- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.541
Gözün aydın canım maşallah prenseseKızlar, Rabbime şükürler olsun ki herşey çok güzel geçti , iyice bakıldı kızım çok iyi maşallah, kıpır kıpırdı. Ikı büklüm olmuş yatıyordu ayaklar kafasına değiyorduelleri de yüzünde oynuyordu maşallah darısı güzel haber bekleyenlerin başına , Ama bebeğim adet tarihim düzensiz olduğu için Temmuz 6 görünüyor :) ama ben burda olacağım tabiki, Çünkü erken gelir haziran sonu olabilir :)))
Bende şerbet için güzel şişe ve bardaklar götürücem. Badem şekeri, hediyelik küçük bişeyler, mavi balonlar bide hoşgeldin yazısıhepsi bu. Peki baby shower yapmayı düşünen varmı? Arkadaşlar gaza getiriyo yap diye ama zor ve meşakatli bir iş üstelik masraflı
gozun aydin olsun canim masallah kizina :)Kızlar, Rabbime şükürler olsun ki herşey çok güzel geçti , iyice bakıldı kızım çok iyi maşallah, kıpır kıpırdı. Ikı büklüm olmuş yatıyordu ayaklar kafasına değiyorduelleri de yüzünde oynuyordu maşallah darısı güzel haber bekleyenlerin başına , Ama bebeğim adet tarihim düzensiz olduğu için Temmuz 6 görünüyor :) ama ben burda olacağım tabiki, Çünkü erken gelir haziran sonu olabilir :)))
benim doğum yapacağım hastanede süsleme 300 liradan başlayıp 1000 tl ye kadar çıkıyormuş
sanırım dışardan süsleme yaptırmakda yasak süsleme paketi ve doğum fotograf paketi var çünkü
ben hastanede bişey yaptırmayı çok düşünmüyorum 1 gün kalınıp çıkılacak neticede
ziyaretinde kalabalık olması taraftarı değilim birinci derece kişilerin bilmesi yeterli bana göre
hastaneye lohusa şerbeti ve ikram çikolatası düşünüyorum
evdede kapı süsleme lohusa şerbeti bebek çikolatası ve güzel bir hatıra için magnet yaptıracağım
Kanguruya nasil bakiyorsunuz kizlar kullanisli olur mu.ben pusetli travel sistem arabasiyla hafif kullanisli bi portbebe olabilen bebek arabasi arasinda kaliyorm ama minikken bebek arabasi biraz buyuk mu kalir.hos eskiden travel sistem mi vardi ablamlar nasi koydu gezdirdi diyorum sonrabide arabada koltuk olarak kullanilmasi cezbediyor travelda ama ayriyeten koltuk da alabilirim uzun vadeli kullanabilecegi.karar veremiyorum.kanguruya takip cikasim geliyor bebisi ama onda da handikap var bi yerde uyusa kalsa nereye yatircam kafamda deli sorular
Kesinlikle oto koltuğu olabilen travel sistem tavsiye ederim. Baston puset hayat kurtarıcı bir araç. Nedemek istediğimi anca kullanınca anlarsın. Anlatılmaz yaşanırkanguruya gelince yaz bebeği olacagı için çok terletiyo bana bebeğe eziyet gibi geliyo o yine de tercih meselesi. Biz ev gezmesi ve dr kontrolüne elde taşınan pusetiyle götürüyorduk. Dışarda gezerken bebek arabası kullanıyorduk.
ya kanguruyu bir türlü sevemedim ben öbür ona benzer bir şey daha var adını hatırlayamadığım içine çarşaf gibi sarıp sarmalıyorsun onu da becerememiştim...
Etiket yapmayi unutmusum yaaCanim sende ki centiklenme icin dr ne dedi bende yine varmis her iki damarda ama ozellikle solda ki daha yogun.. biraz arastirdim kan sulandirici veriliyormus oglumdayken sadece kontrol ettiler sonra gecti dediler ama hep icim icimi yedi. Simdi napsam acaba muayene zamanini mi beklesem yoksa randevu alip gitsem mi doktora
Sling galiba dediğiniz beni kesseler beceremem onu çok güvensiz geliyor banaO dedigin seyi bildim ama adini hatirlayamadm ben de:) ben de kullanamam ya onu bebek duscekms gibi duruyor sanki
Hiç bilmiyorum ki cnm aynı tarif ettiğin agrilar bendede var ama ben Çok yoruluyorum ona bağlıyorum birazdaCanım bebek arabası çok araştırdım, gittim gördüm.. Açıkçası fazla bir bütçe de ayırmadım bebek arbası için 1500 tl.'ye kadar düşünüyorduk. Pazar günü ebebek'te indirim vardı, Kraft fit travel aldık normalde 2000 tl, indirim sebebiyle 1,460 tl'ye düşmüştü. Çok kullanışlı ve konforlu bir model içime en çok bu sinmişti açıkçası. Tavsiye ederim canım bir göz atarsın sende.
Ya bel ve kasık ağrısı bende de var şu sıralar neden olur ki? Yormuyorum da kendimi... Adet ağrısı gibi oluyor. Bir de bazen karnımın altında ağırlık dolgunluk hissi oluyor :/ normal mi acaba?
ben babyshower filan özenti buluyorum ilk oğlumda ısrarla yapmayacağım demiştim bu sefer de süpriz yaptı kuzenler etrafımdaki herkes yaptığı için benden de bekliyorlar... bu sefer oğlumun doğumgünü ile babyshowerı birlikte yapmayı planlıyorum 13 nisanda doğum günü. yoksa bana saçma geliyor o kadar uğraşmak, masraf, gelen hediyeler.... doğum için de ilk oğlumda küçük mantar şişelere kolonya yapmıştım hediyelik küçük şeyler, anı defteri, çikolata, şerbet, kurabiyeler balonlar güzel olmuştu. bu sefer de yine süslerim hastane ziyaretine gelen çok olur gelenle için güzel bir karşılama olsun isterim...
Kaynanam bile bana alışverişi son aya bırakma çok zor olur dedi bende indirimden aldım ara sıra erken miydi diye düşünsem de aldım gitti Rabbim bebislerimizi korusun millet de her şeye karışıyorO korku kayıp yaşayanlar başta olmak üzere hepimizde var. Benimkininde 3 tane tulumu var. 2 sini ben almıştım biri hediye geldi. O aldığım 2 tulumada sözde yakın bir arkadaşım doğmamış çocuğa don biçiyorsun dediği için su an görüşmüyorum. Ben kocamın ceketiyle hamile kalanlardan değilim donda biçerim elbisede para benim keyif benim dedim. Cevabımı kaldıramadı
benim baya yuksek canim yaa evde coraspirin var 100mg lik napsam almaya baslasam mi ondancanım PI değerleri var.. Ne kadarmış? Bende ılımlı dendi ama 27, haftaya kadar değişebilirmiş...
Bak yazıyorum benimkileri
sağ arter : 0,98
sol arter :0,75
bunla 1,50 2 nin üstüne çıkarsa ilaç veriyorlar aspirin veriyorlar seninki bu kadar yüksek değilse geçmesini beklerler muhtemelen.. ama bu civardaysa doktoruna danış hatta kesin iste.. aspirin zararı yok yararı var hamilelikte.. 27. ye kadar takip edilir değişir
cok sagol canım bılgılendırdıgın ıcınBu gittiğimde daha iyi dedi suyun yani çok aşırı fazla değil artmış değil dedi.biraz azalmis 15gun önceye gore
benim baya yuksek canim yaa evde coraspirin var 100mg lik napsam almaya baslasam mi ondan
mıydeme kadar sısmişim sanki 9aylık olmusum 3hafta once gıttım oylebısey yoktu ultrasyonda sıkayetler uzerıne gıttım ultrasyonda doktor baktı oyle dedıŞu iki üç gece bende oluyor nefas almakta zorluk çekiyorum nedenini bilmediğim bir şekilde
Insallah canim randevum 3hafta sonraydi ama haftaya carsambaya cektim kesin istiycem o zamana kadar evde ki aspirini kullansam olur mu 100mg lik coraspirincanım doktorun verir muhtemelen ne zaman randevun? Gittiğinde söyle kontrol etsin oda özellikle belirt ben kullanmak istiyorum diye kullanmaya başla çok yüksek değil zaten damarın alındığı yere göre değişebiliyor.. 27 ye kadar geçer inşallah ikimizinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?