- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.561
Insallah canim randevum 3hafta sonraydi ama haftaya carsambaya cektim kesin istiycem o zamana kadar evde ki aspirini kullansam olur mu 100mg lik coraspirin
Bencede ağzı olan konuşuyor. Annem kötü niyetli değiller ilk bebeğin öldü diye yapıyorlar diyor ama bence böyle düşünmeleri daha kötüKaynanam bile bana alışverişi son aya bırakma çok zor olur dedi bende indirimden aldım ara sıra erken miydi diye düşünsem de aldım gitti Rabbim bebislerimizi korusun millet de her şeye karışıyor
Bence kendin başlama sonuçta kan sulandırıcı basit bir ilaç değilInsallah canim randevum 3hafta sonraydi ama haftaya carsambaya cektim kesin istiycem o zamana kadar evde ki aspirini kullansam olur mu 100mg lik coraspirin
O çentiklemeden bende deee vaarhamileliğimin başından beri coraspin kullanıyorum zaten ben . Nefroloji doktorum vermişti.Biz yurtdışındaki bütün hamile bayanlara coraspin veriyorduk bebeğa kan akışı daha sağlıklı olsun die demişti.Kadın doğumcumda onayladı.Perşembe günü kontrolüm var bnmde bakalım ne durumda olacak çentikleme.Birde tek değil bnde çift
iş yerindekiler gelecek hastaneye ve 1. derece yakınlar.
evi düşünmk bile istemiyorum her gelene pasta börek veremem yani
Portbebe bende düşündüm ama ayriyettrn 400 500 tl en az anakucağı bebek arabasına takılabiliyor ilk zamanlar o yeter bende kumaşlar var ya geniş sling deniliyor sanırım ondan alabilirim sevi bebe de bile varKanguruya nasil bakiyorsunuz kizlar kullanisli olur mu.ben pusetli travel sistem arabasiyla hafif kullanisli bi portbebe olabilen bebek arabasi arasinda kaliyorm ama minikken bebek arabasi biraz buyuk mu kalir.hos eskiden travel sistem mi vardi ablamlar nasi koydu gezdirdi diyorum sonrabide arabada koltuk olarak kullanilmasi cezbediyor travelda ama ayriyeten koltuk da alabilirim uzun vadeli kullanabilecegi.karar veremiyorum.kanguruya takip cikasim geliyor bebisi ama onda da handikap var bi yerde uyusa kalsa nereye yatircam kafamda deli sorular
kullanabilirsin tabiki ama ben doktorun bilmeden kullanmana karşıyım o yğzden ara söyle içim rahat etsin diye alıyorum haberiniz olsun de.. ben hamilelik başlangıcından beri kullanıyorum.. çentik çıkan çoğu kişi kullanıyor
O çentiklemeden bende deee vaarhamileliğimin başından beri coraspin kullanıyorum zaten ben . Nefroloji doktorum vermişti.Biz yurtdışındaki bütün hamile bayanlara coraspin veriyorduk bebeğa kan akışı daha sağlıklı olsun die demişti.Kadın doğumcumda onayladı.Perşembe günü kontrolüm var bnmde bakalım ne durumda olacak çentikleme.Birde tek değil bnde çift
benimde cift tarafli canim dun dr tuzu kes dedi tansiyonun kontrol et dedi haftaya randevu aldim benim eltimde kullaniyordu bi ara, dun aksamdan beri arastiriyorum bir cok kisi kan sulandiriciya baslamis. Kan sulandiriciyi bi cok hamile kullaniyor zarari olacagini sanmiyorum ama simdi doktorumu arayip soracagim yinedeaynen bizde de çift taraflı canım.. benim 12 haftada 2,37 diğeri 1,67 bişeydi yine biraz azalmış..İnşallah 27 ye kadar geçer.. ben hem iğne hem aspirin kullanıyorum
ek: Sürekli yatıp dinlenmek gerekiyormuş birde tuzu çok azalatmak gerekiyormuş
Ben belki kendi aramda arkadaşlarla yaparım kendimi iyi hissedersem eğlence maksatlı abartıdan uzak tabi bakalım belkide çok ağır hissedeceğiz o zamanlarBende şerbet için güzel şişe ve bardaklar götürücem. Badem şekeri, hediyelik küçük bişeyler, mavi balonlar bide hoşgeldin yazısıhepsi bu. Peki baby shower yapmayı düşünen varmı? Arkadaşlar gaza getiriyo yap diye ama zor ve meşakatli bir iş üstelik masraflı
hastanede hiç bir şey düşünmüyorum çünkü başka şehirde bir hastanede doğum yapıcam gelen giden olmaz eve gelince de bayram zamanı olacağı için bir kaç tepsi baklava yaptırıcam önüne gelene baklava ikram ederim. pasta börek yapamam kimseye yalnız olucam çünkükızlar.
az önce doğum yapan iş arkadaşımı hastanede ziyarete gittim.
kendisi masa hazırlamış.
balonlar, renkli badem şekerleri, küçük kavanozda şekerler, buzdolabı süsü, lohusa şerbeti vs.
siz neler hazırlayacaksınız?
ya da hazırlayanınız var mi?
yaz bebeği olacaklar çok sıcak olacak kanguru rahatsız olabilir. 3 aydan sonra daha rahat kullanımı ama o zaman da havalar soğumaya başlayacak bebek arabası travel sistem ya da çift yönlü kullanılabilen bir şey olmalı bebeğin yüzü bize dönük olmalı ilk aylarda. travel sistemin puseti oto koltuğu olarak da kullanılıyor ilk 1 sene kullanılır sonra normal oto koltuğu şart. ben chicco baston kullandım inanılmaz rahat bir araba çok hafif travel sistem puseti de var. heryere kolayca sığıyor kullanımı da rahat bir araba.Kanguruya nasil bakiyorsunuz kizlar kullanisli olur mu.ben pusetli travel sistem arabasiyla hafif kullanisli bi portbebe olabilen bebek arabasi arasinda kaliyorm ama minikken bebek arabasi biraz buyuk mu kalir.hos eskiden travel sistem mi vardi ablamlar nasi koydu gezdirdi diyorum sonrabide arabada koltuk olarak kullanilmasi cezbediyor travelda ama ayriyeten koltuk da alabilirim uzun vadeli kullanabilecegi.karar veremiyorum.kanguruya takip cikasim geliyor bebisi ama onda da handikap var bi yerde uyusa kalsa nereye yatircam kafamda deli sorular
benimde cift tarafli canim dun dr tuzu kes dedi tansiyonun kontrol et dedi haftaya randevu aldim benim eltimde kullaniyordu bi ara, dun aksamdan beri arastiriyorum bir cok kisi kan sulandiriciya baslamis. Kan sulandiriciyi bi cok hamile kullaniyor zarari olacagini sanmiyorum ama simdi doktorumu arayip soracagim yinede
aynen bizde de çift taraflı canım.. benim 12 haftada 2,37 diğeri 1,67 bişeydi yine biraz azalmış..İnşallah 27 ye kadar geçer.. ben hem iğne hem aspirin kullanıyorum
ek: Sürekli yatıp dinlenmek gerekiyormuş birde tuzu çok azalatmak gerekiyormuş
Yukarlarda bi yere baskı yapıyordur seninki benimki de hep aşağıda kaşıklara idrar torbama vuruyor acıtıyor minnoşKızlar ya ben nefes almakta sıkıntı yaşıyorum sanki nefesim kesilicek gibi gece bi kaç gündür varda şuan yine başladı.
benimde cift tarafli canim dun dr tuzu kes dedi tansiyonun kontrol et dedi haftaya randevu aldim benim eltimde kullaniyordu bi ara, dun aksamdan beri arastiriyorum bir cok kisi kan sulandiriciya baslamis. Kan sulandiriciyi bi cok hamile kullaniyor zarari olacagini sanmiyorum ama simdi doktorumu arayip soracagim yinede
Bizim hastanenin bu tarz yaptıkları şeyler varmı. Ücretli organizasyon hizmeti varda onlar hiç ücretsiz bir şey yapmıyor mu bazı hastaneler odayı süslüyor felan. Masa mı veriyorlar yoksa sadece senin getirdiklerini sergilemen için.
@gmzckr
canım zararı yok zaten herkes kullanıyor akım iyi olsun diye ama doktoruna söylemen iyi olur.. Birde tuzu azalt bol bol dinlen sol tarafına yat.. Tansiyonunu kesin kontrol et özellikle 25-26 dan sonra.. Ödem vs olursa ona da odaklanın.. Ödem de tansiyon çıkarır..Aman dikkat edelim.. Benim amacım en azında -35-36 yı görebilmek inşallah
@gmzckr
canım çalışıyorsan özellikle dikkat et.. Ödem daha çabuk olur.. saat başı kalk yürü ayağının altına yükselti koy.. Ben geçen hamileliğimde çalışıyordum şimdi işi bıraktım.. kendimi yormuyorum.. dinleniyorum sürekli
ayrı oda tuttuğun zaman o odayı istediğin gibi süsleyebilirsin senin yapman lazım hastane yapmıyor sadece 1 tane küçük masa vermişlerdi bize onu süslemiştik fotoğrafları ekliyorum :)
Yok canim midemde şişlik felan ama Neeskens darlığı oluyormıydeme kadar sısmişim sanki 9aylık olmusum 3hafta once gıttım oylebısey yoktu ultrasyonda sıkayetler uzerıne gıttım ultrasyonda doktor baktı oyle dedı
24. 28 hafalar arası bildiğim kadarıyla sağlık ocagi yapmiyorKaçıncı haftada oluyor şeker yüklemesi ben sağlık ocağımda oluyor mu yoksa kendi Dr umuza mı gideceğiz
kızlar.
az önce doğum yapan iş arkadaşımı hastanede ziyarete gittim.
kendisi masa hazırlamış.
balonlar, renkli badem şekerleri, küçük kavanozda şekerler, buzdolabı süsü, lohusa şerbeti vs.
siz neler hazırlayacaksınız?
ya da hazırlayanınız var mi?
Kuzum minişlerimiz olsun da bende başka bsy diye korktum BianYukarlarda bi yere baskı yapıyordur seninki benimki de hep aşağıda kaşıklara idrar torbama vuruyor acıtıyor minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?