2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Maşallah sizee çok tatlı hamileleri oldum olası çok sevimli bulurdum simdi kendim dahil herkes çok daha tatlı geliyor hemen içimden dua ediyorum inşallah sağ salim alır kucagina diye

Rabbim yaşatmasın kimseye miniğim

Gayet tatlı bi göbek. Benimki sanki biraz fazla yemek yemişim gibi, yani pek öyle belli değil. 54 kiloyum. Bu hale gelmeyi bekliyorum :)

Okudum canım rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah e isteyen herkese çok çok aminn

Maşallah kuzum allah korusun sizi bizde boyleyiz teyzesi

Maşallah sizee çok tatlı hamileleri oldum olası çok sevimli bulurdum simdi kendim dahil herkes çok daha tatlı geliyor hemen içimden dua ediyorum inşallah sağ salim alır kucagina diye
sagol canimm bende gordugum her hamileye masallah demeden gecmem asla kadinlarin en ozel en guzel hali hamilelik halleri bencede :)

Rabbim yaşatmasın kimseye miniğim
aminn kuzum

Gayet tatlı bi göbek. Benimki sanki biraz fazla yemek yemişim gibi, yani pek öyle belli değil. 54 kiloyum. Bu hale gelmeyi bekliyorum :)
bende zayif olunca boyle pirtladi :) senin minikte bi kac haftaya kalmaz belli olur

Maşallah kuzum allah korusun sizi bizde boyleyiz teyzesi
amin canim Allah hepimizi korusun insallah size de kocaman masallah

Sabah devlet hast de kontrolum var bu ay her hafta dolu gececek gecen hafta ozelde, bu hafta devlette, sonra ki hafta detayli, ondan sonra ki hafta da devlette fetal eko cekilecek bu kadar sık hiç içime sinmiyor ama bu ay böyle denk geldi inşallah bebişimin huzurunu kaçırmış olmayız

Sağlık ocağında canım yarın aile hekimine bi git istersen

Okudum Allah kabul etsin

Valla çok haklısın canım yaa, bende çok korkarım.. Ama direk sorduklarında geçiştirmeyi beceremiyorum.. Hamilelik var mı dedi, var dedim.. Kaç aylık dedi öyle söyledim.. İnsanlara özelini anlatmadan, onların soru sorarak öğrenmek istemelerine sinir oluyorum zaten.. Öğrenince bir işlerine yarayacak ya da faydası olacak gibi.. İki dk temizlik yaptı, herşeyi öğrendi valla.. İnşallah bundan sonra geçiştirmeyi beceririm..

Okudum allah kabul etsin.insallh tez zamanda bebek müjdesi alir

Okudum.Allah sağlikli hayirli evlat nasip eder insallah.

5 kiloya yat kalk şükret bence ben 60 la basladim suan 71 72 gidip geliyorum Allahim benim sonum.ne olacak aslinda doktor normal gidiyosun diyip duruyo ama banaa hic oyle gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…