2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ah bende bıraka bilsem yemekleri tuzlu yapıyorum bi dengeyi sağlayamadım

Kızlar ay karnım bi taş gibi.gerildiğini hissediyorum.arada rahmim sizliyo üşüttüm mu acaba.boyle gerilen var mı.cok kilo da almadım aslında ama

Kızlar ilk hamileliğim şuan bebek odası yapmıycaz eşim 1 yıl sonra askere gidicek döndüğünde yaparız dedik kendi odama bir beşik almak istiyorum ama nasıl bişey alsam bilemedim en az 2 sene bizimle yatacak eşim park beşik alalım diyor ama oda benim çok hoşuma gitmiyor 60*120 olan ahşap beşiklerde 2 yaşına kadar yatabilirmi

Benim tansiyonum dusuk cikiyordu genelde. Neden oluyor yuksek tansiyon? Ellerdeki sislik buna mi bagli birsey acaba? Yani sonradan mi gelisiyor yoksa oncedende yuksek tansiyonun var miydi canim?
Benim tansiyonum normal canim ama ellerim bazen sisiyor ayaklarim da. preeklampsi, gebelik zehirlenemsi yani yuksek tansiyon riski yoksa siskinlik normal kabul eidliyor. Bol su icmek ve yuruyus iyi geliyo. Vucut odem tutuyo bi de kan akisimiz hizlandigi icin olabiliyor. Yaklasik 2 3 gundur yuruyuse basladim gunde 40 dakika kadar inan sisliklerim indi cok iyi geliyo bol su ic bi de.

Canım bende oda yapmicam bizde doğudayız ve tayin falan.buyuyen beşik alcam sadece bide dolap.bende araştırıyorum yatak falan

Ben yemeklere az atarım, domatese, salatalığa, salataya Vs hiç atmam mesela.. Sende biraz öyle dene canım.. Yemek pişirirken hiç atma istersen, yemek yerken atarsın.. Cidden tuzun fazlası sıkıntı..
Haklısın canm benim dikkat ederim artık bende korkuyorum bugün yemek fazla tuzluydu az yiyince beynim ateş püskürdü

Merhaba kızlar; ucurtma_avcisi @Zermina @Umutt19 fnd_50

Ödemden dolayı ayakları şişenler olmuş sanırım hatta elleriniz şişiyormuş.. Hamilelikte belli bir noktaya kadar ödem sorun değil ama çok ilerlerse tansiyonunuzu çıkarır.. Tansiyonunuz çıkmaya başlarsa ödemden kurtulamazsınız ve kısır döngüye girebilirsiniz. Ayrıca daha kış ayındayız bu kadar erken olması ve soğukta bu kadar olması bana sorarsanız dikkat edilmeli.. Ben gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için hem ödeme hem tansiyona özellikle dikkat ediyorum aman sizde dikkat edin.. tuzu azaltın tansiyonunuzu sürekli kontrol edin.. Benim diğer hamileliğimde ödem erken başlamıştı 20. haftalarda.. Oturarak çalışanlar saat başı kalkın 10 dk yürüyün yada ayaklarınızın altına başka sandalye koyun ödem olmasın..

@Mydestinyy canım bebişine maşallah.. çenesi çok tatlı tam ısırmalık Doktorunu da boşver.. istersen görüntüleme merkezine git radyologlar çok iyi oluyor çok ayrıntılı herşeyi anlatıyorlar

Haklısın canm tuzu kesinlikle azaltamm şart oldu öptüm hem seni hem prensesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…