- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.261
Erimeyi geçtim uygulanmıyor arkadaş hayır canı tatlı insanda değilim 12 hafta crinone yaptı bu bünye ama ben böyle bir iğrençlik görmedim daha önceAyy o igrenc hap.iki kez verdi dr bana gebeligin basindan beri cok zorlandm biraktim ilkinde.ikincisinde koydugum gbi geri geliyordu aksama kadar dursa bile aksam geliyorduerimiyor ne bicim hapsa
200 lük progestan, enox 0.4 iğne, coraspin, ferro sanol, progeny f günlük rutinim. Decavit ve magnezyum takviyesini yeni kestik. Midemde ilaç içmekten yer kalmıyorki yemek yesem. Birde gidip 2 kilo almışım nasıl becerdiysem 85 oldumBen sabah aksam 200uk progestan kullandigim icin kafamboyle dolasiyorum belli saatler arasi.ama ilacin etkisi gectiginde de fena halde bastiriyor bazen.beyin sarsintisi geciriyorum gbi bebis buyudukce kana ihtiyaci artiyor bende de kansizlik var zaten ezelden beri.yorgunluk bas donmesi yapiyor ama tabi baska sebepleri de olabilir devam ederse doktorunla paylas canim
Erimeyi geçtim uygulanmıyor arkadaş hayır canı tatlı insanda değilim 12 hafta crinone yaptı bu bünye ama ben böyle bir iğrençlik görmedim daha önce
200 lük progestan, enox 0.4 iğne, coraspin, ferro sanol, progeny f günlük rutinim. Decavit ve magnezyum takviyesini yeni kestik. Midemde ilaç içmekten yer kalmıyorki yemek yesem. Birde gidip 2 kilo almışım nasıl becerdiysem 85 oldum
Iyi yapmışsın canım . Ben de bugün eşime söyledim gidip alalım diye daha çok erken dedi :/ bak indirimde dedim olsun çok erken şimdi alınmaz öyle şeyler dedi kendi bilir yazın pahaliyken alıversin :) yapacak bir şey yok . Haber verdiğin için sağol canımxra221 canım aldım ben arabayı 300 tl ye düşmüş çok konforlu değil çünkü baston puset olduğu için oturma yeri falan daha ince diğer büyüklere bakarak ama sırtının yatıyor olması falan güzel bide sürerken tekerleri falan güzel zorlamadan gidiyor
Benim eşimde herşeye erken diyor. Gerçi erken demese de şu ara araya sıkıştırmak zor gibi birde detaylı çıktı başımıza 750 ye park yatak alırdım ben beeIyi yapmışsın canım . Ben de bugün eşime söyledim gidip alalım diye daha çok erken dedi :/ bak indirimde dedim olsun çok erken şimdi alınmaz öyle şeyler dedi kendi bilir yazın pahaliyken alıversin :) yapacak bir şey yok . Haber verdiğin için sağol canım
xra221 canım aldım ben arabayı 300 tl ye düşmüş çok konforlu değil çünkü baston puset olduğu için oturma yeri falan daha ince diğer büyüklere bakarak ama sırtının yatıyor olması falan güzel bide sürerken tekerleri falan güzel zorlamadan gidiyor
çok küçükken baston tipi kullanmazsınız ama ileride kesinlikle lazım..bir süre idare edebilirseniz çok masraf yapmamış olursunuz..biz Kraft twist travel sistem almıştık bir yaşından sonra hiç kullanmadık baston tipi ile devam ettikBaston mu daha iyi travel sistem mi ben hiç anlamıyorum
Saolsan canm Allah razı olsun evet çok kötü oldum burnum akıyor su gibi silmekten evde domates gibi dolaşıyorum.geçmiş olsun canım baya kötü hastalanmışsın sen Allah şifa versin bol bol su iç dinlen
Geçmiş olsun dün gece bende baş dönmesi ile kalktım ilk dea oluyor böyle korktum valla tansiyonumu ölçtüm yüksek değildi konu ile ilgili fikri olan yazarsa sevinirim
Canım sen fetal dna yaptirmamis mıydın ? Onda her şey çıkıyor zaten . Ayrintiliyi daha uygun bir yerde yaptırabilirsiniz aslindaBenim eşimde herşeye erken diyor. Gerçi erken demese de şu ara araya sıkıştırmak zor gibi birde detaylı çıktı başımıza 750 ye park yatak alırdım ben bee
Biz bide 13. Haftada da detayliya girdik o zamanda 800 verdik iki muayeneye bebek Arabasi alirdik diyorum bendeBenim eşimde herşeye erken diyor. Gerçi erken demese de şu ara araya sıkıştırmak zor gibi birde detaylı çıktı başımıza 750 ye park yatak alırdım ben bee
Ben henuz net hissedemedim darisi basimizaBazen çok nazlı durgun oluyor benim de korkutuyor bazende net hissediliyor benimde 19 hafta
Benim gittigim tr nin en iyi perintologu tanimqyan yok dr lar icinde bu isin piri ilk bebegimizi kaybettigimiz icin riske atmak istemiyoruz saglikli olsun sag said kavusalim allahin izniyle para yerine gelirO ne fiyatlar yaaresmen soyguna çıkmışlar ticarete dokmusler işi artık iyice yani insanların meraklarini endişelerini somurmek bu. Ekstra bir şey de baktıkları yok hepsi formalite. Devlet ve universite hastanelerindekiler de ayni isi yapiyor. Gıcık oluyorum şu doktor milletinin paracılığına
Yaptırmıştım tüp bebek doktorum yönlendirdi. Eşimde o ne derse yapalım diyor. İlk bebekte kaybımız var diye pimpirikli olduk iyiceCanım sen fetal dna yaptirmamis mıydın ? Onda her şey çıkıyor zaten . Ayrintiliyi daha uygun bir yerde yaptırabilirsiniz aslinda
Bende acayip kasiyorun kendimi birde 22 haftalikklen kalkti cati muaynesi de yapti israrla da alakasi yok dedi kanamayla testin vs. ama olabilirmiş ordaki asistana sormustum bi de kendi doktorumdu 32. Haftada yurt disina gittide kurtulmusmum meymenetsiz suratlıdan bende acil bor sey olmadiktan sonra alt muayene ettirmiyirorunAynı şeyi bende yaşadım doktor su mu değil mi anlamak için çatalda muayene etmek istedi 15 haftalıktım o zaman, ama öyle canım acıdı ki muayene filan edemedi tuttum ellerinden, en son kaçarcasına çıktım o acilden.. hayır kolayı varken neden illa alttan muayene ediyosunuz ver turnusol kağıdını anlayalım, spektrumla açmaya çalışmak nedir daha hamileliğin başındayım.. o gün tövbe ettim bi daha alttan muayene ettirmemeye
Aynen fetal dna ya 2400 vermiştim bende bide bu eklenince odası tamamdı. Bu gidişle esimin dediği gibi sepette büyüteceğiz çocuğuBiz bide 13. Haftada da detayliya girdik o zamanda 800 verdik iki muayeneye bebek Arabasi alirdik diyorum bendeolsun canlari sagolsun yeterki saglikli olsunlar
Bende hissedemedim. Gerçi arada pıt pıt birşey hissediyorum sanki ama nasıl bir his olduğunu bilmediğim için konduramıyorumBen henuz net hissedemedim darisi basimiza
Ben biraz once cikolata yedim icerdn titreme geldi umarim o durBende hissedemedim. Gerçi arada pıt pıt birşey hissediyorum sanki ama nasıl bir his olduğunu bilmediğim için konduramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?