• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hiçbir şey demiyor malesef, iştahı bu şekilde demek ki yapisiyla ilgili zorlamayın dedi :KK43: inanır mısın canım bir mamayi icirmek için kırk dk ugrasiyorum, aç olsa ağlamaz mi ağlamasida yok, bezini çisliyor ama, bugün gidip Bebelac Gold alip birde onu mu denesem diyorum, dün bir ara Aptamil 1 verdim, acayip gazlandi sonrasında, dört gün sonra tam uc aylik olacağız, açıkinca baya ağlıyorlar mi sizin bebekler?
dene tabi canim belki sevdigi mamayi bulunca daha cok icer acikinca agliyor canim benimki gece uyanip etrafina bakiyo o zaman ben veriyorum aglamasa da cok zor anliyorym seni canim insan cok iyi bakmak istiyor olmayincada uzuluyor sutun yok mu canim sagarak versen ben gibi belki onu daha cok icer

Hem de ne deli sorular her seferinde farklı Dr a gittim değişen bişey yok sonuc ayni, annem vardı az once içirmeye çalıştik az bişey içip sonra ogurmeye baslasi, dün tekrar sab simplex aldım gaz için onuda verince öğürdu ve yedigi tum mamayı kustu, sonra vermedim damla korkumdan :KK43: Bebelac Gold kullanan var mı ya Dr onunda sindirimi kolay demişti birde onu mu denesem
Ben kullansim canim beblac gold 1 bizde kusma yapti o yüzden biraktik insallah size ii gelir

Arkadaşlar bebeğim bu ay az kilo almış. Yaklaşık 500 gr. Neden acaba anlamadım :( Sütüm var anlıyorum hani doymuyor değil. Dr kilo alımı genel anlamda iyi dedi. Bizim gibi az kilo alan var mı

Slm kizlar
Benim kiz ben konusunca sadece yuzunde gulucuk atiyor babasi konusunca kahkahayla guluyor insan ayiriyor resmen
Cok sukur bu aralar iyiyiz ablalarda iyi Allah hepimizin kuzularina saglik sihhat sifa versin insallah

Masallah cnm bebegine
Resmi gorunce aklima ilk ne geldi o koltuklar insallah hep oyle acik renk kalir :KK48: benim ilk kizimda hic sorun olmamisti ama 2. Kizim masallah koltuk mobilya boyadi hep insallah 3. Kizimda en buyuk ablasina ceker :KK48:

Üç kız, harika. Çok şanslısın. Bizde üç kız kardeşiz, annemi kapışıyoruz.

Arkadaşlar bebeğim bu ay az kilo almış. Yaklaşık 500 gr. Neden acaba anlamadım :KK43: Sütüm var anlıyorum hani doymuyor değil. Dr kilo alımı genel anlamda iyi dedi. Bizim gibi az kilo alan var mı

Azalacak aslında kılo alımları ılk aylara göre ama sınırları nasıl bilemiyorum. Dr unux ıyı demiş zaten, emzırmeye devam.

İnsan evlenirken aldığı mobilyaya çocuğun yaramazlıklarını hesaba katamıyo di mi ben de katamamışım artık napalım kader kısmett eğer boyarsa babaya kısa sürede masraf çıkar :KK45::KK70:

Benim oturma yerleri fume yanlari beyaz deri. Beyaz derilerini yazdi. Simdi koltuklari kose koltuk gibi siraladim goze batmiyor gorunur yerlerdekiler. 3.yude buyuttukten sonra degistircem insallah

Üç kız, harika. Çok şanslısın. Bizde üç kız kardeşiz, annemi kapışıyoruz.

Azalacak aslında kılo alımları ılk aylara göre ama sınırları nasıl bilemiyorum. Dr unux ıyı demiş zaten, emzırmeye devam.

Ayyy insallah ileride bende oyle olurum ☺

Arkadaşlar bebeğim bu ay az kilo almış. Yaklaşık 500 gr. Neden acaba anlamadım :KK43: Sütüm var anlıyorum hani doymuyor değil. Dr kilo alımı genel anlamda iyi dedi. Bizim gibi az kilo alan var mı
Benim bebeğim de 600 gr almış bu ay ama doktor çok iyi dedi bu aydan sonra daha da azalır hareketlendiği için dedi.Az ama sana göre az doktorun iyi dediyse sıkıntı yok .

Kızlar bebisleriniz gündüz iki uyku arası kaç saat uyanık kalıyor özellikle rutin oluşturanlar? Benim kız gündüz çok zor uyuyor erken mi uyutmaya çalışıyorum yoksa geç mi kalıyorum anlayamadım.genelde 2 saat sonra uyutmaya çalışıyorum ama çok zor uyuyo ağlıyo
Canım benim kızım 1 aydın bir düzen oluşturduk bazen şaştığı oluyor ama. Genelde düzenimiz şöyle( söylüyorum ya kesin yarın düzen şaşar)
Sabah
8 de kalkış emzirme alt değiştirme oyun derken
9.30 da uyur 10.30 da uyanır

Öğle
12.00–12.30 uyku— 15.00 de kalkış

İkindi
17.00–18.00 arası şekerleme yaparız

Gece
20.00 de uyku şimdilik böyle inşallah düzenimiz şaşmaz

2 aydır 1 saat uyanık kalıyodu ama bu hafta daha çok uyanık kalmaya başladı hele akşam üstü 2.5 saat falan uyanık. etrafı izlşyo ben uyutmaya çalışırken. Bi de tan dalacakken hareketlenip kendini uyandırıyo
Cnm ben kızımı hala yarım kundak yapıyorum yoksa hemen uyanıyor

Canım benim kızım 1 aydın bir düzen oluşturduk bazen şaştığı oluyor ama. Genelde düzenimiz şöyle( söylüyorum ya kesin yarın düzen şaşar)
Sabah
8 de kalkış emzirme alt değiştirme oyun derken
9.30 da uyur 10.30 da uyanır

Öğle
12.00–12.30 uyku— 15.00 de kalkış

İkindi
17.00–18.00 arası şekerleme yaparız

Gece
20.00 de uyku şimdilik böyle inşallah düzenimiz şaşmaz
Valla nazarım değmesin bizde de düzen buna çok yakındı bu hafta mahvoldu. Atak haftası da değil ama anlamadım uyanıkkende devamlo bağırma hlinde çocuk bi huyu suyu değişti ya :KK71:

Gece uykularında ben de kundak yapıyorum daha doğrusu ben beceremiyorum uyuduktan sonra sardığmız için eşim kundaklıyo ben hep uyartıyorum cocuu sararken. Ama gündüz uykularında hiç kullanamıyorum kundak :KK43:(((

Bende gece uykularından mutlaka yarım kundak yapıyorum . Ama gündüz uykularından üzüldüğüm için yapmıyorum . Belki o yüzden en en fazla 30 dakika sonra uyanıyor. Kollarıyla kendisini de uyandırıyor çünkü.
Acaba ne zamana kadar gece kundak yapılabilir ki?

Back
X