2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gözün aydın canım maşallah prensese

ben babyshower filan özenti buluyorum ilk oğlumda ısrarla yapmayacağım demiştim bu sefer de süpriz yaptı kuzenler etrafımdaki herkes yaptığı için benden de bekliyorlar... bu sefer oğlumun doğumgünü ile babyshowerı birlikte yapmayı planlıyorum 13 nisanda doğum günü. yoksa bana saçma geliyor o kadar uğraşmak, masraf, gelen hediyeler.... doğum için de ilk oğlumda küçük mantar şişelere kolonya yapmıştım hediyelik küçük şeyler, anı defteri, çikolata, şerbet, kurabiyeler balonlar güzel olmuştu. bu sefer de yine süslerim hastane ziyaretine gelen çok olur gelenle için güzel bir karşılama olsun isterim...

gozun aydin olsun canim masallah kizina :)

bence ziyaretçiler eve geleceğine hastaneye gelsin daha iyi, evde daha uzun kalıyorlar, evde bir şeyler hazırlayıp ikram etmek daha zor.. hastanede kısa süreli kalıyorlar :) imkan varsa ilave oda tutulursa gelenler senin kaldığın odada değil de diğer odada takılıp giderler ben öyle yapmayı planlıyorum

Canim sende ki centiklenme icin dr ne dedi bende yine varmis her iki damarda ama ozellikle solda ki daha yogun.. biraz arastirdim kan sulandirici veriliyormus oglumdayken sadece kontrol ettiler sonra gecti dediler ama hep icim icimi yedi. Simdi napsam acaba muayene zamanini mi beklesem yoksa randevu alip gitsem mi doktora

ya kanguruyu bir türlü sevemedim ben öbür ona benzer bir şey daha var adını hatırlayamadığım içine çarşaf gibi sarıp sarmalıyorsun onu da becerememiştim...

Yaa aynen kanguruyu ben de oyle dusundum yazin yapis yapis oluruz diye.baston travellarda puset otekinin ustune konuyor genelde.bide travellar baston degil cogu ağırlığı korkutuyor beni

Kızlar ya ben nefes almakta sıkıntı yaşıyorum sanki nefesim kesilicek gibi gece bi kaç gündür varda şuan yine başladı.

ya kanguruyu bir türlü sevemedim ben öbür ona benzer bir şey daha var adını hatırlayamadığım içine çarşaf gibi sarıp sarmalıyorsun onu da becerememiştim...

O dedigin seyi bildim ama adini hatirlayamadm ben de:) ben de kullanamam ya onu bebek duscekms gibi duruyor sanki

Etiket yapmayi unutmusum yaa Babylicious

Hiç bilmiyorum ki cnm aynı tarif ettiğin agrilar bendede var ama ben Çok yoruluyorum ona bağlıyorum birazda

Bizim hastanenin bu tarz yaptıkları şeyler varmı. Ücretli organizasyon hizmeti varda onlar hiç ücretsiz bir şey yapmıyor mu bazı hastaneler odayı süslüyor felan. Masa mı veriyorlar yoksa sadece senin getirdiklerini sergilemen için.

Kaynanam bile bana alışverişi son aya bırakma çok zor olur dedi bende indirimden aldım ara sıra erken miydi diye düşünsem de aldım gitti Rabbim bebislerimizi korusun millet de her şeye karışıyor

Etiket yapmayi unutmusum yaa Babylicious

canım PI değerleri var.. Ne kadarmış? Bende ılımlı dendi ama 27, haftaya kadar değişebilirmiş...

Bak yazıyorum benimkileri

sağ arter : 0,98
sol arter :0,75

bunla 1,50 2 nin üstüne çıkarsa ilaç veriyorlar aspirin veriyorlar seninki bu kadar yüksek değilse geçmesini beklerler muhtemelen.. ama bu civardaysa doktoruna danış hatta kesin iste.. aspirin zararı yok yararı var hamilelikte.. 27. ye kadar takip edilir değişir

benim baya yuksek canim yaa evde coraspirin var 100mg lik napsam almaya baslasam mi ondan

Eklentiler

• 2887308A-6498-4920-AA5B-52946FE1FAA3.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 65
benim baya yuksek canim yaa evde coraspirin var 100mg lik napsam almaya baslasam mi ondan

canım doktorun verir muhtemelen ne zaman randevun? Gittiğinde söyle kontrol etsin oda özellikle belirt ben kullanmak istiyorum diye kullanmaya başla çok yüksek değil zaten damarın alındığı yere göre değişebiliyor.. 27 ye kadar geçer inşallah ikimizinde..

Insallah canim randevum 3hafta sonraydi ama haftaya carsambaya cektim kesin istiycem o zamana kadar evde ki aspirini kullansam olur mu 100mg lik coraspirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…