- Konu Sahibi MinikPiranha
- #46.101
Hmm yok ama güzel fikir peki tam ölçüm yapabilir miyim acaba doktorlar tahta metre kullanıyorlar.Evde mezironn ile ölç cnm ben öyle yapıyorum:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm yok ama güzel fikir peki tam ölçüm yapabilir miyim acaba doktorlar tahta metre kullanıyorlar.Evde mezironn ile ölç cnm ben öyle yapıyorum:))
https://cahidesultan.net/2015/10/11/buzdolabinda-hamur-mayalama/Kızlar cumaya öplen oturmasına misafrişm gelecek mayalı poğaça yapcam,sorunşu akşamdan hamurumu mayalasam sabah iç harcını koysam olurmu?hamuru streç filme sarıp dolapa atsam olurmu gene pofuduk?
Canım benim kızım da iki gün yapamadı dun aksama kadar hic uyuması ağlamadi ama ikindi dediğin gibi aksam bir cay kaşığı zeytinyağı verdim sonra da poposuna yağ surdum hemen yaptı çok katıydı sonra uyudu rahatladı sanırım 10 gün nasıl dursun doktorlar abartuyorKızlar bebeğim 4 gündür kakasini yapmiyo.bugun habire ıkılıyo ama yapmiyo.ama ağlaması rahatsızlığı falan yok.10 güne kadar normal diyo doktorlar ama ikilayinca yapamiyo gibi geliyo.sizde durumlar nasıl böyle olan varmı
Bende yapiyorum zeytinyağı icirdim.poposuna da sürdüm karnına masaj yaptım. Ama yapmadı.gecenlerde ikinci gün bu şekilde yapmıştı ama şimdi yaptiramadim.Canım benim kızım da iki gün yapamadı dun aksama kadar hic uyuması ağlamadi ama ikindi dediğin gibi aksam bir cay kaşığı zeytinyağı verdim sonra da poposuna yağ surdum hemen yaptı çok katıydı sonra uyudu rahatladı sanırım 10 gün nasıl dursun doktorlar abartuyor
Ay darısı başıma:) umarım kolay olur bakimi daYarım saat sürdü, ağlamadı öyle çok. İzmirdeydiniz sanırım, Egepol de yaptırdık.
Kızlar bebeğim 4 gündür kakasini yapmiyo.bugun habire ıkılıyo ama yapmiyo.ama ağlaması rahatsızlığı falan yok.10 güne kadar normal diyo doktorlar ama ikilayinca yapamiyo gibi geliyo.sizde durumlar nasıl böyle olan varmı
Ay ay kızlar bebisleriniz nasıl :) benim kızım sağlık ocağına götürdüm boyu 60 cm çıktı önce ki gün başka bir hastanede kilosu 5900 boyu 56 cm çıkmıştı 1 aylıkken 58 cm di oysa bugün de 60 cm çıktı bir türlü net bir boy ölçülmesi yapılamadı ya sinir oluyorum![]()
Grubun ilk işe başlayanı ben miyim ?? Ben şöyle yalnız olduğum haftasonlarını özledim,evde uzanmışım film izliyorum uyuyup uyanıyorum falan.. artık bunlar sadece hayal galiba..
Hepsinde bezi vardı canım nasıl el kadar bebeğin boyunu olcemiyorlar yaBezliyken bıraz daha kısa çıkıyorlar. Bırınde bezsiz miydi?
Günaydın kızlar .boyuna bu zamanlarda çok takılmamak lazım bazen bebek kendini kasıyor bazen çok gevşiyor onunla alakalı olabilir.Hepsinde bezi vardı canım nasıl el kadar bebeğin boyunu olcemiyorlar ya![]()
Mayalı zor olmaz mı canım ya en kolayı yufkadan börek yap geçKızlar cumaya öplen oturmasına misafrişm gelecek mayalı poğaça yapcam,sorunşu akşamdan hamurumu mayalasam sabah iç harcını koysam olurmu?hamuru streç filme sarıp dolapa atsam olurmu gene pofuduk?
Az önce yaptı ama çok fazla değil.10 gün çok fazla bencede.zeytinyagina devam edicem.On gun çok geldi banada, o kadar bekleme. Sonra ya çatlak olursa. Zeytinyağına devam etsen bırkaç gün zarar verir mi acaba ? Benımkı 3. günde yaptı dün, bütün gün ıkındı çocugum. 10 gün nasıl dayansınlar.
Bizim evde yerden ısıtma,önceki evde kalorifer üzerine su koyuyordum :)) şmdi buhar makinası kullanıyorum dyson.Günaydın kızlar .boyuna bu zamanlarda çok takılmamak lazım bazen bebek kendini kasıyor bazen çok gevşiyor onunla alakalı olabilir.
Dağınıklıklardan bahşedilmiş bizim eve de bomba düşmüş gibi ben toplamazsam toplanmıyormuş bende onu anladım :))
Birde bizim sorunumuz ev yerden ısıtmalı hava çok kuruyor buhar makinası alacağım ama fiyat uçurumları çar kullanıp memnun kaldığınız makina var mı?
Canım mukus var mı içinde? Gerçi benim kızım da normal zamanda 7 defa yapıyor içinde puturlu biraz cıvık oluyor bazen o puturlerin içinde yeşil taneler oluyor. 2 gündür benim kızım da üşüttü. O sarı puturler yok sarı ve cıvık kaka yapıyor ve içinde mukus var ilk gün çokdu o mukus bugün azaldı o puturler tekrar var ama mukusta var bir doktora götür istersen bugün de devam etseydi bu durum doktora gidecektim. Karnına sıcak su torbası koydum çift çorap giydirdim bir de çok çok çok huysuzlandığı zaman dün akşam 1 çay kaşığı calpol verdim.kızlar oğlum dünden beri 9. kez kaka yaptı. ishal mi demir buna biraz cıvık napıcam bilmiyorum![]()
Canım 10 gün dayanamaz çocuk benim kızım da 1 hafta önce 1 gün yapmadı kaka düşün ki günde 6 7 defa yapıyordu geceden başladı diğer günün akşamına kadar yapamadı ıkındı gaz çıkıyor ama kaka çıkmıyorAz önce yaptı ama çok fazla değil.10 gün çok fazla bencede.zeytinyagina devam edicem.
bugün bir kere yaptı mukus yok sarı cıvık. antibiyotik kullanmıştık 4 gün ondan olmuş olabilir mi ya bağırsakları çok sesli. bir daha cıvık kaka yaparsa gidicez doktora artıkCanım mukus var mı içinde? Gerçi benim kızım da normal zamanda 7 defa yapıyor içinde puturlu biraz cıvık oluyor bazen o puturlerin içinde yeşil taneler oluyor. 2 gündür benim kızım da üşüttü. O sarı puturler yok sarı ve cıvık kaka yapıyor ve içinde mukus var ilk gün çokdu o mukus bugün azaldı o puturler tekrar var ama mukusta var bir doktora götür istersen bugün de devam etseydi bu durum doktora gidecektim. Karnına sıcak su torbası koydum çift çorap giydirdim bir de çok çok çok huysuzlandığı zaman dün akşam 1 çay kaşığı calpol verdim.