- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.581
Canim küvez eteği nasıl oluyor24. 28 hafalar arası bildiğim kadarıyla sağlık ocagi yapmiyor
Ne güzel olmuşş, kapıyıda siz süslediniz sanırım. Ayrı oda tutmam heralde gerek var mı ki bilmiyorum hiç ayrı oda tutan görmedim.
Çok hoş yaaaayrı oda tuttuğun zaman o odayı istediğin gibi süsleyebilirsin senin yapman lazım hastane yapmıyor sadece 1 tane küçük masa vermişlerdi bize onu süslemiştik fotoğrafları ekliyorum :)
Evet hissesiyorum oralardaKızlarrBebeklerinizin hareketlerini aşağıda kasıkta hissettiğiniz oluyor mu? 2 gündür ağrım var zaten Şimdide aşağıda pıt pıt kasıklarımda hareket ediyor sanki..
KızlarrBebeklerinizin hareketlerini aşağıda kasıkta hissettiğiniz oluyor mu? 2 gündür ağrım var zaten Şimdide aşağıda pıt pıt kasıklarımda hareket ediyor sanki.. Daha şimdi yazdım benim kız hep altlarda diye habire kaşıklarıma idrar torbama vuruyor canımı acıtıyor yaramaz kızım benimde senin gibi canım ayrıntılıda da kafa aşağıda ayaklar yukarda çıktı
KızlarrBebeklerinizin hareketlerini aşağıda kasıkta hissettiğiniz oluyor mu? 2 gündür ağrım var zaten Şimdide aşağıda pıt pıt kasıklarımda hareket ediyor sanki..
ayrı oda tuttuğun zaman o odayı istediğin gibi süsleyebilirsin senin yapman lazım hastane yapmıyor sadece 1 tane küçük masa vermişlerdi bize onu süslemiştik fotoğrafları ekliyorum :)
Canim küvez eteği nasıl oluyor
canım yazdım o kadar gitmemiş biraz önce zermina ya yazmıştım benimki de hep aşağıda kasıklarda idrar torbama vurup duruyor Çan’ımı acıtıyor minnoş hatta şu an bile çoştu idrar torbama kum cuvalı muamelesi mi yapıyor neKızlarrBebeklerinizin hareketlerini aşağıda kasıkta hissettiğiniz oluyor mu? 2 gündür ağrım var zaten Şimdide aşağıda pıt pıt kasıklarımda hareket ediyor sanki..
Chicco lite way plus inceleYaa aynen kanguruyu ben de oyle dusundum yazin yapis yapis oluruz diye.baston travellarda puset otekinin ustune konuyor genelde.bide travellar baston degil cogu ağırlığı korkutuyor beni
Benim once ki gebeligimde de vardi canim tek tarafli, sonra duzelmisti ama bu sefer ki degerler biraz daha yuksek oglumdakine oranlaBende ayrıntılı ultrasonda öğrendim .Daha önceki kaybımda böle bişi hiç hatırlamıyorum bakıldığını.İnşallah geçiririz problemsiz. Bana doktorum yat demedi çalışıyorum zaten ama tansiyona dikkat et dedi. Zaten tansiyon var allahına kadar ilaç kullanıyorum :)
sağol canım kapı süsünü Selim yazan kısmını bir yere yaptırmıştım sonra tül geçirdik süslenmiş oldu :) Bize hastane ziyaretine gelen çok olur o yüzden mecbur ayrı oda tutacağım 2 gece kalacağız bir de ilk doğumda çok rahat etmiştim çünkü insanlar o kadar yol geliyor ayak üstü kapıdan bakıp gitmeleri olmuyor en azında diğer odada biraz oturup çay kahve şerbet içip öyle gidebilirler beni rahatsız etmeden :)
Gözün aydın canım,bak geçen haftaki doktor boşu boşuna strese sokacakti seni nerdeyse.. Neyseki minigin iyiymiş. Burnu ne güzel görünüyor maşallah sizeKızlar, Rabbime şükürler olsun ki herşey çok güzel geçti , iyice bakıldı kızım çok iyi maşallah, kıpır kıpırdı. Ikı büklüm olmuş yatıyordu ayaklar kafasına değiyorduelleri de yüzünde oynuyordu maşallah darısı güzel haber bekleyenlerin başına , Ama bebeğim adet tarihim düzensiz olduğu için Temmuz 6 görünüyor :) ama ben burda olacağım tabiki, Çünkü erken gelir haziran sonu olabilir :)))
Kızlar bebek arabasına ayırdığınız bütçe nedir? Ben alacağım arabayı kime söylesem o kadar para verilir mi saçmalama falan diyorlar..
Concord neo- Mamas Papas-Quinny Modd- Kraft twist gibi modellerin travel sistemini düşünüyorum ..3000-5000 civarında ücretleri..
Ben çok mu abartıyorum sizce? Yani parasında değilim şu sıralar kazanıyoruz çok şükür ama ihtiyacı olan birine vermek veya başka ihtiyaçlara mı ayırsam bu bütçeyi? Yani çok ikilemde kalıyorum şu sıralar.. Yada beklesem mayısta karar mı versem? Çünkü zaten o zamana kadar büyük şeyleri almayacağım..
birde son birkaç gündür diş hassasiyeti başladı bende.. Ağrı yok ama sanki şişmiş gibi acıyor.. Başıma vuruyor resmen başımı ağrıtıyor.. Ekstra kalsiyum alıyorum her gün süt içiyorum ama ne yapsam bilemiyorum belki 1 2 güne geçer.. İnşallah ağrı falan başlamaz.
Genelde istenmesi gereken bir tetkik canım ama bazı doktorlar risk görmeden istemiyor yaptırmanda fayda var. Ben oğluöda yaptırmadım risk falan da yoktu ama kalp hastalığı çıktı şimdi bunda tedbir amaçlı yaptırdım içim rahat şükür sende yaptır benceKızlar sordum ama yine soruyorum fetal eko istedi doktorum bende korktum acıkcası ama istiyoruz dedi sanırım tedirgin oldugumu farketti. Her hamileden istenir mi fetal eko ?
Fetal eko her hamileden istenmiyor. İkisinde de istenmedi bende. Ayrıntılı da kalple ilgili bir sorun çıkarsa isteniyor sanırım. Tam bilgi sahibi değilim. Bikaç arkadaş yaptırdı burda. Gördüklerinde cevap yazacaklardır.Kızlar sordum ama yine soruyorum fetal eko istedi doktorum bende korktum acıkcası ama istiyoruz dedi sanırım tedirgin oldugumu farketti. Her hamileden istenir mi fetal eko ?
Cok korktum ya agrim da oluncaucurtma_avcisi ben de hep kasiga doğru hissediyorum bazen yukarda ama bugün kontrolde doktor bayağı bi kasiktan baktı hep, benim de kız , galiba Onlar aşağı mı duruyor ne ? Benim arkadaş oğluna hamile ve kızında hep aşağıda hissetmiş oğlunu da yukarıda :/ yani doğruluk .payı var mı bilmiyorum ama bebeğin boy ve gramı ile de alakalı olabilir :/
Oluyor canım, kasıklarda da hareket ediyor bazen göbek deligimin orda oluyor. Kafasına göre takılıyor:)KızlarrBebeklerinizin hareketlerini aşağıda kasıkta hissettiğiniz oluyor mu? 2 gündür ağrım var zaten Şimdide aşağıda pıt pıt kasıklarımda hareket ediyor sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?