2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar beşiğin iç ölçüsü 70x140 şimdi. Bu beşiğe göre uyku seti ölçüsü 70 ×140 mi olacak tam kenarlardan kıvırmak istemiyorsak. Tam o ölçülerde uyku seti bulunur mu?
Bir de Korumalık olayı falan nasıl oluyor sünger mi var onun içinde??
diktirsekmi uygun olur alsak mi ben bilmiyorum hiç tecrübeli olanlarımız varsa beni bi aydinlatsaniz.

Bizimde beşik 70e 140 bu ölçüye uygun nevresim takımları var. Korumalık için diktirmeye gerek yok bence. Lcw de english home da çok güzel modeller var. İndirimleri takim edersen uyguna alırsın.

cnm eger çentik varsa ve çentiğe baglı gelişim geriliği başladıysa muhakkak aspirin kullanman lazım başka doktora gitsen keşke

canım çok beğendim gerçekten çok hoş aldığın takım. Ben pierre cardin in mobilya yaptığını bile bilmiyordum rastlamadım hiç bir yerde şimdiye kadar.. Bulmaya çalışayım bende bir bakarım çünkü modeller gerçekten hoş.. Birde ne kadara aldınız?

Ayrıca canım bu boyasıyla alakalı merak ettim.. Çünkü bir arkadaşım söylemişti diş falan çıkarmaya başlayınca çok ısırıp yiyorlarmış.. Kaşımak için.. Özel bir boya mı ne varmış ama araştırmaya fırsat bulamadım tabiki ne kullanılması gerektiğiyle ilgili.

canım hangi modeli aldın görselini bulabilirsen atar mısın? Ben nakit alırım kredi kartı kullanmıyorum ama gerçekten çok uzun sürede teslim ediyorlar.. Ben son ayda almayı düşünüyordum gerçi odama özel beşik zaten olacak odası geç gelse de olur..

Bu arada hayırlı olsun

Ben de nakit alacaktım da madem vade farkı yok taksitlendiriyim dedim. 2 ay şu an için makul bana. 2 ay sonra gelir. Bebek doğana kadar da havalanır kokusu gider diye düşünüyorum.

Bizimde beşik 70e 140 bu ölçüye uygun nevresim takımları var. Korumalık için diktirmeye gerek yok bence. Lcw de english home da çok güzel modeller var. İndirimleri takim edersen uyguna alırsın.
Beşikte korumalık baglamak icin yerler varya onun için ya ...
korumalıkla hem daha güvenli hem de daha sempatik duruyor. Orda satılanlar sadece nevresim mi yoksa uyku seti mi ??

Canım gözün aydın, sonucların kaç kaç cıktı yüklemede?

Kızlar benim kaburga ağrılarım başlamaya başladı. One doğru eğilince özellikle..
Bulaşık makinesi falan boşaltmak eziyet gibi

Aaa sevindim canim gule gule uyusun pasa icinde ❤

cnm eger çentik varsa ve çentiğe baglı gelişim geriliği başladıysa muhakkak aspirin kullanman lazım başka doktora gitsen keşke
Şu an için gelişim geriliği gözükmüyor canım her hafta ultrasona girdiğim için ölçümler arası bir kaç gün oynuyor ona da normal gelişimi iyi dedi dr. Haftaya perşembe devlette ki doktoruma gidicem, risk görürse eğer sevkle perinatoloji uzmanına göndereceğini söylemişti gidicem bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…