- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.641
Ya eşim izmirde ya, onun oradan iş arkadaşı.. Aileyi tanımıyorum hiç.. Bu arada yolladığın Chicco arabayı çok beğendim.. Bir yerden görüp deneme imkanımız olsa keşke..
Eşimin arkadaşında olanda liteway mış.. Neden kullanmadılar, anlayamadım.. Baston da çookk haklısın.. Burada bir arkadaşta yazmıştı liteway iyi diye..
Maşallah canım.. Ya ben garip şekilde neden ve boydan eşit genişledim.. Kare gibi olmuşsun dedi bir arkadaş..cidden önden karnım baya var, yandan kendime bakınca yandan da baya genişlemişim.. ay çok kötü oldum..
Normalde bende yazılmıyor diye biliyorum ama o kadar kendine güveniyor demek ki :)Yok biliyorum bn cinsoyeti canm ama Ayrintilida daha net belli oluyomus ya Bizim raporda cinsiyeti erkek kiz falan yazmiyor
İçini ferah tut alan bol dolaşıyorlardırYa aslinda doktorum bebegin gayet yukarida demisti son gittigimde. Daha oncede hic asagida hissetmemistim boyle
Agri da var 2 gundur o yuzden tedirgin oldum cok canim
Çatı ağrısı olsa gerek canım ara ara oluyor ve normal dinlenince uzanınca kendiliğinden geçerKızlar bacak arası apış arası denir sanırım ağrıyor bi kav gün önce de ağrımıştı geçmişti şimdi yine ağrıyor uzandım siz de hiç oldu mu
Normalde bende yazılmıyor diye biliyorum ama o kadar kendine güveniyor demek ki :)
Kızlar sizden dua istiyorum çok canım yanıyor. Siz hamilesiniz duanız kabul olur. Oğlumun acısını dindirsin Rabbim...
Kızlar sizden dua istiyorum çok canım yanıyor. Siz hamilesiniz duanız kabul olur. Oğlumun acısını dindirsin Rabbim...
Allah yardimciniz olsunKızlar sizden dua istiyorum çok canım yanıyor. Siz hamilesiniz duanız kabul olur. Oğlumun acısını dindirsin Rabbim...
Allah acını dindirsin cnm tez vakitte hamile kal inşAllah sağlıklı bi şekildede kucagına al inşAllah.AMİNNNNN❣Kızlar sizden dua istiyorum çok canım yanıyor. Siz hamilesiniz duanız kabul olur. Oğlumun acısını dindirsin Rabbim...
Naptın canım şeker testiniAllah acını dindirsin cnm tez vakitte hamile kal inşAllah sağlıklı bi şekildede kucagına al inşAllah.AMİNNNNN❣
Valla bana göre 40'ı çıkmayan lohusa kadın rahatsız edilmez ,evet haklısın eve gelenlerde muhabbete güne gelir gibi oturuyorlar.Bizim burda hastaneye gelen evede gelir hastaneye geldim diye saymaz.eve gelenin yanında 15 dk.otururum sonra odama çekilirim bebişle. gelenler eşimin tarafı olacağı için k.validem görümcem sürekli gelir giderler onlar ilgilenir misafirlede.bence ziyaretçiler eve geleceğine hastaneye gelsin daha iyi, evde daha uzun kalıyorlar, evde bir şeyler hazırlayıp ikram etmek daha zor.. hastanede kısa süreli kalıyorlar :) imkan varsa ilave oda tutulursa gelenler senin kaldığın odada değil de diğer odada takılıp giderler ben öyle yapmayı planlıyorum
Rabbim sağlıkla evlat versin sizede dualarımdasınız..Sabırlar diliyorumKızlar sizden dua istiyorum çok canım yanıyor. Siz hamilesiniz duanız kabul olur. Oğlumun acısını dindirsin Rabbim...
Şimdi yaptırdım cnm tekrar kan alıcakmış. Sen naptınNaptın canım şeker testini
Kızlar 23. - 24 haftalarda olup benim gibi göbeği çok gerilen ve beli tutulmuş gibi ağrıyan var mı?
Şu son bir haftadır sanki çok büyüdü göbegim bebek içerde sigamiyormus gibi garip bi his
hangisi cnm...Biz kızımıza chicco simply city travel( yada liteway de olabilir adını unuttum )almıştık.4 yaşına kadar kullandık kullanımı rahat hantal değil çok yer kaplamıyor arabanın bagajında vs . baston tipinde.uzay mekiği gibi gösterişli arabalardan değil ama diğerlerini alsaydık kısa sürede baston puset arayışına girerdik eminim.size de baston tarzı travel setleri öneririm.paranızı çöpe atmayın kızlar
gunaydınnnGünaydın kızlar
Mantıklıymış o zaman. Bizim ailelerimiz felan yakınlar gelir heralde bir tek. Peki odaları nasıl o hastanenin yani yattığımız odada da böyle bir masa hazırlayabilir miyiz.
Ayy benim oğlumun adı da selim olacak allah nasip ederse çok güzel olmuş. Bende çok abartmadan yapmayı düşünüyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?