- 21 Şubat 2011
- 1.421
- 675
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #49.161
Ek gıda sürecinde aventin buharlı pişiricisini kullanmayı planlayan veya önceki bebelerinde kullanmış olan var mı? Ben almayı düşünüyorum ama 500 tl olmuş gerçekten fiyatına değecek şekilde işime yarar mı kestiremiyorum. Aslında aşırı üşengeç bi insanım aynı kapta hem pişsin hem püre olsun çok işi e geliyor ama kullananlar varsa yorum istiyorum
O para ona verilmez bence. Zaten bır ıkı kullanıyorsun sonra hoppp en yüksek rafa. Pratık bır esya degıl bence.
Selamlizar kızım çok hasta çıkaran beri öksürük çok ilerledi ya doktor antibiyotik verdi istemesem de kullanıyorum 3 gün yeter dedi bir de buhar veriyoruz malesef cigere inmiş o oksurdukce icim parcaljjigor yavrum küçücük daha uyuyamiyoru oksuremekten dua edin ne olur bende çok bitkin yorgunum destek hic yok ailelerdeb iki çocukla eşimle ben varız Rabbim bize güç kuvvet versin çocuklar hasta olmasın
Çok gecmiş olsun. Bıdıklar hep ıyı olsun.
Emziren anneler bu ay zorluk yasiyo musunuz. Ben cok zorlaniyorum kizimi memede tutmak icin cok hareketli memeyi birakip parmagini emiyor gozu hep sagi solu inceliyor memede tutamiyorum gezdirerek emziriyorum bazen o bile kesmiyor gunduzleri cok zorlaniyorum dun en son sagdim verdim
Bnd sessız bır odaya gecırıyorum emzırırken. Yoksa gözü hep dışarda.