- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.181
24 haftalıgım cnm Allah'ın izniyle. Benım vucudumda esnek ama yinede çatlıyorum.korkma cnm herkesin vücudu bir degil :)Ayy ciddimisin cnm benimde gobegimde ergenlikten catlak war.ben daha kasinmiyorum ama korkuttun beni smdi bak.kac haftaliksin?ben daha bisey surmedim gobegime
Karnım degil belim çatladı ve popom en cok popom çatladı.Gerçekten mi ya. Çok erken değil mi çatlamak için. Bende korkuyorum son aylarda bir sabah çatlak görecem diye. Şimdilik pek kaşınma da yok bakalım ınslalah böyle devam eder. Karnın mi çatladı?
Amerikalı bazı doktorlar da karşı bu teste hatta bazı ülkelerde hiç uygulanmiyor. Bir dilim baklavaya baklavaylao içecek aynı şey değil diyor yani şüpheli bir şey bu şeker yüklemesi benim için
Arkadaşlar bugün kadın doğum dra gittim. Tahlil yapıldı . Her şey iyi sayılır. Şekerim hariç. Halihazırda şeker hastasıyım. En az 2 ay önce yürüyüşlere başlayabilirdim. Çalışırken çok yorgun oluyor insan ama yine de yürüyebilirdim. Bu konuda kendimi çok suçlu hissediyorum. Siz yürüyüş yapıyor musunuz? Şu an 4 kg almış haldeyim. Hem kilo hem şeker kontrolü için yürümeliyim. Arada yürüdüm, pilates yaptım ama düzenli değil. Çok kötü hissediyorum kendimi .
Benim hiçbirşey almama izin vermiyorlar. Aksi gibi bende herşeye hevesliyimbebek arabası ve yatağı bile bana kalsa hemen hallederim. Arkadaşlarım ev taşımayacaksın mobilya yatak al diyorlar ama kararsızım ekledigim modelleri beğeniyorum. Bana bol çekmece lazım
Her gün 15 dk kadar ben de yürüyorum ama yetersiz olduğunu düşünüyorum. İşte çoğunlukla ayaktayım. Eve gelince 20 dk kadar pilates yaptığım da oluyor ama her gün 30-40 dk yürümediğim için kendimi kötü hissediyorum. Off annelik! İkinci kez anne olacağım ama 10 kere de olsa bu endişeler bitmeyecekBen hergün yürüyorum hemen hemen. Markete gidiyorum uzak olan marketi seciyorum gelirkenden dolanarak geliyorum. Düz bir yolda tabi yokuş değil nefesim yetmiyor yoksa
bu arada o reflü yastığı inanılmaz rahat oluyor ben oğlumu o yastıkta büyüttüm diyebilirim :)Selam kızlar.bugun bebegim icin ne alabilirim konumun basrolu anne baba yani reflu yastigi iken erteledim onu.bikac hafta once bebek deterjanlarini arastirirken okudugum sabun cevizinden bahsedicem size kullanan bilen varsa fikir versin lutfen.bitkisel temizlik urunu bildiginiz meyveden elde edilen temizlik deterjanı.ben bebegimin kiyafetlerini bununla yikamayi dusunuyorum.onlar meyve seklinde gonderiyor(findik gibi kabuklu bisi sanrm) biz kesenin icine atip makineye atiyoruz ya da kaynatip suyunu cikartip deterjan kismina koyuyoruz.ustunde antimikrobiyal, hipoalerjenik, fosfat icermez,yumusatici gerektirmez fln yaziyor.kullanan anneler de cok memnun ozellikle alerjisi olan bebisleri olanlar.benim aklima yatti.sivisi diger temizliklerde de kullaniliyor kullanan var mi aranizda.veya bebeginzin kiyafetleri icin ne kullaniyorsunz tecrubeli anneler
Ne güzel . Hamileyken daha önce egzersiz veya yürüyüş yapıyor muydun yoksa yeni mi başlayacaksın?ben yüzmeye başladım haftasonu; haftada bi kaç kez yüzüp plates yapmayı planlıyorum bir de boğazımı tutabilirsem iyi olcak inş :)
Kızlar, tecrübeli anneler bebişlerinizin poposunu temizlemede ıslak mendil kullanımını sağlıklı buluyor musunuz? Bebeğin cildindeki koruyucu tabakayı bozmamak için saf pamuk ve su ile temizlenmesi gerekir diye düşünüyorum, ıslak mendillerin en masum görünenlerine bile nedense güvenemiyorum. Geçenlerde arkadaşım tavsiye etti, paylaşmak istedim. Tupper'ın ıslak mendil kutuları var, temizleme mendillerini içine koyup üzerine de kaynatıp ılıştırdığınız suyu ekliyorsunuz. Bir kaç damla zeytinyağı damlatıp kutu içinde saklıyorsunuz. İhtiyaç oldukça da içinden alıp temizliyorsunuz. Bana çok mantıklı geldi özellikle de seyehat durumundayken, ev dışındayken çok pratik. Aklınızda bulunsun kızlar.
Islak Pamukla silmek en iyisi ama kullanımı uğraşması zahmetli her an bulamayabiliyor insan.ben yenidoğan döneminde mecbur kaldıkça unibaby nin kini kullanmıştım.tupper ın içine konulan mendilleri normal ıslak medilleri mi yıkayıp koyacağız,yada ayrı satılıyor mu canım ?Kızlar, tecrübeli anneler bebişlerinizin poposunu temizlemede ıslak mendil kullanımını sağlıklı buluyor musunuz? Bebeğin cildindeki koruyucu tabakayı bozmamak için saf pamuk ve su ile temizlenmesi gerekir diye düşünüyorum, ıslak mendillerin en masum görünenlerine bile nedense güvenemiyorum. Geçenlerde arkadaşım tavsiye etti, paylaşmak istedim. Tupper'ın ıslak mendil kutuları var, temizleme mendillerini içine koyup üzerine de kaynatıp ılıştırdığınız suyu ekliyorsunuz. Bir kaç damla zeytinyağı damlatıp kutu içinde saklıyorsunuz. İhtiyaç oldukça da içinden alıp temizliyorsunuz. Bana çok mantıklı geldi özellikle de seyehat durumundayken, ev dışındayken çok pratik. Aklınızda bulunsun kızlar.
Ne güzel . Hamileyken daha önce egzersiz veya yürüyüş yapıyor muydun yoksa yeni mi başlayacaksın?
Canım illa sola yatmak gerekmiyor sağ veya sol yatmamız önemli sırt üstü yatınca büyüyen rahim aort un karında olan kısmına baskı yapıp bebeğe giden kan akımını azaltıyor onun için yan yatmak önemliGunaydin kizlar hayirli haftalar herkese.yazilanlara bi goz gezdirdim de bende aldim kilo.23+2 de 8 kilo almisim
Cok mu ya cidden ?sizce??birde bende soluma yatiyorim gece ama fena tutuluyorum muhakkak saga donuyorum gene.benimde war vucudumda uyusukluk.hele sabah kalktimmi yere basinca bacaklarim uyusmus gibi.gun icinde dagiluyor gibi.
Canım illa sola yatmak gerekmiyor sağ veya sol yatmamız önemli sırt üstü yatınca büyüyen rahim aort un karında olan kısmına baskı yapıp bebeğe giden kan akımını azaltıyor onun için yan yatmak önemli
24 haftalıgım cnm Allah'ın izniyle. Benım vucudumda esnek ama yinede çatlıyorum.korkma cnm herkesin vücudu bir degil :)
İlk hamilelikte çok dikkatliydim. Hafta sonu hariç ağzıma doğru dürüst ekmek, poğaça , simit vs koymaz ve 4. aydan sonra her gün yürürdüm. Sonuçta 11 kg aldım. Şimdi kendimi kötü hissediyorum. Evde çocuk varken hamilelik ilki gibi olmuyormuş gerçekten. Bakalım bu hamileliği nasıl tamamlayacağım. Tek dileğim sağlıklı bir evlat daha.maalesef gün içinde yapamıyordum oğlum daha küçüktü şimdi babasına bakıp gidebilirim çok sorun olmaz. şuan kilo aldıkça kendimi çok hantal hissetmeye başladım bir de doğumdan sonra hemen kilolar gtmiyor maalesef o yüzden ne kadar az kilo alırsak o kadar iyi bizim için..
Bazen oluyor değişkenlik gösteriyor aslında. bebeğin bulunduğu taraf o an sağ ise belki daha fazla şişkinlik olduğu için baskı hissediyor olabilirsin diye düşünüyorum canımSagada yatinca sanki zorla nefes aliyorum gibi ben ya sende de oluyoemu
Dikkat noktasında söylediklerinin aynısını şuan yapıyorum canım ama 6 kilo aldım şimdiden hiç anlamıyorum.2-3 gündür yürüyemiyorum ağrılarım başladığı için artık bundan sonra halim nolur bilemiyorum.neyse sağlıkla ve zamanında doğsun da inşallah kiloyu dert etme diye teselli ediyorum kendimiİlk hamilelikte çok dikkatliydim. Hafta sonu hariç ağzıma doğru dürüst ekmek, poğaça , simit vs koymaz ve 4. aydan sonra her gün yürürdüm. Sonuçta 11 kg aldım. Şimdi kendimi kötü hissediyorum. Evde çocuk varken hamilelik ilki gibi olmuyormuş gerçekten. Bakalım bu hamileliği nasıl tamamlayacağım. Tek dileğim sağlıklı bir evlat daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?