- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #46.581
Sadece eczaneden aliniyor zaten canim hatta biz getirttik her eczanede olmuyoEczanede var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece eczaneden aliniyor zaten canim hatta biz getirttik her eczanede olmuyoEczanede var mı
Canım ben de aynı Allahtan gorumcem de yeni bebeği oldu 2 ay var aralarında ona küçülenler bize geliyor benim abimin eşi yengem de hamile Mart ta doğumu var onunda kızı olacak inşaAllah bizim küçülenler de onlara gidiyor valla o kadar makbule gectiki bebek kiyafetleri eskimiyor zaten bizim iyi denk geldi 3 kız aynı kıyafetleri giyecekler :) kusan bebek çok zormuş ya ben çözümü önlük üstüne mendil koymakla buldum 4 mendil bir önlük heba oluyor ama en azından zırt pırt üst değiştirmiyorum.ben artık hediye gelen koca şeyleri bile giydiriyorum. bir günde 3 defa üst değiştiriyoruz. bi de ben bezlemeyi mi beceremiyorum anlamadım hep taşıyor ya![]()
Acaba acı şeyler mi tüketiyorsun. Senin yediklerinde anne sütünün tadını belirlermiş. Tadından dolayımı emmiyor acabaBoşaltıyorum canım ama içmiyor ya yine de tükürüyor ancak uhkuluyken emiyor
Canım kaç kilo arası 4 9 yada 5 9 olan varsa onlardan alın.eşim 2 numara prima almış çocuk 5800 gr. küçük müdür acaba
Ayyyy valla canım dualarınız iki kızıma da ulaşsın inşaAllah :) özellikle küçük kızımın kusması dursun valla telef olacağım çamaşır yetişmiyorC
nm tek sendemi,ben bu dediklerşnş yaptım maamyı kestim allah razı olsun bu duam sana bir yerde yarar inşşşş:))cidden süt kalitesi de arttı bn dutta kaynatıyorum kurusunu petşbör demiştin onla da hem kuru çayla kahve ile heö de pastada yapıyorım cidden kıvam arttı sen demiştin yine
Evet 8 Eylül doğumlu Salı günü tarttık 5.260 gramdı doktor iyi dediCnm senin kız 8 Eylül doğumlu mu şuanda kaç kilo
12 yaş mı ay ne güzel yardım ediyordur sana kızın :)Hahahhhhh bizim öyle bi sıkıntımız olmaz büyük kız 12 yaşında![]()
Cnm kaç kilo doğmuştu benim kızımda 1 Eylül doğumlu 3.200 doğdu şuanda 5.700Evet 8 Eylül doğumlu Salı günü tarttık 5.260 gramdı doktor iyi dedi
Ediyor canım ama bu sıralar yazılıları var küçük koz da aksine daha çok ağlar oldu12 yaş mı ay ne güzel yardım ediyordur sana kızın :)
Ya aslında acı arada sırada yiyorum.. İnan var ya gaz olur diye mandalina portakal mercimek kuru fasulye süt yoğurt hiç yemiyorum aça bunları yemeyince süt duru mu oluyor siz neler yiyorsunuzAcaba acı şeyler mi tüketiyorsun. Senin yediklerinde anne sütünün tadını belirlermiş. Tadından dolayımı emmiyor acaba
.. Pazartesi bi doktora götürecem ona göre bende mama alıcamSadece eczaneden aliniyor zaten canim hatta biz getirttik her eczanede olmuyo
Canım bence iyi çünkü benim büyük kızım 3440 grm doğdu 1 ay 26 günlükken doktorun verdiği kağıtta 4700 civarı bir kilosu vardı. Hiç endişe etme canım 5700 çok iyi bir kilo endişe etme.Kızlar bebişlerinizin kilosu ne kadar biz 1 Eylül doğumluyuz 3.200 doğdu ve şuanda 5.700 az mı ya bilemedim
Bencede gayet iyi. eylül doğumluyuz. 3275 doğdu. Şimdi 5400 dedi doktor. Hatta az emzir dedi çocuğu. Saatlerin arasını aç dedi.Kızlar bebişlerinizin kilosu ne kadar biz 1 Eylül doğumluyuz 3.200 doğdu ve şuanda 5.700 az mı ya bilemedim
Benim oğlum da 3.915 gr doğdu. 40 günlükken 5200 dü. Doğum kilosuna göre gayet iyi bebeğin.Kızlar bebişlerinizin kilosu ne kadar biz 1 Eylül doğumluyuz 3.200 doğdu ve şuanda 5.700 az mı ya bilemedim
Ben acıyı hayatımdan çıkardım. Arada azıcık pul biber koyuyorum yemeklereYa aslında acı arada sırada yiyorum.. İnan var ya gaz olur diye mandalina portakal mercimek kuru fasulye süt yoğurt hiç yemiyorum aça bunları yemeyince süt duru mu oluyor siz neler yiyorsunuz
sütün kaynağı su çünkü. Şekerli şeylerde su tüketimini artırdığı için tavsiye edilir.Benim kızım 3530 doğmuştu ama kilo kaybı oldu normal kilosunu geç yakaladı üç hafta sonra ancak 3720 oldu. Süt yetmemiş ben anlamamışım emiyor uyuyordu meğer açlıktan ve memeyi emerek yorulmaktaymış. Psikolojim bozuldu mama takviyesi yaptık toparladı en son 25 günde 880 gram almış. İlk doğduğunda boyu ölçülmedi 6. Hafta kontrolünde 56cm di geçen çok ağladı topladı kendini ölçemedi doktor. Ama gelişimi artık iyi. Çok şükür seninkinin kilosu gayet iyi doktor zaten anormal olsa uyarırCnm kaç kilo doğmuştu benim kızımda 1 Eylül doğumlu 3.200 doğdu şuanda 5.700
100 grm aldı amaBencede gayet iyi. eylül doğumluyuz. 3275 doğdu. Şimdi 5400 dedi doktor. Hatta az emzir dedi çocuğu. Saatlerin arasını aç dedi.
Yaaaa bilmiyorum 15 günde 100 grm aldı doktor mama sesi Pazartesi başka doktora götürecem bakalımBenim oğlum da 3.915 gr doğdu. 40 günlükken 5200 dü. Doğum kilosuna göre gayet iyi bebeğin.