2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin verdigimiz paraya yazik.
Aynen öyle özel deyip gidiyoruz ama çoğu zaman verilen paraya değmiyor. Benim doktorum da çok sert, bişey varsa hiç yumuşatmadan direk söyler aslında ben böyle oluşunu seviyorum çünkü çok evhamlıyım rahatlatmaktan ziyade ne varsa söylesin istiyorum aklımda soru işareti kalmaması için, tabi insan o an ki psikolojiyle ne düşüneceğini ne yapacağını şaşırıyor. Bi de yarım yamalak muayene etmişse damdan düşmüş gibi oluyorsun söylediği şeylere itibar edesin gelmiyor..

Çok acı veriyor demi kalsiyum da soda içiyorum ama oluyor yine de.sagol canım evde sıkıntı yok da işte olursa o problem

Çok acı veriyor demi kalsiyum da soda içiyorum ama oluyor yine de.sagol canım evde sıkıntı yok da işte olursa o problem

Kalca agrisii gece beni ciglik attirdi her iki tarafim da fena ama en cok sol tarafim.yastik koyuyorum normalde bacak arama ama bikac gundur koymadm basladi yine agrilar.yavas yavaş geciyor kalktiktan sonra

Oyle valla biseyi acikliga kavusturmak icin 2 3 doktor gezmen lazim sozde ozel ama devlet bile cogu zman daha iy ilgileniyor sonucda karninda bi can var siradan bi hastalik vs degilki ilgilenmeleri anlatmalari lazim ama nerde

Kahvaltida 1.5 ekmek

Şaka degil gercek 57 ile hamile kaldim 68 olmusum ama sonrasnda veriyorum kilolari . . Normaldede yiyip kilo alamayanlardanim ama hamilelik yariyor
Sen başından beri 10 kilo aldın sanırım. Ben 3 ay kilo almadım 1 kiloda verdim sonra bi yemeye başladım 10 kilo almışım :)

Arkadaşlar daha öncede oluyordu ama bugün 2 3 kez hissettim bebeğim göbeğimin sağ Tarafında toplanıp sertleşiyor hafif okşayınca normale dönüyor bu sırada ağrım olmuyor.. araştırdım erken Doğum tehditi bile yazıyor fikri olan var mı

Kizlar ben sanliurfada yasiyorum yazin da burda olcam. Memlekete gitsek bile orasida Adana zaten orasida cok sicak malum. Allah izin verirse haziranda dogum olacak biliyosunuz. Bazilari hastane cikisina hic gerek yok diyor icinde uzun kollu falan da oldugundan. siz ne dusunuyosunuz? Onun disinda nasil bisey alabilirim siz ne yapacaksiniz alan var mi?

Aynısı bendede oluyor cnm. Evet adınada yalancı sancı deniyor düzensiz ve agrısız olmasında bi sakınca yok. İnternetten araştırdıgım rahimi doguma hazırlıyormuş vücut. Doktorumada sordum o bebegin hareketidir dedi. Kasılma daha sancılı olur dedi. Oyle deyincede için rahatladı

İstanbulda artık haziran ayı serin oluyor aldım ben hastane çıkışı. Yeni doğan bebek üşür derler ama sizin oralar nasıl olur bilmem.

Bence hiç internete bakma çünkü doğru yanlış o kadar şey var ki...
Bebek bu oynuyor o tarafa bu tarafa gider toplanır çünkü yeri geniş hala onun icin.
Eğer karnın sertlesiyorsa kasılıyorsa(bu bebegin toplanması değil) ve ağrılı oluyor dinlenince geçmiyorsa..
O zaman sorun olur. Içini ferah tut. Benimki de bazen toplanıyor

Kızlar benim ayak bileklerimde ağrı var sürekli neden bilmiyorum. Bir de bacaklarımın üst kısmında var böyle otururken falan ağrıyor sanki spor yapmışım da kas ağrısı yaşıyormusum gibi

Selam gençler! Şeker yüklemesine gideceğim yarın. Canan karatay ablamız yaptırmayın diyor ama detaylı ultrason için gittiğim prof zaten kilolusun mutlaka ama mutlaka yaptır dedi. Hatta 75gr glikozlu bir kutu içeceği de tutuşturdu elime, bunu içersin gittiğinde dedi. Var mı yaptıran aranızda? Ya da ben yaptırmam anacım diyen?

Ben yaptırdım 75 gr.
Sonuçta bütün doktorlar yaptır diyor. Canan karatay hariç. Zaten ona göre herşey zararli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…