2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ne güzel olmuşş, kapıyıda siz süslediniz sanırım. Ayrı oda tutmam heralde gerek var mı ki bilmiyorum hiç ayrı oda tutan görmedim.

sağol canım kapı süsünü Selim yazan kısmını bir yere yaptırmıştım sonra tül geçirdik süslenmiş oldu :) Bize hastane ziyaretine gelen çok olur o yüzden mecbur ayrı oda tutacağım 2 gece kalacağız bir de ilk doğumda çok rahat etmiştim çünkü insanlar o kadar yol geliyor ayak üstü kapıdan bakıp gitmeleri olmuyor en azında diğer odada biraz oturup çay kahve şerbet içip öyle gidebilirler beni rahatsız etmeden :)

Ş

Kızlarr Bebeklerinizin hareketlerini aşağıda kasıkta hissettiğiniz oluyor mu? 2 gündür ağrım var zaten Şimdide aşağıda pıt pıt kasıklarımda hareket ediyor sanki..

ben genelde karnımın alt kısımlarında hissediyordum
bu aralar göbek deligimin etrafında hissetmeyede basladim

ayrı oda tuttuğun zaman o odayı istediğin gibi süsleyebilirsin senin yapman lazım hastane yapmıyor sadece 1 tane küçük masa vermişlerdi bize onu süslemiştik fotoğrafları ekliyorum :)

Ayy benim oğlumun adı da selim olacak allah nasip ederse çok güzel olmuş. Bende çok abartmadan yapmayı düşünüyorum inşallah

Kızlarr Bebeklerinizin hareketlerini aşağıda kasıkta hissettiğiniz oluyor mu? 2 gündür ağrım var zaten Şimdide aşağıda pıt pıt kasıklarımda hareket ediyor sanki..
canım yazdım o kadar gitmemiş biraz önce zermina ya yazmıştım benimki de hep aşağıda kasıklarda idrar torbama vurup duruyor Çan’ımı acıtıyor minnoş hatta şu an bile çoştu idrar torbama kum cuvalı muamelesi mi yapıyor ne ayrıntılıda da kafa aşağıda ayaklar yukardaydı bizimkiler ufak diye bence oralardalar hala

Benim once ki gebeligimde de vardi canim tek tarafli, sonra duzelmisti ama bu sefer ki degerler biraz daha yuksek oglumdakine oranla

ucurtma_avcisi ben de hep kasiga doğru hissediyorum bazen yukarda ama bugün kontrolde doktor bayağı bi kasiktan baktı hep, benim de kız , galiba Onlar aşağı mı duruyor ne ? Benim arkadaş oğluna hamile ve kızında hep aşağıda hissetmiş oğlunu da yukarıda :/ yani doğruluk .payı var mı bilmiyorum ama bebeğin boy ve gramı ile de alakalı olabilir :/

Kızlar sordum ama yine soruyorum fetal eko istedi doktorum bende korktum acıkcası ama istiyoruz dedi sanırım tedirgin oldugumu farketti. Her hamileden istenir mi fetal eko ?

Mantıklıymış o zaman. Bizim ailelerimiz felan yakınlar gelir heralde bir tek. Peki odaları nasıl o hastanenin yani yattığımız odada da böyle bir masa hazırlayabilir miyiz.

Gözün aydın canım,bak geçen haftaki doktor boşu boşuna strese sokacakti seni nerdeyse.. Neyseki minigin iyiymiş. Burnu ne güzel görünüyor maşallah size

benim de eşim 10 gün önce kaza yaptı, arabasız kaldık. Daha parasını da alamadan yeni araba aldık beş kuruş paramız kalmadı valla. Eşime şu alıncak bu alınacak diyorum zamanı değil diyor. sanırım ben de büyük parçaları mayıs ayına bırakmak zorunda kalacağım. İnsan iyi bir şey olmasını istiyor ama biraz da işine yarayacak şeyler almak mantıklı geliyor bana. çoğu kişi özenme önemli olan kullanılabilirliği diyor, ben de katılıyorum bir kaç ay kullanacağım şeye çok para vermek de mantıklı gelmiyor. Tabi araba konusunda demiyorum bunu yoksa söyledikleriniz çok güzel.

Kızlar sordum ama yine soruyorum fetal eko istedi doktorum bende korktum acıkcası ama istiyoruz dedi sanırım tedirgin oldugumu farketti. Her hamileden istenir mi fetal eko ?
Genelde istenmesi gereken bir tetkik canım ama bazı doktorlar risk görmeden istemiyor yaptırmanda fayda var. Ben oğluöda yaptırmadım risk falan da yoktu ama kalp hastalığı çıktı şimdi bunda tedbir amaçlı yaptırdım içim rahat şükür sende yaptır bence

Fetal eko her hamileden istenmiyor. İkisinde de istenmedi bende. Ayrıntılı da kalple ilgili bir sorun çıkarsa isteniyor sanırım. Tam bilgi sahibi değilim. Bikaç arkadaş yaptırdı burda. Gördüklerinde cevap yazacaklardır.

Cok korktum ya agrim da olunca ilk kez asagida pit pit hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…