2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım çok tatlı bu ama genelde mobilya çok kullanışlı olmuyor.ben park yatak alıp sonrasında genç odası tarzı düşünüyorum . Hastane çıkışı çıtçıtlı bofy aldım dün de biberon ve emzik aldım bakim çantası penye battaniye ve havlu çok şey almamak gerek çünkü çok hediye gelecek . Benim eşimde hep frenliyo beni :) ebebek indirimi cezbediyo

Bende 22+3 haftalık oldum 4 kilo aldım Dr tatlıyı,hamur işini kes dedi bazı Dr kilo yu takmıyor bazısı kapıdan girerken kızıyor şimdilik gören hamile olduğumu anlamıyor bile.

Ne bileyim erkeerken deyip duruyorlar :/
bence erken değil çünkü yavaş yavaş ağırlaşacağız şimdiden yürümek gezmek dert oluyor en azından bana dün avm de gezerken on kere wc ye girdim düşün her bulduğum yere oturmak istedim en azından ağır gelenleri almak lazım istediğin şekilde

Bazen iptal eden oluyor gün boyu takip edin sistemi

bende eskiden kalma kilo al verlerden kalma var zaten şimdi bebek yağı alıcam onu kullanıcam kaşıma kendini ovala
Ovaladıgımda oluyor ama kaşımadan olmuyor kaşıyınca daha güzel :) benim heryerim çatlaktı zaten. Ergenlikten kalma. Birde şimdi çatlıyorum yağ falan etki etmedi bana bıraktım artık çatlarsa çatlasın

Bende 8 kilo aldım. Doktor normal dedi. 172 benim boyum. 52 ile hamile kaldım su an 60 olmuşum.

Aynen cnim. en onemlisi o zaten sagsaglim kucamiza aldirsin Allahim ins.

Ayy ciddimisin cnm benimde gobegimde ergenlikten catlak war.ben daha kasinmiyorum ama korkuttun beni smdi bak.kac haftaliksin?ben daha bisey surmedim gobegime

kızlar ben çatır çatır çatladım yahu. Birde tatlı tatlı kaşınması yokmuuu

Gerçekten mi ya. Çok erken değil mi çatlamak için. Bende korkuyorum son aylarda bir sabah çatlak görecem diye. Şimdilik pek kaşınma da yok bakalım ınslalah böyle devam eder. Karnın mi çatladı?

Gule gule kullanin cnim.nasil peki guzelmi araba?bika cbkisi olumsuz yorum yapmis bu araba hakkinda

Meraba cnm:)))(nasil hareketleri pasanin kuvvetlendimi???

Hem de nasıl dün mutfağı toplarken kupanın üstüne tabak düştü yukarı dolaptan kupa kırıldı ama çok ses çıktı. Yavrum korktu toplandı sağ tarafıma kıpır kıpır etti. Ilk defa sese karşı verdiği tepkiyi hissettim.

ben ilk başlarda granül sabun tozu kullanmıştım

Arkadaşlar bugün kadın doğum dra gittim. Tahlil yapıldı . Her şey iyi sayılır. Şekerim hariç. Halihazırda şeker hastasıyım. En az 2 ay önce yürüyüşlere başlayabilirdim. Çalışırken çok yorgun oluyor insan ama yine de yürüyebilirdim. Bu konuda kendimi çok suçlu hissediyorum. Siz yürüyüş yapıyor musunuz? Şu an 4 kg almış haldeyim. Hem kilo hem şeker kontrolü için yürümeliyim. Arada yürüdüm, pilates yaptım ama düzenli değil. Çok kötü hissediyorum kendimi .

Ben hergün yürüyorum hemen hemen. Markete gidiyorum uzak olan marketi seciyorum gelirkenden dolanarak geliyorum. Düz bir yolda tabi yokuş değil nefesim yetmiyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…