- Konu Sahibi MinikPiranha
- #49.221
Kızlar bebsilerinizn boy kilo bas cevresini yazabilirmisiniz moralim cok bozuk hic boyu uzamamis bebgimin hala 61 cm kilosuda 6300 cok az almis naocagimi bilmiyorum mamayi mi degistrsek acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
37.5 ve uzeri olursa verirsin miktarida kilosunun yarisi kadar mesela bebegin 6 kiloysa 3 cc calpolsagolun canlar,ates kac derece olursa yüksek sayılıyor? 38 falan olunca mi?
Bas çevresini hatırlamıyorum ama boyu 65 cm kilo da 6800 gr di 15 gun önce kontrole gittiğimizdeKızlar bebsilerinizn boy kilo bas cevresini yazabilirmisiniz moralim cok bozuk hic boyu uzamamis bebgimin hala 61 cm kilosuda 6300 cok az almis naocagimi bilmiyorum mamayi mi degistrsek acaba
Canım uzulme umarim bu günleri gülerek hatirlariz biz durmadan Dr dayız alerjisi icin kakası gürültülü ve acayip mukuslu üstelik sadece alerji mamasi kullandığımız halde hergun aglasamda degisen bişey yok malesefKızlar bebsilerinizn boy kilo bas cevresini yazabilirmisiniz moralim cok bozuk hic boyu uzamamis bebgimin hala 61 cm kilosuda 6300 cok az almis naocagimi bilmiyorum mamayi mi degistrsek acaba
Kac aylikti seninki canimCanım uzulme umarim bu günleri gülerek hatirlariz biz durmadan Dr dayız alerjisi icin kakası gürültülü ve acayip mukuslu üstelik sadece alerji mamasi kullandığımız halde hergun aglasamda degisen bişey yok malesefbizim daha yeni ölçüldü kilo 5800 boy 64 kafa 40.5 çıkmıştı
Bizimkide kina yesili yapiyor canım mamadan mi anlamadım ya içmiyor mu seninki halaCanım uzulme umarim bu günleri gülerek hatirlariz biz durmadan Dr dayız alerjisi icin kakası gürültülü ve acayip mukuslu üstelik sadece alerji mamasi kullandığımız halde hergun aglasamda degisen bişey yok malesefbizim daha yeni ölçüldü kilo 5800 boy 64 kafa 40.5 çıkmıştı
Iyiymis sizin kilonuz canimBas çevresini hatırlamıyorum ama boyu 65 cm kilo da 6800 gr di 15 gun önce kontrole gittiğimizde
kan damlası kullanıyorsanız ondan da olabilir. ben kan damlası kullanmaya başladıktan sonra koyu yeşil oldu kakası doktor damladandır dediBizimkide kina yesili yapiyor canım mamadan mi anlamadım ya içmiyor mu seninki hala
4 ay kontrollünde boy 65 kilo 6640 baş çevresi 42 çıkmıştıKızlar bebsilerinizn boy kilo bas cevresini yazabilirmisiniz moralim cok bozuk hic boyu uzamamis bebgimin hala 61 cm kilosuda 6300 cok az almis naocagimi bilmiyorum mamayi mi degistrsek acaba
2 tane bacaklardan oluyor. Ateş vs olmadı kızımda. Birazcık huysuzdu sadece. Çabuk geçti.Kizlar yarindan sonra 4.ay asimiz var.kac tane aşı vuruyorlar cok ates yapiyo mu acaba? Korkuyorum ateşi birden firlarsa diye.calpol var,fitil de alayim mi acaba nolur nolmaz diye?birde surup gitmeden önce mi vereyim yoksa atesi cıkarsa m?
4 aylık canım, mamayı biraz zorla veriyorum yine, biraz içiyor bir saat icinde tekrar veriyorum kalanı günde 500 CC ancak içiyor, birde bu mamanin kalorisi düşükmus kilo aldirmiyor diyorlarKac aylikti seninki canim
Doğum kilosu ne kadardi canım?4 ay kontrollünde boy 65 kilo 6640 baş çevresi 42 çıkmıştı
Doğum kilosu 3530 ama kızım ilk ay kilo almadı sütüm gelmedi ben emiyo doyuyo sanıyordum acemilik. mama verdik. 3 haftalıkken 3750 olabilmişti 6 haftada 4320 ydi şimdi fena değilmiş kilosu sadece anne sütü alıyor ilk bir buçuk ay mama takviye etmiştikDoğum kilosu ne kadardi canım?
Reflu vardir canim benimki de oyle agzinda bisey varmis gbi yapiyor bizim mamada alerji mamasi kilo aldrmiyor doktora soylicem bnde cuma gunu4 aylık canım, mamayı biraz zorla veriyorum yine, biraz içiyor bir saat icinde tekrar veriyorum kalanı günde 500 CC ancak içiyor, birde bu mamanin kalorisi düşükmus kilo aldirmiyor diyorlarkakasi lop mukuslu alerji uzmanına göründuk o da anlam veremedi gibi deri testi küçük olduğu icin negatif çıktı kakada amip çıktı hala anlam veremiyorum antibiyotik alıyoruz sanırım birde reflu var sürekli ağzında bişey varmis gibi cigneme hareketi yapiyor, duzelmezse gastroenteroloji ye görünmemizi söyledi gideriz haftaya muhtemelen
Bıktım canım Dr a gitmekten cunku hep şüphe bir netice alamadan dönüyoruz, antibiyotik bitince gaviscon toz verdi bize mamaya koyup vercem, sizin mama yarı alerjik ama dimi, guzli reflu dedikleri sanirim bizdeki kusma yok cunku, evet bu alerji mamalarinin kalorisi dusukmus kilo aldırmıyormus ve ben sadece mama veriyorumReflu vardir canim benimki de oyle agzinda bisey varmis gbi yapiyor bizim mamada alerji mamasi kilo aldrmiyor doktora soylicem bnde cuma gunu
37.5 olunca üzerini tek kat olacak şekle getiriyorum hala çıkmaya devam ederse 1 çay kaşığı calpol veriyorum.sagolun canlar,ates kac derece olursa yüksek sayılıyor? 38 falan olunca mi?
17 Eylül doğumlu geçen hafta 62 cm boy 6300 kg geldi başını hatırlamıyorum 2 cm de kafa büyümüş dedi ebe.Kızlar bebsilerinizn boy kilo bas cevresini yazabilirmisiniz moralim cok bozuk hic boyu uzamamis bebgimin hala 61 cm kilosuda 6300 cok az almis naocagimi bilmiyorum mamayi mi degistrsek acaba
Canim bnde artik mama veriyorum gunde sadece bir biberin sut verebiliyorum geri kalan hep mama iciyor gaviscon tozu kullandum ben faydasi olmusru bize suzin kusma yoksa niye verdiki onuBıktım canım Dr a gitmekten cunku hep şüphe bir netice alamadan dönüyoruz, antibiyotik bitince gaviscon toz verdi bize mamaya koyup vercem, sizin mama yarı alerjik ama dimi, guzli reflu dedikleri sanirim bizdeki kusma yok cunku, evet bu alerji mamalarinin kalorisi dusukmus kilo aldırmıyormus ve ben sadece mama veriyorum![]()
Kizlar mama sandalyesi hangi marka almayı düşünüyorsunuz