- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.421
Çokk hoşuma gidiyor bunlar. Ama nedense kendime bir türlü yakışanı bulamadım :)Kizlar bu tulumdan kullanan varmı Eki Görüntüle 2110176
Çokk hoşuma gidiyor bunlar. Ama nedense kendime bir türlü yakışanı bulamadım :)
Ayyy canım çok sevindimÇıktım kızlar Allahıma çok şüküürrrr kalple ilgili problemimiz yok herşeyimiz çok güzel cinsiyet kızplesantamda yine çentiklenme görüldü ama çok önemli bir düzeyde değilmiş tuzu kes dedi 40 dk inceledi içim rahat artık çokk şükürr darısı detayloyı bekleyen arkadaşlarımıza
Güle güle kullanın inşallah canım.. Büyük kısımları bitirmişsiniz ne güzel..Ben Kraft Fit modelini aldım. Büyük tekerlekli, baston olanlara göre biraz ağır 11 kilo oto koltuğu hariç. Ama sürüşü çok güzel amortisorleri sayesinde içi de çok konforlu yani bebeğin çok rahat edeceği bir model benim çok içime sindi size de rahatlıkla tavsiye ederim.
Portbebe olarak da kullanılan esas kısımla yani oturma ünitesiyle birlikte katlanabiliyor bu arada.
Kraft calipso elite modelini aldım bugün ünitesi kalın kaliteli kumaştan. Sallanma aparati da var kullanilmak istenirse. Benim de musamba gibi olanlara takintim vardı öyle olmasin diye birçok model araştırdım ve bunda karar kıldım en son. 2017 modeli aldım kırmızı-bordo olanı, 2018'in rengini beğenmedim cirt kırmızı-bej karisimiydi. Ama farklı renkleri de var lacivert, gri, sütlü kahve gibi. 496'ya aldım e-bebekten.
Bir de bebek odası takımını da aldık oğluşumun çok mutluyum
Allah hepimize bebişleri sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aminnn
Ay cidden insan o paraya Acıbadem'e filan gider.. Bir hastaneme sorayım bakalım ne diyecekler.. Hoş benim hangi ilde doğum yapacağım da net değil ama, araştırmak lazım son anda canımız sıkılmasın diye..Tabikide eve cikmiyosunuz 1 belki 2 gece kaliyorsunuz fakat 2 3 kisilik odada ve refakatci olmadan kaliyorsunuz benim zorunlu sez. Oldugu icin 1500-2000 dediler ama isteğe bağlı sezeryanda ucretler daha fazla. Özel oda istiyorsaniz 6000 suit 8000 buluyor toplam dendi iste oda süslemesi vs dahilmis mis mis ısrarla sordum daha uygun bir paket yokmu diye yok dedi. Ozel hastane degil. vakıf hastanesi zaten senin gelip gelmemen pek umurlarinda degil bazen hasta limiti dolunca yeni hasta kabul etmiyor gebelik takibinde diger birimleri bilem. benim dokorum o hastaneye gecti diye devam ediyordum yoksa her muaynede 2.5 saat sira bekleyip ayrintili ultroson icin 570 tl verip dogumada 2000 tl verdikten sonra 3 kisilik odada ameleyatli olarak rekabetçi olmadan kalmak istemem. Bilseydim ayrintili ultrasona orda girmezdim bende tesadufen sira beklerken baska bir gebenin bolum sekreteriyle ucretleri konustugunu duydum. Bende bunun uzerine hasta taburcu birimiyle gorustum. Ben sekiz bin verceksem zaten Memorial a giderim. Allahtan muayene ücretleri 75 tl di. Doktorumdan memnundum ama yapacak bir sey yok. doktor bulmak cok zor bir surec. Bu hastaneye gidecekseniz bizzat hasta taburcu birimiyle gorusebilirsiniz.
Kendi doktorum kan tahlilimde düşük olmasina ragmen vermedi kasılma olunca başlarız dedi .
Ayrıntılı için gittigim hastanedeki kadin dogumcu verdi magnezyumu o zaman kasilmam da yoktu . Ilaca başladığım günün ertesi gecesi oldu Bir haftadır bacağım bir kasıliyor uykumdan acıyla uyanıyorum bağırıyorumzor ilac kullanmama rağmen neden oluyor ki
Maden suyu hic icemem ki limonlu soda severim oda işe yarar mi ki
Serviks uzunluğu nasil ölcülüyo canim karindan mi alttan miGüle güle kullanın inşallah canım.. Büyük kısımları bitirmişsiniz ne güzel..
Ay cidden insan o paraya Acıbadem'e filan gider.. Bir hastaneme sorayım bakalım ne diyecekler.. Hoş benim hangi ilde doğum yapacağım da net değil ama, araştırmak lazım son anda canımız sıkılmasın diye..
mi-nick canım çok tatlı çıkmış kızın.. Rabbim hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Benim serviks uzunluğum da 4 cm'di galiba.. Cidden her muayenede doktorlarımız ölçse keşke.. Neyse ki ayrıntılıda ölçüldü..
ahh ya niye bakmayacaklari yapmayacaklari seye evet bakiyoruz demisler cok sinir bozucuAyyy canım çok sevindim
Ailede benimde kalp hastalıkları var sen demistin burada fetal eko önemli sorun öyle gidin diye
Benim bulunduğum yerde ayrıntılı yoktu eşimin ailesine gittik tatilde orada cok araştırdım radyoloji uzmani ve perinatalog arasinda kaldim. Eşimin kardeşi bize demeden radyoloji uzmanina randevu almış . Gruptanda çektik tansiyon çıktığını radyoloji uzmani gördü diyince arkadaş. Gittim artik
Aradım hastaneyi sorular sordum onceden ama fetal eko cekiyormusunuz evet dediler kac dk sürüyor dedim 40 dk dediler . Cd veriyor musunuz evet dediler .hic biri olmadi
Gittim eşimi içeri bile almadılarsiyah beyaz görüntü de ben bile göremedim net , kalbe gelince sordum fetal eko bu mu diye yok onu biz bakmiyoz dedi centik sordum bu makine onu görmez dedi yine bakalım dedi.Unuttu bakmadi .Yüzünü gostermedi minigim. Yüzünü iki eliyle kapadı . Yüzünü gostermiyor cd de veremeyiz dedi . Ne cd ne renkli fotograf yok bir dosyayla 10-15 dk ciktim
Eşim surat bana ben görmedim diye babasi degil miyim beni niye almadılar .trip atti bütün gün
Çocuğu görünce benim mutluluktan kafam gidiyor soracaklarimi unutuyorum . Doktor iyi bir sıkıntı görmüyorum diyince mutlu mutlu çıktım ben şaşkın
Sonradan aklıma geldi niye dedikleri olmadi şikayet etmedim diye pismanim 150 tl siyah beyaz görmek icin mi verdim sadece.
Sen kime gittin canim hangi doktora ? Fetal eko icin ayri bir kalp doktoru cihaz mi lazm nasil oldu ? Centik öğrenmek icin baska bir makina mi var
Karından canım.. Sağolsun Birgaripyolcu yazmıştı burada, benimde ertesi gün ayrıntılı ultrason vardı.. Söyledim, bakacağım zaten dedi kadın.. Bebeğin belirli bir kısmına bakıyor gibi baktı, ölçtü.. Normal muayenede bile doktorlar ölçebilirler..Serviks uzunluğu nasil ölcülüyo canim karindan mi alttan mi
Aminnn sagol kuzum hepimiz hayirla tamamlayip saglikla kucaklarimiza alalim bebeklerimizi :) evet her muayene de olculse gercekten ama pek onemsenmiyor oysa ki onemli bir detaymi-nick canım çok tatlı çıkmış kızın.. Rabbim hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Benim serviks uzunluğum da 4 cm'di galiba.. Cidden her muayenede doktorlarımız ölçse keşke.. Neyse ki ayrıntılıda ölçüldü..
Bugune kadsr sormak hic aklima gelmedi csnim ama bi problem olsa doktorum soylerdi galiba degil mi, ayrintiliya ds girmistim. Cok sagol buarada canimKarından canım.. Sağolsun Birgaripyolcu yazmıştı burada, benimde ertesi gün ayrıntılı ultrason vardı.. Söyledim, bakacağım zaten dedi kadın.. Bebeğin belirli bir kısmına bakıyor gibi baktı, ölçtü.. Normal muayenede bile doktorlar ölçebilirler..
Çok güzel o zaman canım takma hayırlısi olsun.İnşallahCanim doktorum onemli bisey degil dedi takip edecez sakin kafana takma yazmisti. Cumartesi kontrolum var zaten
Fetal eko dedigi 2-3 kere kalp atışını mı dinliyor cnmAyyy canım çok sevindim
Ailede benimde kalp hastalıkları var sen demistin burada fetal eko önemli sorun öyle gidin diye
Benim bulunduğum yerde ayrıntılı yoktu eşimin ailesine gittik tatilde orada cok araştırdım radyoloji uzmani ve perinatalog arasinda kaldim. Eşimin kardeşi bize demeden radyoloji uzmanina randevu almış . Gruptanda çektik tansiyon çıktığını radyoloji uzmani gördü diyince arkadaş. Gittim artik
Aradım hastaneyi sorular sordum onceden ama fetal eko cekiyormusunuz evet dediler kac dk sürüyor dedim 40 dk dediler . Cd veriyor musunuz evet dediler .hic biri olmadi
Gittim eşimi içeri bile almadılarsiyah beyaz görüntü de ben bile göremedim net , kalbe gelince sordum fetal eko bu mu diye yok onu biz bakmiyoz dedi centik sordum bu makine onu görmez dedi yine bakalım dedi.Unuttu bakmadi .Yüzünü gostermedi minigim. Yüzünü iki eliyle kapadı . Yüzünü gostermiyor cd de veremeyiz dedi . Ne cd ne renkli fotograf yok bir dosyayla 10-15 dk ciktim
Eşim surat bana ben görmedim diye babasi degil miyim beni niye almadılar .trip atti bütün gün
Çocuğu görünce benim mutluluktan kafam gidiyor soracaklarimi unutuyorum . Doktor iyi bir sıkıntı görmüyorum diyince mutlu mutlu çıktım ben şaşkın
Sonradan aklıma geldi niye dedikleri olmadi şikayet etmedim diye pismanim 150 tl siyah beyaz görmek icin mi verdim sadece.
Sen kime gittin canim hangi doktora ? Fetal eko icin ayri bir kalp doktoru cihaz mi lazm nasil oldu ? Centik öğrenmek icin baska bir makina mi var
Yorma kendini. Ben elektrik süpürgesiyle iş bile yapmıyorum kaldırıp edemem onu süpürgeyle süpürüyorum. Evim pırıl pırıl olmasada olur yani :)Ah evimde Normal temizlik yapıyodum şuan aralar eşimin içtiği sigara kokusu perdelere sinmişti bugün akşama doğru evi temizliyim dedim az kaldi bitmek üzere ama bende bittim göbek altımda kasılma var kızlar çok çok yuklenmemeye calistimda sanırım elektrik süpürgesi beni yordu egilince haliyle inşalalh minişim rahatsız olmamıştır mecburdum yapmaya
Fazla şekerli limonata gibiydi benim içtiğim.eczaneden şeker tozunu alıyosun bi de limon aldırmışlardı karıştırıp verdiler içince kan aldılar .abartıyor insanlar herşeyi , glikoz şurubu ile yapılan dandik şerbetli tatlılar kadar bile yakmıyor yaniÖyle bir anlatıyorlar ki yok ciğerlerine kadar yakıyormuş bilmem ne yarın gidecez bakalım oglusumla
Haklısın canm benim ev full sogara kokuyodu eşim annemlere gidince benim oturma odamda içmiş beyimiz çok şükür az kaldı şuan dinleniyirum bulaşık tezgahın üstünde duruyor yıkacak halim yok Arık sonra yikarimYorma kendini. Ben elektrik süpürgesiyle iş bile yapmıyorum kaldırıp edemem onu süpürgeyle süpürüyorum. Evim pırıl pırıl olmasada olur yani :)
Tabiki canım önce anne sağlığı sonra bebek sağlığı için gereken neyse ona karar veriyoruz aslında herşey bebekler için de kendimize itiraf edemiyoruzevet canım bence de ben bu yüzden SSVD yi çok destekliyorum.. Allah izin verir de bebeğimi kucağıma alabilirsem arayı uzun tutup sağlık durumum da el verirse düşünüyorum.. Tabiki bebeğimin sağlığı çok daha önemli.. 3 sezeryana kadar gidebiliriz artık..
Canım ayın 14 ünde gireceğim ben.. Benim durumum çok riskli olduğu için kendime özel ve devlette 2 ayrı ayrıntılı yapıldı.. Bülent bey zaten yapacak.. Ama ikilide falan çok zaman harcamadı.. Ben maddi olarak değilde beklemekten mahvoluyorum.. en son gittiğimde tam 3 saat bekledim.. riskli durumum olmasa hemen değiştirirdim ama o biliyor benim geçmişimi, tanıyor beni.. Ama canım senin hikayeni biliyorsa neyin daha çnemli olduğunu bilip ona göre kontrol yapacaktır.. ben yoğunluğu dışında tutumunu ve bilgisini beğeniyorum.. Birde acil durumda ulaşabiliyorum kendisine..
Ben olsam havalandırırdım sadece tmm :)Haklısın canm benim ev full sogara kokuyodu eşim annemlere gidince benim oturma odamda içmiş beyimiz çok şükür az kaldı şuan dinleniyirum bulaşık tezgahın üstünde duruyor yıkacak halim yok Arık sonra yikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?