2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende ufak tefek şeyler hazırlamak istiyorum ama abartmadan çikolata isimli kurabiye lohusa şerbeti falan bakalım kısmet

benim doğum yapacağım hastanede süsleme 300 liradan başlayıp 1000 tl ye kadar çıkıyormuş

sanırım dışardan süsleme yaptırmakda yasak süsleme paketi ve doğum fotograf paketi var çünkü

ben hastanede bişey yaptırmayı çok düşünmüyorum 1 gün kalınıp çıkılacak neticede

ziyaretinde kalabalık olması taraftarı değilim birinci derece kişilerin bilmesi yeterli bana göre

hastaneye lohusa şerbeti ve ikram çikolatası düşünüyorum

evdede kapı süsleme lohusa şerbeti bebek çikolatası ve güzel bir hatıra için magnet yaptıracağım

Bazı hastanelerin anlaştığı firmalar oluyor. Benim arkadaşım hazırladıklarını koyabileceği masa bulamamıştı hastanesine de bağlı, muhtemelen ben doğuma taksiyle falan giderim. Arabamız yok yada yakınımızda falan arabası olan yok onun esi evden küçük bir masa getirmişti. Bende birşeyler hazırlamayı düşünüyorum ama daha netlestiremedim cok erken gibi geliyor.

Rüyamda gördüğüm bebek arabası mamas papas armadillo flip ti gözüm onda ama kredi borçları bebeğin masrafları çok fazla, daha detaylıya 750 vereceğim. Tek muayenem 400 lira doğuma kadar 5 kez gitsem 2000 tutar. Muhtemelen alamam o arabayı eşim bensiz bütçeyi idare edemez. Bende en az 3 ay ücretsiz izin düşünüyorum 2 tüp bebek tedavisi kan sulandırıcı iğnelere doğuma kadar zaten devam velhasılı tükendiğimi hissediyorum. Altyapı olusturup kenara 3 5 kuruş atmam gerek

ben hiç bi şe almadım bebeğime hala. korkuyorum panik yapıyorum geç kalacağım diye sadece ikramlık değil bebeğe de bibşi almadım

iş yerindekiler gelecek hastaneye ve 1. derece yakınlar.

evi düşünmk bile istemiyorum her gelene pasta börek veremem yani

iş yerindekiler gelecek hastaneye ve 1. derece yakınlar.

evi düşünmk bile istemiyorum her gelene pasta börek veremem yani

benim ailemde yanımda olmadığı için bi eşimin tarafı var

annem yanımda olur k.validem görümcem gelir hastaneye bitti

valla evdede al bebişini odana çekil ne pastası ne böreği

gelen bi kahvesini içsin annenin dinleneceğini düşünsün kırkım çıkana kadar kimsenin karşısında 5 çayında gibi oturamam bende

ben hiç bi şe almadım bebeğime hala. korkuyorum panik yapıyorum geç kalacağım diye sadece ikramlık değil bebeğe de bibşi almadım
O korku kayıp yaşayanlar başta olmak üzere hepimizde var. Benimkininde 3 tane tulumu var. 2 sini ben almıştım biri hediye geldi. O aldığım 2 tulumada sözde yakın bir arkadaşım doğmamış çocuğa don biçiyorsun dediği için su an görüşmüyorum. Ben kocamın ceketiyle hamile kalanlardan değilim donda biçerim elbisede para benim keyif benim dedim. Cevabımı kaldıramadı

Benim de suyum fazlaydı yani fazlaya yakinmis.bana yedikkerine dikkat et şeker olavilir dedi doktor.hamurisi ve tatlı yok denecek kadar az yiyorum.ekmek tam buğday ve 1er dilim yiyorum öğünlerde .ama bunlar kendimce aldığım önlemler.seker yuklemesini sonrası belli olacak.bende 15gun sonra tekrar gitmiştim aşırı derece de değil ama dikkat etmeye devam dedi doktor.

Kanguruya nasil bakiyorsunuz kizlar kullanisli olur mu.ben pusetli travel sistem arabasiyla hafif kullanisli bi portbebe olabilen bebek arabasi arasinda kaliyorm ama minikken bebek arabasi biraz buyuk mu kalir.hos eskiden travel sistem mi vardi ablamlar nasi koydu gezdirdi diyorum sonra bide arabada koltuk olarak kullanilmasi cezbediyor travelda ama ayriyeten koltuk da alabilirim uzun vadeli kullanabilecegi.karar veremiyorum.kanguruya takip cikasim geliyor bebisi ama onda da handikap var bi yerde uyusa kalsa nereye yatircam kafamda deli sorular

Bende şerbet için güzel şişe ve bardaklar götürücem. Badem şekeri, hediyelik küçük bişeyler, mavi balonlar bide hoşgeldin yazısı hepsi bu. Peki baby shower yapmayı düşünen varmı? Arkadaşlar gaza getiriyo yap diye ama zor ve meşakatli bir iş üstelik masraflı

son ongundur asırı derecede gobeyım sıstı bebişin kıpırdamalarını nerdeyse hıc hıssetmıyom artık eskıden kıpır kıpırdı canım nefes almakta zorlanıyom daha 19 haftamdayım banada bı tık fazla dedı 15 gun sonra yıne gıdecem

Bana da geçen hafta hraket etmiyor gibi geliyordu elimi koyup bekliyordum.ama bu hafta daha hareketli zaten ultrasonda kıpır kıpır.bence yediklerine dikkat et.ben mesela muz meyve çok yiyordum abur cubur da yiyordum ama şimdi yemiyorum.meyve yiyorsam yanında ayran ya da süt içiyorum ya da yoğurt yiyorum şeker yuklemesini kadar devam edicem.birde son 2haftada benim karnım çıktı.belki o sürece girmiş olabilirsiniz.aramizda iki hafta var sanırım

Kesinlikle oto koltuğu olabilen travel sistem tavsiye ederim. Baston puset hayat kurtarıcı bir araç. Nedemek istediğimi anca kullanınca anlarsın. Anlatılmaz yaşanır kanguruya gelince yaz bebeği olacagı için çok terletiyo bana bebeğe eziyet gibi geliyo o yine de tercih meselesi. Biz ev gezmesi ve dr kontrolüne elde taşınan pusetiyle götürüyorduk. Dışarda gezerken bebek arabası kullanıyorduk.

yok ben düşünmüyorum baby shower

Kızlar, Rabbime şükürler olsun ki herşey çok güzel geçti , iyice bakıldı kızım çok iyi maşallah, kıpır kıpırdı. Ikı büklüm olmuş yatıyordu ayaklar kafasına değiyorduelleri de yüzünde oynuyordu maşallah darısı güzel haber bekleyenlerin başına , Ama bebeğim adet tarihim düzensiz olduğu için Temmuz 6 görünüyor :) ama ben burda olacağım tabiki, Çünkü erken gelir haziran sonu olabilir :)))

Eklentiler

• IMG_20180213_125601_486.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 75
Şu iki üç gece bende oluyor nefas almakta zorluk çekiyorum nedenini bilmediğim bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…