2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bu tulumdan kullanan varmı Eki Görüntüle 2110176
ben cok begeniyorum bu tarz tulumlari ama boyum kisa oldugu icin giyince super mario gibi oluyorum

Kuzum yorma kendini o kadar, benim esimin de kiymetli totosu usudugu icin mutfakta cam kenarinda iciyor sigarasini, hergun supurup camin onunu siliyorum ama perdeyi en son yilbasinda yikamistim bir daha yikamadim doguma yakin tum perdeleri yikayip astircam esime o arada da camlari sildirirm :)
Fetal eko dedigi 2-3 kere kalp atışını mı dinliyor cnm
hayir canim kalpte ki damarlari ve damarlarda ki kan akisini, kapaklari ve islevlerini, kalbin odaciklarini vs vs herseyine tek tek bakiyorlar normal insana yapilan kalp ekosu gibi...

anladım cnm :)

Bizimkisini öldürsen cam silmezama perde takar bende agirlasirsam hiç yapamam diye düşündüm ondan yaptım kuzum artık ugrasmam bebisimi dusunucem ya şu bebek hareketleri nasıl böyle bsy sanki pbsy pat diyo hemen duruyor gibi mi ben anlamıyorum hareket ediyor mu etmiyormu aklım sürekli orda daha kontrolede var ayın 2 inde gidicem

Oyle yapıyorum mesela mutfakta bulasik oyke duruyor normalde ben cok sinir olurum bulasik kalinca ama napiyim canim bugün çok yoruldum hafif kasılmam olunca kalsin dedim kız valla hakkın kız bende sinir oluyorum ama dinlemiyor ki odun adam bebek dogunca artık o düsünsün

evet canim hareketler oyle genelde bi vurup cekiliyolar ben son bi kac gundur artik tirtiklama ve gezinme seklinde hareketler almaya basladim buyudukce hareketler netlesiyor :)

Kız bışey sorcam bugun doktora gıttım bebışımın suyu fazla dedı 15gun sonra yıne gel dedı tekrar bakıcaz dıye hıc bu konuda bılgınız varmı cok korkuyom karnımda eskısı gıbı bebeyı hısetmıyom ara ara kasılmalar oluyo nefesım daralıyo 7aylık gıbı şıştım resmen

Korkma canim sekerden yukseliyor genelde.fark edilip takibe alinmasi iyi ben cevremde cok duydum takipte olursan bisi olmaz Allah'ın izniyle.kasilmalar nefes darligi kesinlikle bende de ve cogu arkadasimzda var.korkma dua et gecer insaallah

cok denedim icemedim sade, birde sade maden suyuna limon sıkıp icmeyi deneyim o zaman canim sagol
Ne güzel olmuş canim oğlunu görmüşsun tek tek herseyiyle cok sevindim fotolarida var ne güzel . Haklısın canim biz o kadar bekliyoruz gün sayiyoruz bebegimizi görecez diye hevesle onlar standart iş yapiyor gibi davranıyor hele benim ayrintida tıbbi terimle dedi hemşiresi raporu işaret ledi .Anladiklarim arkasi dönüktu bel kemigine bakalim dedi , Bobrek , kalp sesini duydum , mesanesi dolu dedi , erkek dedi şu normal bu normal dedikçe çok şükür diye sevindim . Kac gündür gergin uyuyamiyordum bir sıkıntı çıkacak diye . Eşim çok kızmış almadilar diye bana suratta asti ama benim kötü aglarken çıkarım diye çok korkmus . Ben şükür bebegimi gördüm iyi diye doktorlardan hep ağzım bir karış, uçarak çıkarım . Yine öyle çıktım mutluluk sarhosluyla Yüzün güldügune gore iyi sonuçlar dedi evet şükür dedim .ssonra yine surat asip Bütün gün tripli dolasti bende gorecektim diye
Damarlarini birak bebegin neresine baktilarda o siyah beyaz ekranda anladilar ben anlamadim doktor bu kolu diyor öyle bile secmek zordu . Doktorun vardir bir bildiği görmüştür o herseyi diye rahatlatiyorum içimi bende

Haklısın canim onemli olduğu icin aradım bütün özel hastaneleri sorular sordum. Bunlar hepsine tamam dedi 40 dk bakiyoz fetal eko cekiliyor cd veriyoruz.
Gittik eşimi alamayınca radyoloji uzmanina dedim eşim dışarda bekliyor gelebilir mi dedim. '"Tek ekran var zor oluyor bakmak organlarına bakalim yüzüne bakarken çağırıyoruz dedi . Eşimde dışarda durmamis eşim içerde girebilir miyim demis yüzünü gosterince çağırıyorlar demis . Yazık beklemis . Göstermedi minigimde kapadi çapraz bir şekilde elleriyle yüzünü Ben bebegimi görünce herşeyi unuturum soracaklari söylenleri .Eşimde ondan her randevularima gelir ondan da kızdı unutmussundur simdi bebegini görünce sen diye
Çok şükür hersey yolunda bir sıkıntı görmedim deyince çok rahatladim o an rahatladım onemsemedim gerisini.
Şimdi bulundugum yerde ayrıntılı bakilmiyor tatilde esimin ailesinin yanina gittik büyük sehirdeyken seçenek çoktu .PPerinatolog bulmusken gitseydim diye cok pisman oldum m. Şimdi küçük bir ilçede boyle bir şansım yok malesef
Kalbe gelince dedim sordum ama ona biz bakmıyoruz yetersiz makina dedi kalp doktory bakar dedi. Ama gördüğüm kadarıyla bir sıkıntı yok dedi. Aile de var mi dedi sıkıntı ?? Var o yuzden sordum dedim.

Canım benim de detaylıda suyum fazla ciktidoktor erken doğum olur diye korkuttu kendi doktorumda düşünme daha bunları dedi açlık tokluk şekerine bakıldı normal çıktı hamur işi,patates,pirinç, fazla meyve yememek gerekiyormuş. Benim de karnım çok şiş şu iyice arttı da ondan mi acaba diye korkmuyor değilim açıkçası durumundan haberdar edersen sevinirim

Hadi gozunuzaydin cnm.napalim bizde cok sukur suanki hallerimize diyorum:)))simdiden sismeye basladim ben sende nasil durumlar
Sagol gülümm:) .Aynen cok şükür Bnde yemek ten sonra yürüyemez hale geliyorum Bide doyamiyorummmm Bebisim sürekli kıpır kıpır Karnım cıkmiss vaziyette :) Disardan bakanlar hamile oldugumu anlaya biliyor.Bugun gidip ikinci tetanoz aşımızida olduk.Bir sonraki dogumdan sonra olucakmis

Korkma canim sekerden yukseliyor genelde.fark edilip takibe alinmasi iyi ben cevremde cok duydum takipte olursan bisi olmaz Allah'ın izniyle.kasilmalar nefes darligi kesinlikle bende de ve cogu arkadasimzda var.korkma dua et gecer insaallah
cok sagol canım ıcıme su serptın ınşallah ınternette baktım ıc acıcı seyler yazmıyo

ınternette baktım oyle seyler yazıyorkı cok korktum canım ınşallah hepımız hayırlısıyla kucaügımıza alırız

Cok sukur cnm bnmm Cok sevindmm :) Ama bn cinsiyeti sormayi unuttumm ://

ınternette baktım oyle seyler yazıyorkı cok korktum canım ınşallah hepımız hayırlısıyla kucaügımıza alırız
Ooo ben ilk duyduğumda internette sarıldım plesanta ayrilmasindan tut erken doğuma kadar neler okudum kendime gelemedim korkudan şimdi hiç bakmıyorum sen de bakma. Iyi düşünelim iyi olsun

Canım benim ilk gebeliğimde suyum fazlaydı şeker yğklemeside yaptırdım ama herşey normaldi ama suyumun fazlalığının yanında bebeğimde hızlı kilo alıyordu o yüzden 37. Haftada suni sancıyla normal doğum yaptırıldım çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım kızım şuan 7,5 yaşında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…