- 21 Şubat 2011
- 1.421
- 675
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #48.561
Canım ben 14. Takımdayım bibspr istiyorsan katışabilşr miyim diye
Nasıl bulacağız bu 14. takımı? Minik bir otel tatili yaptık, daha da şiştim sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben 14. Takımdayım bibspr istiyorsan katışabilşr miyim diye
Ahahhhhhh kız işte kendini tanıt kaç kilosun kaç kilo vermek istiyorsun filan filan filan işteeeKmsl Hnd ay ne yazacam oraya bilemedim.

Ahahhhhhh kız işte kendini tanıt kaç kilosun kaç kilo vermek istiyorsun filan filan filan işteee![]()
korkudan tartılmıyorum artık. Girebilir miyim mi diyim?Ahahhhhhh kız işte kendini tanıt kaç kilosun kaç kilo vermek istiyorsun filan filan filan işteee![]()
Evet canım önce tartıl kaç kilo olmak istediğini söyle sonra hoşbeş derken devamı gelirKaç kilo olduğumu bilmiyorum kikorkudan tartılmıyorum artık. Girebilir miyim mi diyim?
Yarın işe geri dönüyorum.. bu süreci kolay atlatabilmem için bana dua edin....(
Allah yardımcın olsun inşaallah herşey gönlünüzce olurYarın işe geri dönüyorum.. bu süreci kolay atlatabilmem için bana dua edin....(
Inşallah sorunsuz atlatırsınız canım.Kızlar günaydın biz aşı olmaya gidiyoruzzzzzz
Kızlar günaydın biz aşı olmaya gidiyoruzzzzzz
Bende yarin gidicem yine 2 tane bacaktan offKızlar günaydın biz aşı olmaya gidiyoruzzzzzz
2 tane diye hatırlıyorum yarin goturucem bendeBizimde yarın, kac tane olacaklar acaba bu sefer ??
Ben okuyorum. Iki kedi bir dilek adı. Yere yatirdim bebeğimi yanina yattim ben de. O resimlere bakti ben okudum. Dikkatle resimleri inceledi, sevinç çığlıkları attı. Başka birgün okudum ağladı istemedi, ben de zorlamadım.bebeklere kitap okumak için erken mi sizce? okuyanınız var mı, varsa hangi kitaplar :)
2 tane diye hatırlıyorum yarin goturucem bende