- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.041
Canım ultrasonda görülüyor açık mi kapalı mi benim doktorum da ordan hep söylüyor kapalı diye . Bence iyi bir doktora git ihmal etme sancin da varmışKizlar ne olur yardim edin 22 haftaligim sancim vardi ozele gitim bana ultrasyonda 2 dk bakti ve rahim agzi acikligi var bebek asagida dedi tabi ben dondum kaldim aglamaya basladim bide bana kiziyo sora devlete gitim ordaki doktor alttan elle bakti ve rahim agzi kapali bebekte iy dedi ozeldeki doktor boyle soledi bana dedim alttan bakmadan nasil ultrasyonla anladi dedi ben simdi neye inanayim napayim.
Kadıköy florance nightingale canım 675 verdik
Orası ücretli değil mi işte ? Özel muaynehanesi var sanıyordum orada bende :) atatürk hastanesinde gittim kendisine hiç bahsettiğin gibi olmadı hiç konuşmadı o yüzden sordum[/QUOTE
Ücretli canım tıp merkezinde 325 tl devlette fazla ilgilenmiyorlar maalesef hala devlette de çalışıyor mu bilmiyorum
Kizlar ne olur yardim edin 22 haftaligim sancim vardi ozele gitim bana ultrasyonda 2 dk bakti ve rahim agzi acikligi var bebek asagida dedi tabi ben dondum kaldim aglamaya basladim bide bana kiziyo sora devlete gitim ordaki doktor alttan elle bakti ve rahim agzi kapali bebekte iy dedi ozeldeki doktor boyle soledi bana dedim alttan bakmadan nasil ultrasyonla anladi dedi ben simdi neye inanayim napayim.
Peki belirtisi varmiydi sende agri sizi kanama gibi cok korkuyorum yaCanim tesadüf yazdığını okudum ben 2017 eylül annesiyim. Daha önce bi kaç kötü olay yaşadım. Bende rahim ağzı yetmezliği var inşallah sende yoktur. Tavsiyem hemen bi perinatolog araştır ve ona muayeneye git. Rahim ağzı acilmalari 21 22. Haftalarda olabiliyor en azından bende öyle oldu. Ama tedavisi var. Muayeneyi geciktirmemeni öneririm birde ağır is yapmamani. Ağır kaldırma ev süpürmë,en azından teshis tam koyulan kadar. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Sevgiler...
Cok saol birazda olsa icimi rahatlattin ozeldeki doktor 2 dk ultrasyonla ayak ustu bakti acilma var bebek asagida dedi ve giti. Devlette alttan bakilmadan anlasilmaz dedi dunden beri mafoldum dusunmekten sorasinda agrin flan oldumu bende baska bi doktora daha gidicem rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Canim benzeri basima geldi yazmistim burda.devletteki doktora sanciyla gittim karindan bakti kasilma var dedi asagidan bakti acilma var dedi hemen fakulteye gidin ilerlerse dikis atilmasi lazm dedi ve acilmayi bize de gosterdi.gittik fakultede hocalar bakti yok oyle bisi dedi elle de muayene ettiler yok dediler.tedbir amacli uc gun yattim hastanede.cikinca bide ozele gittik profa.o da yok acilma olsa kanaman olurdu dedi.velhasil biz de anlam veremedik niye biri oyle biri boyle dedi ama sonu guzel olsun da.insaallah senin de yoktur canim acilman ama baska bi goz daha gorsun icin rahat etsin
hayir hicbisey solemedi progestan yazdi basindan atti bildigin hic ilgilenmedi bugun baska doktora gidicem ins yoktur boyle birsey.Canım ona karından ultrason ile de bakılabiliyor.. Detaylı ultrasonda hepimize bakılmıştır.. Serviks uzunluğu diye geçiyor.. Merak etme böyle bir durum olsa dahi önlemi var.. Yeter ki zamanında müdahale edilsin.. Çevrende tecrübeli anneler var ise doktor tavsiyesi alabilirsin.. Birde bu açılma var dedikten sonra ne yapılması gerektiğini söylemedi mi özeldeki doktor?
Hiç belirti olmadı canım hatta en son kontrolde rahim kapalı demişti dr. Ama bi gün tuvalette doğuracakmışım gibi hissettim hemen dr u aradım gittik muayene etti ve rahim açılmış bebeğin kesesi bir miktar rahimden dışarı çıkmış dedi hemen yatış verdi eğer sadece açılma olsaydı serklaj yapacaktı ama kese dışarı çıktığı için yapılamadı zor zamanlardi sonu kötü bitti 21+ 3deydim o zaman. Tavsiyem ihmal etme perinatologa görünPeki belirtisi varmiydi sende agri sizi kanama gibi cok korkuyorum ya
Kadin dogum anlamazmi perinatolog bugun gidecegim hastanede yok galibaHiç belirti olmadı canım hatta en son kontrolde rahim kapalı demişti dr. Ama bi gün tuvalette doğuracakmışım gibi hissettim hemen dr u aradım gittik muayene etti ve rahim açılmış bebeğin kesesi bir miktar rahimden dışarı çıkmış dedi hemen yatış verdi eğer sadece açılma olsaydı serklaj yapacaktı ama kese dışarı çıktığı için yapılamadı zor zamanlardi sonu kötü bitti 21+ 3deydim o zaman. Tavsiyem ihmal etme perinatologa görün
Cok saol birazda olsa icimi rahatlattin ozeldeki doktor 2 dk ultrasyonla ayak ustu bakti acilma var bebek asagida dedi ve giti. Devlette alttan bakilmadan anlasilmaz dedi dunden beri mafoldum dusunmekten sorasinda agrin flan oldumu bende baska bi doktora daha gidicem rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Acilma varmi yokmu anlamadimki biri oyle biri boyle diyor napcagmi bilmiyorumAgrim devam etti.gece kirk kere tuvalete gidiyodum mubarek halbuki bisi yok ama surekli sıkışmışım gibi hissediyordum sertlik vardi karnimda fln.enfeksiyon var mi diye baktilar ondandir diye o da yoktu.en sonunda rahim buyuyordur agri ondandr diyip gonderdiler.bi suredir o derece agri cekmedim ama kasilmalar sertlesmeler devam ediyor.yuruyus iyi geliyor hareket etmek lazm eger acilma yoksa yurumekten korkmayin
Anlar kadın Doğum doktorum teşhis koymuştu banaKadin dogum anlamazmi perinatolog bugun gidecegim hastanede yok galiba
Kadın dogumcu da olur teşhisi koyabilir ama müdahale gerekirse perinatologa gitmen daha iyi olur.Kadin dogum anlamazmi perinatolog bugun gidecegim hastanede yok galiba
Anlar kadın Doğum doktorum teşhis koymuştu bana
perinatologada doktor gonderilirsr gidilebiliyormus galiba randevu almayi denedim ole soluyorKadın dogumcu da olur teşhisi koyabilir ama müdahale gerekirse perinatologa gitmen daha iyi olur.
Ozeldeki ultrasyonla bakti rahim agzi acikligi var dedi. Devlete gitim oda elle alttan muayene eti kapali dedi bende anlamadim ki hangisi dogruKadın doğumcu gördü mü ne dedi
Sen yat dinlen hareket etme ayaklarının altına yastık koy istersen yarın hemen tekrar bi kadın doğumcuya git canım etrafında tanıdıklarının bildiği güvendiği bi doktor olabilir ihmal etme kendini kanama olursa hiç vakit kaybetme acile git inşallah böyle birşey olmaz tabi geçmiş olsunOzeldeki ultrasyonla bakti rahim agzi acikligi var dedi. Devlete gitim oda elle alttan muayene eti kapali dedi bende anlamadim ki hangisi dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?