2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gebelik şekeri çıkmamıştır umarım. Aynı gün çıkıyor mu sonuç bu arada?

Yok canım şükür benim ki temiz cıktı evet aynı gün çıkıyor tabi baya erken gittim hastaneye ilk kanı 8 buçukta vermiştim. Tüm sonuçlar öğlen cıktı. Ilk ac karnına alıyorlar sonra glikoz iciyorsun 1 saat sonra bidaha alıyorlar. 1 saat sonra bidaha alıyorlar toplam 3 tane

Bende yaptırdım 75 gr.

Günaydınlar,topikte yeniyim muhtemel tarih temmuz başı ama ben haziran sonuna denk geleceğini düşünüyorum,herkese sağlıklı gebelikler,dogumlar ve güzel bir hafta olsun:)
Burun akıntısi ile birlikte kırıklık var parol ise yarar mı sadece ağrı kesici ilaç mi

Son düzenleme:
Doktordan doktora degsiiyor galiba canim. Benim dktorum ac gel aclik tokluk degerlerinr bakacagiz dedi. Ac gittim kan aldilar sonra kahvalti yap 2 saat sonra gel bidaha kan ver dediler ayni sekilde dediklerini yaptim tok da kan verdim Allaha dukur degerlerin normal cikti seker cikmadi. Boylece yukleme filan da yapmadi.

ben de yaptırmak istemiyordum Cana hoca yüzünden ama burda atlanılan bir konu var normal hayatımızı Cana hocanın söyeldiği gibi yaşaamıyoruz ki biz kadın ekmek yemez şekerli dışarıdan gıda yemez vs... biz öyle mi nerde baklava börek çörek var götürüyoruz... gebelikte tüm vücut dengesi şaşıyor hiç şeker görünmeyen kişilerde şeker görünebiliyor ve bu durumda bebeğin akciğerleri kötü etkilenebiliyormuş.. ben yaptırıcam bence sen de doktorunu dinlemelisin.. zaten canan hoca dışında şeker yüklemesi yaptırmayın diyen bir kadın doğumcu ya da başka bölüm doktoru görmedim

bebeğin toplanması sertleşmesi erken doğum riski belirtisi ama her sertleşmede böyle bir risk olacak diye bişey yok korkma, bende de oluyor şu sıra ama doktoruna söyle mutlaka

başka bir doktora daha git istersen...

aldığın 5 kiloya fazla mı dedii ben de 5 aldım ama bana çok da fazla gibi gelmiyor bakalım yarın benim dr ne diyecek. bu ardaa bizim hastanede doğumda dışarıdan kimseyi almıyorlar görevli bir çocuk vardı ilk doğumd asağolsun doğum yaptığımda odadaki saati bile çekmişti fotoğrafçı olsa bu kadar güzel çekemezdi para da vermedik iyi olmuştu inş. bu doğumda da böyle olur fotoğraf olayı önemli

kızlar, doğum yapan bir arkadaş vardı bebeği nasıl oldu acaba görüşen var mı? adını da hatırlayamadım etiketleyecektim ama

Ya bende şaşırdım aslında. Gecen ay ayrıntılı vardı ona gitmedik arada 2 ay geçti. Acaba son alınan 3 kiloyu 1 aylık mı sandı?bakalım bi sonraki randevuda kaç kilo almış olucam. Bizim gelinin doğumunda dediğin gibi ameliyathane görevlisi çekti fotoğraf çok güzel çekmişti gerçekten. Onlarda birer fotoğrafçı olmuşlar. Tabi bahşiş için yapıyor onlarda biZ bebeği getiren hemşireye de foto çekene de bahşiş vermiştik...

Yok canım, ben kendim için dedim daha çok erken diye. 21+5'im şu anda. Kaç tur olduğunu bilmiyorum onu söylemedi detaylıyı çeken. Acaba sonradan kendiliğinden açabilir mi? Kendi doktoruma söyledim, endişe edilecek birşey değil, düşünme bunu dedi, hatta kendisi kontrol etme gereği bile duymadı. Bir sonraki kontrolüme 20 gün var. İnşallah düzelmiş olur.

Kalca agrisii gece beni ciglik attirdi her iki tarafim da fena ama en cok sol tarafim.yastik koyuyorum normalde bacak arama ama bikac gundur koymadm basladi yine agrilar.yavas yavaş geciyor kalktiktan sonra

Ben de 2 gündür koyuyorum yastığı sol tarafa yattıgımız için ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…