- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #46.441
Hosgeldin canim aramıza :) Allah bağışlasın evlatlarını❤
Büyük ve ortanca kızın arası benim kızlarım kadar büyük 39 aylık küçük 2 aylik 12 eylül doğumlu.
Bebeğin sütün yetmediği için mi emmeyi reddediyor canım sana süt için tavsiyeler verebilirim istersen. Ben de molfix ve A101 in sofia marka bebek bezini kullanıyorum prima premium pişik yaptı hugies de pişik yaptı bi bu iki marka iyi geldi bize 3 numara kullanıyorum. Benim de küçük kızım 3560 gr doğdu dün 2 ay aşısı yaptırdık kilo 6260 gr boyu 62 cm olmuş. Seni tebrik ediyorum cesaretin için 3 küçük yavrun var Allah sana güç kuvvet versin :)
Hosbuldum cnm
Masallah iyi kilo almis benimki sut yetmedigi icin dogumdan sonra baya verdi anca toparlayabildik normalde bebek dogduktan 1 hafta sonra dogum kilosuna geri doner benimki 18 gun sonra anca ulasti dogum kilosuna
Sut yetmedigi icin emmiyor artik. Emdigi zamandada bir sure sonra memeyi aniden cekip birakip agliyordu gelmiyor diye.
Promalt mamipower sut caylari kullandim bol bol yesillik yedim en az 3 su ictim ama yok fayda etmedi yapi meselesi cusseyi goren masallah der ama sutte tik yok