- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.521
Bende ufak tefek şeyler hazırlamak istiyorum ama abartmadan çikolata isimli kurabiye lohusa şerbeti falan bakalım kısmetkızlar.
az önce doğum yapan iş arkadaşımı hastanede ziyarete gittim.
kendisi masa hazırlamış.
balonlar, renkli badem şekerleri, küçük kavanozda şekerler, buzdolabı süsü, lohusa şerbeti vs.
siz neler hazırlayacaksınız?
ya da hazırlayanınız var mi?
kızlar.
kendisi masa hazırlamış.
balonlar, renkli badem şekerleri, küçük kavanozda şekerler, buzdolabı süsü, lohusa şerbeti vs.
Bazı hastanelerin anlaştığı firmalar oluyor. Benim arkadaşım hazırladıklarını koyabileceği masa bulamamıştı hastanesine de bağlı, muhtemelen ben doğuma taksiyle falan giderim. Arabamız yok yada yakınımızda falan arabası olan yok onun esi evden küçük bir masa getirmişti. Bende birşeyler hazırlamayı düşünüyorum ama daha netlestiremedim cok erken gibi geliyor.kızlar.
kendisi masa hazırlamış.
ben hiç bi şe almadım bebeğime hala. korkuyorum panik yapıyorum geç kalacağım diye sadece ikramlık değil bebeğe de bibşi almadımBazı hastanelerin anlaştığı firmalar oluyor. Benim arkadaşım hazırladıklarını koyabileceği masa bulamamıştı hastanesine de bağlı, muhtemelen ben doğuma taksiyle falan giderim. Arabamız yok yada yakınımızda falan arabası olan yok onun esi evden küçük bir masa getirmişti. Bende birşeyler hazırlamayı düşünüyorum ama daha netlestiremedim cok erken gibi geliyor.
iş yerindekiler gelecek hastaneye ve 1. derece yakınlar.benim doğum yapacağım hastanede süsleme 300 liradan başlayıp 1000 tl ye kadar çıkıyormuş
sanırım dışardan süsleme yaptırmakda yasak süsleme paketi ve doğum fotograf paketi var çünkü
ben hastanede bişey yaptırmayı çok düşünmüyorum 1 gün kalınıp çıkılacak neticede
ziyaretinde kalabalık olması taraftarı değilim birinci derece kişilerin bilmesi yeterli bana göre
hastaneye lohusa şerbeti ve ikram çikolatası düşünüyorum
evdede kapı süsleme lohusa şerbeti bebek çikolatası ve güzel bir hatıra için magnet yaptıracağım
iş yerindekiler gelecek hastaneye ve 1. derece yakınlar.
evi düşünmk bile istemiyorum her gelene pasta börek veremem yani
O korku kayıp yaşayanlar başta olmak üzere hepimizde var. Benimkininde 3 tane tulumu var. 2 sini ben almıştım biri hediye geldi. O aldığım 2 tulumada sözde yakın bir arkadaşım doğmamış çocuğa don biçiyorsun dediği için su an görüşmüyorum. Ben kocamın ceketiyle hamile kalanlardan değilim donda biçerim elbisede para benim keyif benim dedim. Cevabımı kaldıramadıben hiç bi şe almadım bebeğime hala. korkuyorum panik yapıyorum geç kalacağım diye sadece ikramlık değil bebeğe de bibşi almadım
ınşallah canım ınşallahbenim 4 cm çıkmış canım
2012 versiyonu var bende :)
paçaları bol baya daralttirmayi düşünüyorum
arkadasiminda suyu fazla canım dr korkacak bisey yok demiş gönlünü ferah tut biseycik olmaz insallah
Benim de suyum fazlaydı yani fazlaya yakinmis.bana yedikkerine dikkat et şeker olavilir dedi doktor.hamurisi ve tatlı yok denecek kadar az yiyorum.ekmek tam buğday ve 1er dilim yiyorum öğünlerde .ama bunlar kendimce aldığım önlemler.seker yuklemesini sonrası belli olacak.bende 15gun sonra tekrar gitmiştim aşırı derece de değil ama dikkat etmeye devam dedi doktor.Kız bışey sorcam bugun doktora gıttım bebışımın suyu fazla dedı 15gun sonra yıne gel dedı tekrar bakıcaz dıye hıc bu konuda bılgınız varmı cok korkuyom karnımda eskısı gıbı bebeyı hısetmıyom ara ara kasılmalar oluyo nefesım daralıyo 7aylık gıbı şıştım resmen
Bende şerbet için güzel şişe ve bardaklar götürücem. Badem şekeri, hediyelik küçük bişeyler, mavi balonlar bide hoşgeldin yazısıkızlar.
kendisi masa hazırlamış.
son ongundur asırı derecede gobeyım sıstı bebişin kıpırdamalarını nerdeyse hıc hıssetmıyom artık eskıden kıpır kıpırdı canım nefes almakta zorlanıyom daha 19 haftamdayım banada bı tık fazla dedı 15 gun sonra yıne gıdecemBenim de suyum fazlaydı yani fazlaya yakinmis.bana yedikkerine dikkat et şeker olavilir dedi doktor.hamurisi ve tatlı yok denecek kadar az yiyorum.ekmek tam buğday ve 1er dilim yiyorum öğünlerde .ama bunlar kendimce aldığım önlemler.seker yuklemesini sonrası belli olacak.bende 15gun sonra tekrar gitmiştim aşırı derece de değil ama dikkat etmeye devam dedi doktor.
Kesinlikle oto koltuğu olabilen travel sistem tavsiye ederim. Baston puset hayat kurtarıcı bir araç. Nedemek istediğimi anca kullanınca anlarsın. Anlatılmaz yaşanırKanguruya nasil bakiyorsunuz kizlar kullanisli olur mu.ben pusetli travel sistem arabasiyla hafif kullanisli bi portbebe olabilen bebek arabasi arasinda kaliyorm ama minikken bebek arabasi biraz buyuk mu kalir.hos eskiden travel sistem mi vardi ablamlar nasi koydu gezdirdi diyorum sonrabide arabada koltuk olarak kullanilmasi cezbediyor travelda ama ayriyeten koltuk da alabilirim uzun vadeli kullanabilecegi.karar veremiyorum.kanguruya takip cikasim geliyor bebisi ama onda da handikap var bi yerde uyusa kalsa nereye yatircam kafamda deli sorular
yok ben düşünmüyorum baby showerBende şerbet için güzel şişe ve bardaklar götürücem. Badem şekeri, hediyelik küçük bişeyler, mavi balonlar bide hoşgeldin yazısıhepsi bu. Peki baby shower yapmayı düşünen varmı? Arkadaşlar gaza getiriyo yap diye ama zor ve meşakatli bir iş üstelik masraflı
Amin insAllahSat larımız aynı sanırımSağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz
Şu iki üç gece bende oluyor nefas almakta zorluk çekiyorum nedenini bilmediğim bir şekildeson ongundur asırı derecede gobeyım sıstı bebişin kıpırdamalarını nerdeyse hıc hıssetmıyom artık eskıden kıpır kıpırdı canım nefes almakta zorlanıyom daha 19 haftamdayım banada bı tık fazla dedı 15 gun sonra yıne gıdecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?