- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.681
Ben aynıyım ya karnıma yastık koymuşsun gibi
Kızlar sizden dua istiyorum çok canım yanıyor. Siz hamilesiniz duanız kabul olur. Oğlumun acısını dindirsin Rabbim...
3 saat miçok uzun değil mi ya bayılırız 3 saate
Bende 3 yu bekliyorum. Benimde 75 likti artık yemek yiyebilirimHala bekliyorum ben 3 tüp kan aldılar. Tadıda cok güzeldi meyveli gazoz gibi :) Bride 75lik yaptrıdım ben
Ben yedim afiyet olsun cnm :)Bende 3 yu bekliyorum. Benimde 75 likti artık yemek yiyebilirim
Sana da canımBen yedim afiyet olsun cnm :)
Allah yardımcın olsun inşallah tekrar anne olursun burda rahim ağzı yetmezliği topigi var bak istersen çoğu tekrar hamile sağlıklı doğum yapan da var selametle kal.Kızlar sizden dua istiyorum çok canım yanıyor. Siz hamilesiniz duanız kabul olur. Oğlumun acısını dindirsin Rabbim...
Oğlum almamıştı ama bu sefer kızım alır inşallah dediğin gibi aventinkini aldım bende sadece uyku da vermeyi düşünüyorum ilk bir seneKızlar bebişler doğunca emzik vermeyi, alıştırmayı düşünüyor musunuz? Avent'in soothie emzikleri çok hoş, çoğu bebeklerin de reddetmeden aldıklarını duydum. Tecrübeli annelerin tavsiyeleri var mı bu konuda?
Baktım da canım çok hoşlar ama ben yapamam neyse alırım artık bendeÇok kolay aslında youtube da videoları var. Nasıl yapıldığını gösteriyor.
https://www.babymall.com.tr/urun/ch...MIs5jx5ZWl2QIVaijTCh31rQk7EAQYAiABEgLAXPD_BwE Böyle bişey canımCanım bahsettiğin böyle birşey mi ?
https://www.e-bebek.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-000045/
Kırmızı olanhangisi cnm...
Cıktı sonucum cnm şükür iyi cıktı. Senın cıktımı sonucun?Sana da canım
Ben vermeyi düşünmüyorum. Bebeğin ağzına o plastiği tüm gün emdirtmek çok hoşuma gitmiyor.Kızlar bebişler doğunca emzik vermeyi, alıştırmayı düşünüyor musunuz? Avent'in soothie emzikleri çok hoş, çoğu bebeklerin de reddetmeden aldıklarını duydum. Tecrübeli annelerin tavsiyeleri var mı bu konuda?
Evet düşünüyorum. İlkinde verdim rahat ettim. Ama benim oğlum nuk’u beğenip almıştı. Cocuga göre değişiyorKızlar bebişler doğunca emzik vermeyi, alıştırmayı düşünüyor musunuz? Avent'in soothie emzikleri çok hoş, çoğu bebeklerin de reddetmeden aldıklarını duydum. Tecrübeli annelerin tavsiyeleri var mı bu konuda?
Cıktı sonucum cnm şükür iyi cıktı. Senın cıktımı sonucun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?