündüzü ne zaman ayırt edecek bipliyorim ya ışık yok gece lambası bile yok ama gözler açık sabahlar olmasın artik![]()
Canım aynen bu söylediklerini birebir yaşadım görümcemle. Doğumuma 2 gün kala bize geldiler cümbür cemaat kızıma yaramazlık yapma yanında otur demistim o da gidip halasına annem sana sarilmami istemiyor demiş :) bir hışımla evden çıktı gitti tabi kocamla aramda soğuk rüzgarlar oldu üstelik benim eşim yurtdışında çalışıyor ve sadece 15 günlüğüne gelmişti dahası da var doğumdan 2 gün sonra gorumcemin kızı eşime whatsapptan saydırmış yok annemi üzmeye ne hakkınız var vsvs neler neler tam doğum üzeri moralimi çok bozdular napacaksın biraz hamile lohusa psikolojisinden anlamaları lazımdı ama bazı insanlar cay kaşığı gibi ortalığı karıştırmaya bayılırlarKızlar küsme öyle kolay olmuyor ki daha çok geriliyorsun,kızlrına söylemiş belli onlrda tripli ,koca ile aranda soğuk bir gerginlik oluo,kendi annem ailemde raht gelemio haliyle bnmkileri kovdu kendş ailesi gelio durumu oluo.keşke sussaydım,oralı olmasaydım,ne iş yaparsa kar görseydim,öule işte kızlar,ben daha çok geriliorm,