- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.121
İyi Çok şükür kuzum rabbim Size bağışlasınSağol canım Yok herşey iyi dedi o kadar
Bebekonforun beşiği var bulamazsam o siteden alacağım sizde bir bakın istersenizCanım bende oda yapmicam bizde doğudayız ve tayin falan.buyuyen beşik alcam sadece bide dolap.bende araştırıyorum yatak falan
Biz oğluma internetten yatak aldık gecen yıl. Eksik parçalar ve yanlış gelen parçalar oldu. Aramızda bi süre kargo trafiği yaşandı. Mağazadan beğenip almak onlara kurdurmak en garantisi ama bulunduğunuz yer buna müsait değilse internetten sipariş vermek mantıklı olabilir.Bebekonforun beşiği var bulamazsam o siteden alacağım sizde bir bakın isterseniz
Canım zaten bugün radyoloji Dr baktı bana hiç birşey demedi o resmi de Dr verdi allahtanMerhaba kızlar; @ucurtma_avcisi @Zermina @Umutt19 @fnd_50
Ödemden dolayı ayakları şişenler olmuş sanırım hatta elleriniz şişiyormuş.. Hamilelikte belli bir noktaya kadar ödem sorun değil ama çok ilerlerse tansiyonunuzu çıkarır.. Tansiyonunuz çıkmaya başlarsa ödemden kurtulamazsınız ve kısır döngüye girebilirsiniz.Ayrıca daha kış ayındayız bu kadar erken olması ve soğukta bu kadar olması bana sorarsanız dikkat edilmeli.. Ben gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için hem ödeme hem tansiyona özellikle dikkat ediyorum aman sizde dikkat edin.. tuzu azaltın tansiyonunuzu sürekli kontrol edin.. Benim diğer hamileliğimde ödem erken başlamıştı 20. haftalarda.. Oturarak çalışanlar saat başı kalkın 10 dk yürüyün yada ayaklarınızın altına başka sandalye koyun ödem olmasın..
@Mydestinyy canım bebişine maşallah.. çenesi çok tatlı tam ısırmalıkDoktorunu da boşver.. istersen görüntüleme merkezine git radyologlar çok iyi oluyor çok ayrıntılı herşeyi anlatıyorlar
Evet canim bende anakaradayim gelmeyi cok isterim ama sizin bulusacaginiz yerler bana epey uzak birde ufaklik var.maknemakin Canm sende ankaradaydin galiba biz bi buluşma hazırlıyoruz ankaradaki hamilelerle kk üyeleri ile istersen sende gel buyur
Yatar cnm agashi bebek beşiğine bi bak istersen.Kızlar ilk hamileliğim şuan bebek odası yapmıycaz eşim 1 yıl sonra askere gidicek döndüğünde yaparız dedik kendi odama bir beşik almak istiyorum ama nasıl bişey alsam bilemedim en az 2 sene bizimle yatacak eşim park beşik alalım diyor ama oda benim çok hoşuma gitmiyor 60*120 olan ahşap beşiklerde 2 yaşına kadar yatabilirmi
Cevabiniz icin cok tesekkurler. Degerlerin katmanmasi gerektigini biliyordum ayrica hamile olma ihtimalim de dusuktu cunku ovulasyon gunleri kesinlikle birlikte olmadik. Ayrica degerli bilgiler icin tesekkurler. Bu arada bugun kahverengi hafif brseyler gelmeye basladi sanirim bir iki gune hasta olacam. Insallah sizined hersey iyidir. Allah saglicakla bebegine kavusmayi nasip etsin insallah.Canım çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah..
B-hcg 2 günde 2 kat artmalı diye biliyorum.. Bende adetimin gecikmesinden sonra sürekli idrar testi yaptım negatifti.. Muhtemelen o tarihlerde kan testi yapsam çok çok küçük çıkacaktı değer.. Ben sat tan 45 gün geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim ki B-hcg değerim 200'dü.. Geç döllenme olmuştu.. Tabi dediğim gibi bu değerin katlanması önemli olan.. Birde B-hcg 1500 olunca transvajinal, 2000 olunca karından kese görülebiliyor.. Bu değerlere ulaşmadan birşey görmesi mümkün değil zaten.. Sadece rahim duvarının kalınlaştığını görebilir.. Bir hafta daha bekleyip kan testini tekrarlayabilirsin.. Azalma varsa hastalanacaksındır, inşallah senin için hayırlısı olur.. Biraz rahminin, vücudunun toparlanmasına izin verebilirsin.. Bende Nisan ayında kürtaj oldum, Ekim sonunda hamile olduğumu öğrendim.. Çok geçmiş olsun.. Moralini yüksek tut..
Cevabiniz icin tesekkurler. Gercekten bilmiyordum bu kadar uzun surebilecegini. En fazla 3-5 gun gec kalirdi adet, o da yilda bir iki kez. Bu sefer cok farkli oldu. Bugun kahverengi lekelenmeler basladi sanirim bir iki gune baslar. Guzel dilekleriniz icin tesekkurler. Bol sansB en iki kere kimyasal gebelik yasadım ilki 6 günde sıfırlandı degeri. İkinci deger ise 20 gümde sıfırlandı . Bi düştü bi yükseldi falan anca 20 günde sıfırlandı. Geçmiş olsun Rabb'im tekrarınu yaşatmasın.AMİNNNN❣
Canim bende ne boyu ne kilosu ne haftasi hicbir sey ogrenmedim hemde dunyanin parasini verdim hastaneyi degistircem zaten kizlar zorunlu sezeryan 1500 2000 mis ama ozel oda 6000 8000 mis yuhhhhh sanki maldivlerde kalicaz vazgectim hastane degistircem doktorumuda seviuordum kizlar fiyatlari ogrenin iyiceEki Görüntüle 2109327 Ayrıntılı da bir sinirli olanınız da benim kızlar
Hiç birşey demedi herşey iyi görünüyor o kadar onu da nasıl gördüyse artık o karanlık ekran da renkli ekran değil neymiş bu makinalarda yokmuş öyle sadece kaburgasını ve kalbini gördüm anladığım sadece oydu ben onca zaman heyecanla böyle saçma birşeyi mi bekledim o kadar para veriyoruz paramızla rezil oluyoruz valla yok böyle birşey
Benim ilk hamileligimden beri takamiyorum cikis o çıkış 2015 ten beri alyans takamiom genisletmekte istemiom zayiflama umidiBen yaklasik bir aydir yuzuklerimi takmıyorum:)
Canim benim ben bildiklerimi yazmaya calisyorum bazen benimde sorularim arada kaynıyor gecmisi okurken E Eliza7979 arkadasimizin 3. Sezeryani olacagini okudum.Aslında benim yazdıklarıma pek yanıt gelmiyor ama sormak istedim içinizde 3. Sezeryan ameliyatı olacak var mı doktorunuz birşey dedi mi ben çok korkuyorum Dr bunları konuşmak için erken diyor.
İnsallah en yakin zamanda hamile kalip kalip bebegini sagsalim kucagina alirsin. Allah yardimcin olsun.Cevabiniz icin cok tesekkurler. Degerlerin katmanmasi gerektigini biliyordum ayrica hamile olma ihtimalim de dusuktu cunku ovulasyon gunleri kesinlikle birlikte olmadik. Ayrica degerli bilgiler icin tesekkurler. Bu arada bugun kahverengi hafif brseyler gelmeye basladi sanirim bir iki gune hasta olacam. Insallah sizined hersey iyidir. Allah saglicakla bebegine kavusmayi nasip etsin insallah.
maşallah canım bebişineEki Görüntüle 2109327 Ayrıntılı da bir sinirli olanınız da benim kızlar
Hiç birşey demedi herşey iyi görünüyor o kadar onu da nasıl gördüyse artık o karanlık ekran da renkli ekran değil neymiş bu makinalarda yokmuş öyle sadece kaburgasını ve kalbini gördüm anladığım sadece oydu ben onca zaman heyecanla böyle saçma birşeyi mi bekledim o kadar para veriyoruz paramızla rezil oluyoruz valla yok böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?