2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bebekonforun beşiği var bulamazsam o siteden alacağım sizde bir bakın isterseniz
Biz oğluma internetten yatak aldık gecen yıl. Eksik parçalar ve yanlış gelen parçalar oldu. Aramızda bi süre kargo trafiği yaşandı. Mağazadan beğenip almak onlara kurdurmak en garantisi ama bulunduğunuz yer buna müsait değilse internetten sipariş vermek mantıklı olabilir.

Canım zaten bugün radyoloji Dr baktı bana hiç birşey demedi o resmi de Dr verdi allahtan

Yatar cnm agashi bebek beşiğine bi bak istersen.

Kızlar bende oda yapıcaktım ama vazgectim sonradan. Tekerlekli beşik almak istiyorum odadan odaya tasıyabilcegim agashi var birde başka bi model var kafamda. Ama hiçbir bebek beşiği benım hoşuma gitmiyor. Ya çadır gibi ya hapishane gibi ya da cok hantal

Cevabiniz icin cok tesekkurler. Degerlerin katmanmasi gerektigini biliyordum ayrica hamile olma ihtimalim de dusuktu cunku ovulasyon gunleri kesinlikle birlikte olmadik. Ayrica degerli bilgiler icin tesekkurler. Bu arada bugun kahverengi hafif brseyler gelmeye basladi sanirim bir iki gune hasta olacam. Insallah sizined hersey iyidir. Allah saglicakla bebegine kavusmayi nasip etsin insallah.

Cevabiniz icin tesekkurler. Gercekten bilmiyordum bu kadar uzun surebilecegini. En fazla 3-5 gun gec kalirdi adet, o da yilda bir iki kez. Bu sefer cok farkli oldu. Bugun kahverengi lekelenmeler basladi sanirim bir iki gune baslar. Guzel dilekleriniz icin tesekkurler. Bol sans

Canim bende ne boyu ne kilosu ne haftasi hicbir sey ogrenmedim hemde dunyanin parasini verdim hastaneyi degistircem zaten kizlar zorunlu sezeryan 1500 2000 mis ama ozel oda 6000 8000 mis yuhhhhh sanki maldivlerde kalicaz vazgectim hastane degistircem doktorumuda seviuordum kizlar fiyatlari ogrenin iyice

Son düzenleme:
Aslında benim yazdıklarıma pek yanıt gelmiyor ama sormak istedim içinizde 3. Sezeryan ameliyatı olacak var mı doktorunuz birşey dedi mi ben çok korkuyorum Dr bunları konuşmak için erken diyor.
Canim benim ben bildiklerimi yazmaya calisyorum bazen benimde sorularim arada kaynıyor gecmisi okurken E Eliza7979 arkadasimizin 3. Sezeryani olacagini okudum.

İnsallah en yakin zamanda hamile kalip kalip bebegini sagsalim kucagina alirsin. Allah yardimcin olsun.

maşallah canım bebişine o kadar para veriliyor hiç bişey anlatmaması gerçekten sinir bozucu öbür türlüsünü devlette yapıyor zaten özel olmasının ne anlamı kaldı ki :/ p.tesi benim detaylım var medicalde değil ama inşallah tam anlamıyla bakar ve anlatır ben pimpirikli takıntılıyım içimi orda rahatlatmazsa o görüntüleme merkezinden dısarı adım atmam valla

Kızlar inanılmaz baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum ya böyle bi baş ağrısı yok ama sanki biri kafama beyzbol sopasıyla vurmuş gibi uykum kaçtı zaten doğru düzgün uyku da uyuyamıyorum

Mydestinyy şimdi alıntıda gördüm canım , yerim onun sinirini ya .... duruşa çeneye maşallah .

Ayrıntılı ultrasonda size rapor vermediler mi ?
Orada tüm bakılan detaylar yazıyor bende .
Gerçi kendi de anlattı ama rapor +cd de verdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…