2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ınternette baktım oyle seyler yazıyorkı cok korktum canım ınşallah hepımız hayırlısıyla kucaügımıza alırız
Eltimin suyu fazlaydi canim ama sekeri yoktu, sadece eli ayagi cok sismisti son haftalarinda ve karni cok buyuktu 42.haftada dogdu bebegi bi sorun yasamamislardi cok sukur, sende korkma

Ka
Kasilma nasil oluyo canim tarif edebilir misin ay ya ALLAH korusun insaALLAH hepimiz zamaninda dkucagimiza aliriz yavrularimizi

Günaydin guzel annişler.
Dun dr kontrolunde cok fazla rahim kasilmasi gorundu. Erken dogumu tetikliyormus buda biraz stres yaptim..
Boyle birsey yasayan var mi ?

canım nasıl anladı kasılman olduğunu.
kasılmayı ölçmek için bildiğim kadarı ile nst kullanılıyor. hani karna bağlanan.
onla mı ölçttü.
eğer öyleyse bana öyle bir ölçüm yapılmadı.

Hayir canm. Ultrasonda gorunuyor rahim sekli kaymis resmen dedi dr um. Bebek rahim duvarina yapismis dedi ve belliydi gercekten biz bile fark ettik ultrasonda.Ne yapiyosun kendine yatip dinlenmen gerekli dedi.
Surekli kasiklarimda adet sancisi gbi agrilar oluyordu ama rahim buyuyor normal diyerek aldirs etmedm. Dun detayli ultrasonda soyledi cok fazla kasilmam oldugunu. Ki agrimda siddetlydi zaten. Nst ye girmedm hic. 10 gun sonra tekrar cagrdi eger gecmezse kasilmalar iğne ile durdurabilecegini soyledi.

Günaydin guzel annişler.
Dun dr kontrolunde cok fazla rahim kasilmasi gorundu. Erken dogumu tetikliyormus buda biraz stres yaptim..
Rahim uzunluğun iyi mi canım ben progestan fitil ve haftada 2 kere iğne vuruluyorum kasılmaları engelliyor bi de ağır iş yapma günde 3 lt su içmek lazım bi de idrar yolu enfeksiyonu var mı onu ekarte etmek lazım enfeksiyon sancıları tetikliyor çünkü kasılman geldiğinde

günaydın kızlar, bir süredir giremedim oğlum yine grip oldu kötü bi şekilde bu sene 2.grip maalesef ağır geçti bana da tabi bulaştı ama o kadar kötü olmadım çok şükür teğet geçti sanırım madem kış gelmicek bari yaz gelse de şu hastalıklardan kurtulsak bebişler de gelse.. evler baya şenlenecek özlemişim bebek olayını

Tabiki canım önce anne sağlığı sonra bebek sağlığı için gereken neyse ona karar veriyoruz aslında herşey bebekler için de kendimize itiraf edemiyoruz

canım ben itiraf edebiliyorum valla.. Ben ilk bebeğimi kaybettiğimde çok istemiştim ben olsaydım diye.. İkimizde ölüme yaklaştık ben döndüm ama bebeğim dayanamadı.. Ne kadar değişikmiş annelik.. Benim annemde ablamı kaybetmiş hemde 6 yaşındayken.. Nasıl dayanabilmiş bilemiyorum.. ben kokusunu içime çekemeden kucağıma alamadan yavrumu kaybettim annem nasıl dayandı ki..

Kızlar bebek arabasına ayırdığınız bütçe nedir? Ben alacağım arabayı kime söylesem o kadar para verilir mi saçmalama falan diyorlar..

Concord neo- Mamas Papas-Quinny Modd- Kraft twist gibi modellerin travel sistemini düşünüyorum ..3000-5000 civarında ücretleri..

Ben çok mu abartıyorum sizce? Yani parasında değilim şu sıralar kazanıyoruz çok şükür ama ihtiyacı olan birine vermek veya başka ihtiyaçlara mı ayırsam bu bütçeyi? Yani çok ikilemde kalıyorum şu sıralar.. Yada beklesem mayısta karar mı versem? Çünkü zaten o zamana kadar büyük şeyleri almayacağım..

birde son birkaç gündür diş hassasiyeti başladı bende.. Ağrı yok ama sanki şişmiş gibi acıyor.. Başıma vuruyor resmen başımı ağrıtıyor.. Ekstra kalsiyum alıyorum her gün süt içiyorum ama ne yapsam bilemiyorum belki 1 2 güne geçer.. İnşallah ağrı falan başlamaz.

Geçmiş olsun iğne ile durdurulur diye biliyorum.
Günaydin guzel annişler.
Günaydın çok geçmiş olsun sizede, benim oğlumda sürekli hasta bu sefer kulağa vurmuş antibiyotik tedavisi ise yaramazsa tüp takılacakmis üstüne geniz eti varmış onu da alalım diyorlar çok kötü oldum ya dünya gözümde yok onlara birşey olunca.
Öyle deme bak rabbim tekrar nasip etmis bu sefer evin civildayacak kizinla‍ güzel düşün kardeşin de sizi cennette karşılayacak Allahım annene güç vermiş size daha iyi bakmak için.bebek arabasına ben olsam o kadar para vermem ama siz bilirsiniz benim oto koltuğu takintim vardı güven için izofixli almistik en pahalı ürünü oydu bebek arabasının markası bile yok ama benim 2 canavarı taşıyabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…