2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yarin kendi doktoruma gidicem saolasin cnm.

Oğlumda vardı. Tek tur kordon dolanmasıyla normal doğum yaptım. Bununla alakalı bir sorun yaşamadım. Doğuma yakın söylemişti dr um son kontrollerde kordon dolanması var diye.
Acaba ne zaman olmustu, daha cok erken cunku.son aylarda olabiliyormus sagsalim de dunyaya gelmis masallah.ben cok tedirgin oldum.

Selam kızlar kalça ağrısı ok ben de yürümekte zorlanıyorum çok acıyor magnezyum da içiyorum ama tavsiyesi olan varmı
Ahh o kalca agrisi :/ gece uyuyamiyorum bir saga bir sola, yataktan kalkinca zor yuruyorum. Gün icinde yavas yavas geciyor neyseki, ama gece yine ayni agrilar.. magnezyum bende iciyorum, soda iciyorum hergun. Ama tek basina magnezyum degil kalsiyum da tuketmek gerek.

Acaba ne zaman olmustu, daha cok erken cunku.son aylarda olabiliyormus sagsalim de dunyaya gelmis masallah.ben cok tedirgin oldum.
Büyük oğlumdan bahsediyorum 3,5 yaşında. Ne zamandan beri kordon o durumdaydı bilmiyorum ama dr um son zamanlarda bana söyledi. Tek tur kordon dolanması var ama merak etme sıkıntılı bir durum değil herzaman bu tür doğumlara giriyorum dedi. En ufak bi risk varsa sezeryan olayım dedim. Risk yok dedi ısrarla 2 tur olsaydı risk olabilirdi dedi. Sonra doğuma başka dr girdi. Sürekli dile getirdim onada kordon olayını oda sorun değil dedi sağ salim doğdu oğlum cok şükür.

Kizlar en yakin arkadasimda hamile ve yuksek tansiyon sıkıntısı var.. gunde 3 kere iilac aliyor.onerebileceginiz bisey var mi?
Tuzu kessin, bol su içsin limon ve kivi yesin canım bi de sürekli ayaklarını yükseltip uzansın imkanı varsa. Kaç haftalık arkadaşın? Bi de elinde yüzünde ödem var mı, idrar da protein kaçağına da baktırsın inşallah sağ salim kucağına alır arkadaşın hepimizle birlikte...

Ya bende sertleşmeden bahsedince; sertlik ile ağrı varsa sıkıntı, sen pozisyonu değiştirince geçiyorsa, uzun sürmüyorsa, senkronize değilse sıkıntı yok dediler.. Tabi devletteki kanaman ve suyun gelirse gel dedi..
Bende de günde 15-20 kez oluyor.. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın, sağ sağlim kavuşalım inşallah hepimiz..

Merhaba Canım, Malatyadan 3-5 kişi varsa, onların senin yazdığını görmeleri bir şans.. ilk sayfada kimin hangi ilden olduğu yazıyor.. Var ise etiket yapman daha kesin sonuç verir..

Ne oldu canım? Ne yaptın? Ne dediler?
Doktor bakti dedi basi asagida ama olabilir boyle pozisyonlar acilma flan ultrasyonla anlasilmaz alttan bakmak lazim bende devlette baktilar kapali dediler dedim oda zaten suan kotu bisey gozukmuyor dedi cok sukur ama agrilarim gecmedi genisledigin icin olabilir dedi anlamadim bende varmi yokmu.

O zaman bişey yoltur canım ağrılar hepimizde var korkma

O zaman bişey yoltur canım ağrılar hepimizde var korkma
Dunku doktor ole bi anlatiki rahim agzi acik bebek asagida kotu bisey olurmu diyorum ins olmaz diyo sanki bebek doguyor boyle basimdan asagi kaynar sular dokuldu ya bazi doktorlar gercekten cok dengesiz okadar para veriyorsun muayene icin 2 dkda icini karartip gonderiyorlar

bazı doktorlar gerçekten acımasız oluyorlar Allah vicdan versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…