- 22 Haziran 2016
- 12.673
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #50.281
4 asi oluyor 3 u bacaktan biri agizdan. Bizde ateş olmadı ilaç hiç içirmedim ben önceden.
Aslında patates ve havuca alerjisi yoksa deneyerek başlayabilirsin 8 ay gec olmaz mi ? Sonradan belki yemek istemeyebilir.
Canım bizde de hiç ateş olmadı ama ben gece rahat yatsın diye 1 defa calpol verdim sadece... bi de bizim aşımızın biri eksikti hala vurduramadık ... canım bi yerde okumuştum aşıdan önce ilaç aşının etkisini azaltıyormuş bence verme....
Bana da sanki 8 ay çok gibi geldi sonradan yemek istemeyebilir... ama yine de sen bilirsin
Sağolun canlar,simdi ben şöyle düşündüm.yanlis dusunuyorsam duzeltin. Bebegimde coklu besin alerjisi var.sut urunleri kirmizi et tavuk yumurta susam tahin domates cilek bulgur arpa yulaf yani bugdayin her türlüsü,misir mercimek (yesil kirmizi) vs..bir cok seye alerjisi var.simdi ben ek gidada ne verecegim.yogurt veremem yumurta bakliyat veremem.verebileceğim tek sey sebze.bebeğimde alerjiden sonra makat catlagi olusmustu devamli ishal oldugu icin.kremlerle sicak sularla zor iyileştirdim.ek gidada en korktugum sey kabızlık.tekrardan makat catlagi olusmasindan cok korkuyorum.o yuzden patates muz seftali vs vermeyi düşünmüyorum.ne vereyim sizce?meyve puresi belki.aklima suan o geliyo.Bence basla besin alerjilı cocuk zaten ek gıdaya zor gecıyo yani benimkı oyle en azından 8 ay baya gec seni dahada zorlar biz 5 aylıkken basladık bak 1 bucuk ay oldu neredeyse hala dogru duzgn bısey yemıyo
Son düzenleme: