- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.461
ben cok begeniyorum bu tarz tulumlari ama boyum kisa oldugu icin giyince super mario gibi oluyorumKizlar bu tulumdan kullanan varmı Eki Görüntüle 2110176
Kuzum yorma kendini o kadar, benim esimin de kiymetli totosu usudugu icin mutfakta cam kenarinda iciyor sigarasini, hergun supurup camin onunu siliyorum ama perdeyi en son yilbasinda yikamistim bir daha yikamadim doguma yakin tum perdeleri yikayip astircam esime o arada da camlari sildirirm :)Ah evimde Normal temizlik yapıyodum şuan aralar eşimin içtiği sigara kokusu perdelere sinmişti bugün akşama doğru evi temizliyim dedim az kaldi bitmek üzere ama bende bittim göbek altımda kasılma var kızlar çok çok yuklenmemeye calistimda sanırım elektrik süpürgesi beni yordu egilince haliyle inşalalh minişim rahatsız olmamıştır mecburdum yapmaya
hayir canim kalpte ki damarlari ve damarlarda ki kan akisini, kapaklari ve islevlerini, kalbin odaciklarini vs vs herseyine tek tek bakiyorlar normal insana yapilan kalp ekosu gibi...Fetal eko dedigi 2-3 kere kalp atışını mı dinliyor cnm
anladım cnm :)ben cok begeniyorum bu tarz tulumlari ama boyum kisa oldugu icin giyince super mario gibi oluyorum
Kuzum yorma kendini o kadar, benim esimin de kiymetli totosu usudugu icin mutfakta cam kenarinda iciyor sigarasini, hergun supurup camin onunu siliyorum ama perdeyi en son yilbasinda yikamistim bir daha yikamadim doguma yakin tum perdeleri yikayip astircam esime o arada da camlari sildirirm :)
hayir canim kalpte ki damarlari ve damarlarda ki kan akisini, kapaklari ve islevlerini, kalbin odaciklarini vs vs herseyine tek tek bakiyorlar normal insana yapilan kalp ekosu gibi...
Bizimkisini öldürsen cam silmezama perde takar bende agirlasirsam hiç yapamam diye düşündüm ondan yaptım kuzum artık ugrasmam bebisimi dusunucem ya şu bebek hareketleri nasıl böyle bsy sanki pbsy pat diyo hemen duruyor gibi mi ben anlamıyorum hareket ediyor mu etmiyormu aklım sürekli orda daha kontrolede var ayın 2 inde gidicemben cok begeniyorum bu tarz tulumlari ama boyum kisa oldugu icin giyince super mario gibi oluyorum
Kuzum yorma kendini o kadar, benim esimin de kiymetli totosu usudugu icin mutfakta cam kenarinda iciyor sigarasini, hergun supurup camin onunu siliyorum ama perdeyi en son yilbasinda yikamistim bir daha yikamadim doguma yakin tum perdeleri yikayip astircam esime o arada da camlari sildirirm :)
hayir canim kalpte ki damarlari ve damarlarda ki kan akisini, kapaklari ve islevlerini, kalbin odaciklarini vs vs herseyine tek tek bakiyorlar normal insana yapilan kalp ekosu gibi...
Oyle yapıyorum mesela mutfakta bulasik oyke duruyor normalde ben cok sinir olurum bulasik kalinca ama napiyim canim bugün çok yoruldum hafif kasılmam olunca kalsin dedim kız valla hakkın kız bende sinir oluyorum ama dinlemiyor ki odun adam bebek dogunca artık o düsünsünRica ederim canım ne demek.. Bence de muayene sırasında bakıyorlardır diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum.. Önemli bir konu.. Mesela bende kasılma oluyordu.. Serviks kısalırsa, erken doğum riski oluyormuş Allah korusun.. Öyle birşey varsa dikiş atmaları filan lazım.. Yani çok önemli bir konu.. Atlamıyorlardır inşallah..
Canım sen şimdiden alıştır, balkonda içsin.. Bence en baştan dışarda içmeliydi ama olan olmuş.. Bebek için önlem al.. Yoksa çok sık hastalanır yavrucak Allah korusun..
Bu sigara içenlerde ayrı alem.. Balkonumda bile içmelerini istemiyorum.. Hele duraklarda içiyorlar ya, ters ters bakıyorum.. Güya açık alan ya içebilirler.. Halbuki ne alaka, ben o durakta durmak zorundayım, keyfi olarak kafelerin sigara içilen alanında oturuyormuşuz da katlanmak zorundaymışız gibi davranıyorlar ya.. Ayyyy kız nasıl sinir oldum bir anda.. Hormonlara kızayım az
Bu arada işlerini günlere böl canım, yapma bir anda, yorma kendini..
evet canim hareketler oyle genelde bi vurup cekiliyolar ben son bi kac gundur artik tirtiklama ve gezinme seklinde hareketler almaya basladim buyudukce hareketler netlesiyor :)Bizimkisini öldürsen cam silmezama perde takar bende agirlasirsam hiç yapamam diye düşündüm ondan yaptım kuzum artık ugrasmam bebisimi dusunucem ya şu bebek hareketleri nasıl böyle bsy sanki pbsy pat diyo hemen duruyor gibi mi ben anlamıyorum hareket ediyor mu etmiyormu aklım sürekli orda daha kontrolede var ayın 2 inde gidicem
Kız bışey sorcam bugun doktora gıttım bebışımın suyu fazla dedı 15gun sonra yıne gel dedı tekrar bakıcaz dıye hıc bu konuda bılgınız varmı cok korkuyom karnımda eskısı gıbı bebeyı hısetmıyom ara ara kasılmalar oluyo nefesım daralıyo 7aylık gıbı şıştım resmen
Sade soda diye bastırıyor doktorum.. Diğerlerinde şeker var diye galiba.. Sade sodaya limon sıkıp deneyebilirsin ama canım.. Ayrıntılı ultrasonuna da üzüldüm, kimseyi almamak nedir yani?? Biri daha olsa ne eksisi var size.. Ve bunun adı neden ayrıntılı??? O söylediklerini normal kadın doğumcu da görür yani..
Bende bebeğe kısım kısım baktılar, kafanın fotoğrafı, kalbinin fotoğrafı, burun kemiği, damarı vs İçeren 9fotoğraf.. Renkli fotoğraftan 1 tane.. 19 tane de yine siyah beyaz oğlumun fotoğrafı.. 1 cd.. 1 sayfada rapor verdiler.. Onlar alışkın oldukları için bizim kadar heyecanlı değiller tabi ama bizim doktor da motor gibi konuştu, konuşmadı demeyelim diye galiba.. Oğlum çok oynadığı için ölçümde zorlandı.. 10 dk görüntü almak için uğraştı, lavaboya git dedi, yine uğraştı, en son ben dedim gördüm çok şükür herşeyide iyi, doğduktan sonra bol bol fotoğrafını çekerim artık dedim de öyle çıktım odadan..
Haklısın canim onemli olduğu icin aradım bütün özel hastaneleri sorular sordum. Bunlar hepsine tamam dedi 40 dk bakiyoz fetal eko cekiliyor cd veriyoruz.ahh ya niye bakmayacaklari yapmayacaklari seye evet bakiyoruz demisler cok sinir bozucu
Bizim fetal eko ve diger tum taramalar ayni ultrasonla yapildi canim ben bursa ultramed de yaptirdim dr ozellikle kalbe yogunlasti ben cok taktim deyince her pozisyonda inceledi kalbi, once ki gebeligimde centiklenme var deyince ona da ayrica ozen gostererek bakti sagolsun. Yuzu bize donuk degildi doktor beni bi yan cevirdi bi sirt ustu cevirdi bi taraftan eliyle bastirdi filan derken bebegim mecbur kalip yuzunu cevirdi bize :) esini almamalari da ayri tuhaf sonucta ozel degil mi, keske esin inatla girmek isteseydi..
Ama herseye ragmen bebegin iyiymis ya gerisi onemli degil saglik olsun canim. Aile de kalp hastaligi varsa yine bi arastir fetal eko yapilsin gercekten cok onemli...
Bu arada bugun ki butun taramayi radyoloji uzmani yapti, ama benim iki hafta sonra da cocuk hastanesinde ki kardiyoloji bolumunde tekrar fetal eko cekilecek kalp doktoru tarafindan..
Canım benim de detaylıda suyum fazla ciktiKız bışey sorcam bugun doktora gıttım bebışımın suyu fazla dedı 15gun sonra yıne gel dedı tekrar bakıcaz dıye hıc bu konuda bılgınız varmı cok korkuyom karnımda eskısı gıbı bebeyı hısetmıyom ara ara kasılmalar oluyo nefesım daralıyo 7aylık gıbı şıştım resmen
Sagol gülümm:) .Aynen cok şükürHadi gozunuzaydin cnm.napalim bizde cok sukur suanki hallerimize diyorum:)))simdiden sismeye basladim ben sende nasil durumlar
cok sagol canım ıcıme su serptın ınşallah ınternette baktım ıc acıcı seyler yazmıyoKorkma canim sekerden yukseliyor genelde.fark edilip takibe alinmasi iyi ben cevremde cok duydum takipte olursan bisi olmaz Allah'ın izniyle.kasilmalar nefes darligi kesinlikle bende de ve cogu arkadasimzda var.korkma dua et gecer insaallah
KIZLAARRR..
eşiniz bebeğinizin hareketlerini hissetti mi?
ınternette baktım oyle seyler yazıyorkı cok korktum canım ınşallah hepımız hayırlısıyla kucaügımıza alırızCanım benim de detaylıda suyum fazla ciktidoktor erken doğum olur diye korkuttu kendi doktorumda düşünme daha bunları dedi açlık tokluk şekerine bakıldı normal çıktı hamur işi,patates,pirinç, fazla meyve yememek gerekiyormuş. Benim de karnım çok şiş şu iyice arttı da ondan mi acaba diye korkmuyor değilim açıkçası durumundan haberdar edersen sevinirim
Kızlar ayrıntılıya giriyorum şimdi dua edinnn
Çıktım kızlar Allahıma çok şüküürrrr kalple ilgili problemimiz yok herşeyimiz çok güzel cinsiyet kızplesantamda yine çentiklenme görüldü ama çok önemli bir düzeyde değilmiş tuzu kes dedi 40 dk inceledi içim rahat artık çokk şükürr darısı detayloyı bekleyen arkadaşlarımıza
Ooo ben ilk duyduğumda internette sarıldım plesanta ayrilmasindan tut erken doğuma kadar neler okudum kendime gelemedim korkudan şimdi hiç bakmıyorum sen de bakma. Iyi düşünelim iyi olsunınternette baktım oyle seyler yazıyorkı cok korktum canım ınşallah hepımız hayırlısıyla kucaügımıza alırız
Ooo ben ilk duyduğumda internette sarıldım plesanta ayrilmasindan tut erken doğuma kadar neler okudum kendime gelemedim korkudan şimdi hiç bakmıyorum sen de bakma. Iyi düşünelim iyi olsun
Canım benim ilk gebeliğimde suyum fazlaydı şeker yğklemeside yaptırdım ama herşey normaldi ama suyumun fazlalığının yanında bebeğimde hızlı kilo alıyordu o yüzden 37. Haftada suni sancıyla normal doğum yaptırıldım çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım kızım şuan 7,5 yaşında:)Kız bışey sorcam bugun doktora gıttım bebışımın suyu fazla dedı 15gun sonra yıne gel dedı tekrar bakıcaz dıye hıc bu konuda bılgınız varmı cok korkuyom karnımda eskısı gıbı bebeyı hısetmıyom ara ara kasılmalar oluyo nefesım daralıyo 7aylık gıbı şıştım resmen
2 gün önce sabah hissetti ilk kez :) fırladı tabi .. hissettiiiiimmmm diye eheheeEvett su an eli karnimda bebisimizin tekmelerini sayiyoruzz ve her seferindee ayy yine attidiyip seviniyoruzz çok sükürr
Senin ki hissetti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?