2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Geçmiş olsun canım .
Benim zaten müzminnnnn migrenim vardır yıllardır , gebelikte 2 kez geldi şimdiye dek .

Kan basıncı , damarlar ... genleşme ..genişleme :) türlü türlü haller oluyor içimizde .

Nereye gidiyordun canım

Aslında benim yazdıklarıma pek yanıt gelmiyor ama sormak istedim içinizde 3. Sezeryan ameliyatı olacak var mı doktorunuz birşey dedi mi ben çok korkuyorum Dr bunları konuşmak için erken diyor.
Canım ben 4.sezeryani bile duydum bence bu kadar korkma etrafımda 3 sezeryanli çok kişi var hepsi de sağlam yani

Canim benim ben bildiklerimi yazmaya calisyorum bazen benimde sorularim arada kaynıyor gecmisi okurken E Eliza7979 arkadasimizin 3. Sezeryani olacagini okudum.
Evet canim yazıyorum ama boşa ilgilenilmiyor oyuzdende siteye girmicem bu kaçıncı yazışım yokmusuz gibi oluyor kemdi kemdime yazıyorum

Geçmiş olsun canım .
Benim zaten müzminnnnn migrenim vardır yıllardır , gebelikte 2 kez geldi şimdiye dek .

Kan basıncı , damarlar ... genleşme ..genişleme :) türlü türlü haller oluyor içimizde .
Ya benimde boyle bas agrisi ikinci kez oluyor tam gecti diyorum tekrar basliyor ruyamda bile basim agriyodu :/

Annelerrr ne zamandir canim istiyordu ve bu sabah kahvaltida bi tabak tere yedim kahvaltinin yaninda, sonra tabi aklima takildi bi bakiyim bi faydasi zarari varmi diye ve hamilelere kesinlikle onerilmiyormus ben gittim bir tabak yedim su an yediklerim tas gibi oturdu mideme

Bende yiyorum hiç bir şey olmadı terenşn zararı yoktur bence

Aslında benim yazdıklarıma pek yanıt gelmiyor ama sormak istedim içinizde 3. Sezeryan ameliyatı olacak var mı doktorunuz birşey dedi mi ben çok korkuyorum Dr bunları konuşmak için erken diyor.

Canım bende pek aktif olamıyorum tesadüf gördüm mesajını benimde 3 doğum olacak Allah izin verirse bir kaç dr gittim 3 dogumum olacağını biliyorlar riskli demediler biride ve ben en son 2015 de doğum yaptım

Günaydın kızlar musmutlu haftasonu sizinle olsun Dün baş ağrısından kriz geçirecektim böyle bi turlu geçmiyordu iki gündür üst üste bide tuttu mu bırakmıyor saatlerce sürüyor ağrı kesici içmedim süt içmiştim öyle çektim ya

Aslinda fazla tuzlu tuketmiyorum canim, suyuda bol bol iciyorum. Anlamadim neden oldu, bugun yok mesela. Dün doktoruma sordum şişebilir dedi pek anormal karsilamadi. Allah korusun dikkat etmek gerekir tabii

Gecmis olsun canim bende simdi cekiyorum yok boyle bi bas agrisi dun aksamdan beri hic gecmedi

Gecmis olsun canim bende simdi cekiyorum yok boyle bi bas agrisi dun aksamdan beri hic gecmedi
Saol canım benim sanada geçmiş olsun miniğim ayetel kürsi oku baya iyi geliyor migrenin varsa bide saatlerce sürer ağrı kesici de etki etmiyor ki çekiyoruz öyle havalardan mı bilmiyorum ki gerçi ben aç bırakıyorum işe ona buna dalıyorum yemegi unutuyorum

İçini ferah tut canım iyi düşün iyi olsun. Benim annem bana hamileyken bağ bağ maydonoz yiyormuş midesi bi onda rahat edermiş birde 19 yıl tedavi sonrasında ben olmuşum o zamana kadar hamile bile kalamamış zararı olsa ağzına sürer mi birşey olmaz Allahın izniyle

Evet canim yazıyorum ama boşa ilgilenilmiyor oyuzdende siteye girmicem bu kaçıncı yazışım yokmusuz gibi oluyor kemdi kemdime yazıyorum
Canım ben yardımcı olabileceğim bir şey varsa cevaplıyorum ama ilk olduğu için tecrübem yok bence tecrübesi olan bi arkadaş görse yazardı sana cevap. Herkes aktif değil

Kendi adıma aceminin önde gideniyim bildiğim şeylere cevap yazıyorum kasıtlı olarak cevapsız bırakılma olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…