- Konu Sahibi MinikPiranha
- #50.781
İnşaallah böylelikle geçer giderEvet çok şükür bizimde iyi.Boşuna 1 ay diyet yaptım alerji diye.Ara ara hafif kızarıklık oluyor ama ben sabah akşam nemlendiriyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah böylelikle geçer giderEvet çok şükür bizimde iyi.Boşuna 1 ay diyet yaptım alerji diye.Ara ara hafif kızarıklık oluyor ama ben sabah akşam nemlendiriyorum.
Merhaba ben de bugün leslie yapmaya başladım. Beslenmeme dikkst etmeye çalışıyorum. Forumdaki zayıflama takımlarından birine girdim günlük menü spor bildirimi vs yapıyorum. Destek olabiliriz birbirimize.. Sende durumlar naısl?@nesli_ankara06 nasıl zayıflıcaz burda bir arkadaş leslie yapıyorum dedi dn biraz yaptım insan terliyor gerçekten. Acaba günlük beraber yapalım mı rapor verelim zayıflama arkadaşları arıyorumtek başıma olmuyor malesef kaytarıyorum çünkü
3 gündür sürünmeye başladı, emeklemesi yakındır. Bunun dışında biberonu çok güzel ittiriyor, kaşıkları elimizden kapıp oynuyor ve ağzını çok başarılı bir şekilde kilitliyor mama veremiyorum.Kizlar bebekleriniz neler yapio gelisim surecini yazalim .
Şuana kadar verdiklerimKızlar aya uygun olarak neler verdiniz şimdiye kadar bizim alerjimiz var ne versem korkuyorum![]()
Canım senin bebeğin motor gelişimi maşallah çkk güzel ve çpk hareketli bir bebek. Muhtemelen bu yüzden kilo almıyordur.Selam kızlar dün kontrolden geldik rutin olarak. Kilo almamış ya 100 gr anca var. Kan ve idrar tahlili yaptılar herhangi bir enfeksiyon cikmadi. İştahlı da bi çocuk ama yerinde durmuyor çok hareketli doktor en son ona bağladı düzenli takip edelim dedi. Gelişim geriliği de yok yürümeye çalışıyor bu sıra acaba ondan mi kilo kaybi
Doktornuz daha doğru bilgi verir kendi düşüncemse geç kalmadığınız yönünde. Henüz tadım aylarındalar. Günde 1 öğün yeterli bence.Arkadaşlar kafam karışık daha henüz ek gıdayı oturtamadım.Anne sütü ile besliyorum.Eğer öğün verirsem süt emmiyor diğer türlü sütüm azalır diye korkuyorum.Mesela bu gün sadece armutlu yoğurt verdim belki akşama tahıllı içine lor peynirli mama yaparım.Yani 2 öğün gibi.Çorba yapamıyorum sanırım.Ne yapacağımı da bilmiyorum açıkcası.Düzenli kahvaltı,çorba ara öğünümüz YÖK.Acaba ben geç mi kalıyorum?
Ben de her gun mayalamiyorum oyle gunluk mayalayanlar da varmis amaArkadaşlar yoğurdu her gün mü mayalıyorsunuz?Ben küçük kavanozlara yapıyorum her gün 1 tane açıyorum ama beklemesin taze olsun diyenler de var?siz napıyorsunuz?
Küçük küçük kavanozlara 3-4 gün yetecek şekilde mayaliyorum. Her gün yeni kavanoz açıyoruz taze olur yine :) Her gün nasıl mayalanir ya millet ne hamarat masallah. Ben fırsat bulduğum an uyusam diye bakıyorum.Arkadaşlar yoğurdu her gün mü mayalıyorsunuz?Ben küçük kavanozlara yapıyorum her gün 1 tane açıyorum ama beklemesin taze olsun diyenler de var?siz napıyorsunuz?
Çok tatlıKızlar benim bebe her kucağıma gelişte yakamı açıyor açık bulduğu yeri emiyor, beni uzaktan gördüğü zaman bile mız mizlanip ağzını açıyorEminim aç değil, kilo alımı iyi
Bizimkisi 10 gündür aynen böyle sallanıp duruyor, ben de merakla bekliyorum :)Kızlar benimkide biri bir iki gündür poposunu havaya dikip ellerinin üzerinde durup ileri geri poposunu sallayıp duruyor emeklemeye çalışıyor aceba ne zaman emekler
Oğlum yaklaşık 3 hafta o şekilde ileri geri sallanıp durdu sonra bi anda emeklemeye başlamıştıKızlar benimkide biri bir iki gündür poposunu havaya dikip ellerinin üzerinde durup ileri geri poposunu sallayıp duruyor emeklemeye çalışıyor aceba bu ne zaman emekler
İnşallah darısı başımızaOğlum yaklaşık 3 hafta o şekilde ileri geri sallanıp durdu sonra bi anda emeklemeye başlamıştı
Ben ilk yoğurtla başladım zatenmerhaba kızlar benim oğlum 10 ekim doğumlu 2. çocuğum olduğu için kendimi tecrübeli sanıyordum ama bundan daha öğrenilecek çok şey warmış. ek gıdaya başladım 3 gün kuralı ile sebzelere alıştırdım fakat başlarda herşeyi bi merakla alan çocuk şimdi kaşıüı aldığı gibi geri püskürtüyo ne yapıcam bilemiyorum sütümde eskisi gibi yetmiyor farkındayım. aranızda yoğurt wermeye başlayan war mı acaba?
İlk yoğurt vermiştim yaklaşık bir buçuk aydır her gün veririm yoğurtmerhaba kızlar benim oğlum 10 ekim doğumlu 2. çocuğum olduğu için kendimi tecrübeli sanıyordum ama bundan daha öğrenilecek çok şey warmış. ek gıdaya başladım 3 gün kuralı ile sebzelere alıştırdım fakat başlarda herşeyi bi merakla alan çocuk şimdi kaşıüı aldığı gibi geri püskürtüyo ne yapıcam bilemiyorum sütümde eskisi gibi yetmiyor farkındayım. aranızda yoğurt wermeye başlayan war mı acaba?
Ben daha geçmedim salataya. Anca yediğim yemekleri veriyorum ona da alerjen bi durum cikmadi şimdiye kadar.Kızlar bebeklerinize salata veriyor musunuz??? Veriyorsanız basıl veriyorsunuz yaaaa???
Ben daha geçmedim salataya. Anca yediğim yemekleri veriyorum ona da alerjen bi durum cikmadi şimdiye kadar.
Dimi ya ayrı gayrı yaptıgım yemekleri çok sevmiyor ama bize hazırlarken ona da ayırıyorum sonra beraber sofrada yiyoruz keyifle iştahlı yiyor hatta biz bitiriyoruz tam kalkicam sofradan ağlıyor daha ver diyeBende yediğim yemeklerden veriyorum bizim yemeklerimiz daha çok seviyor bende bizim yemeğimize tuz baharat eklemeden ona ayırıyorum öyle yediriyorum,,,,