- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.041
Bilmiyorum ki canım benimkiler hep 80 kusurlerde çıkmıştı tabi sınır kaç bilmiyorumArkadaşlar, şeker yüklemesi yapıldı bugün, sizce bu sonuçlar nasıl? Dr la henüz konuşamadım..
Bizimde beşik 70e 140 bu ölçüye uygun nevresim takımları var. Korumalık için diktirmeye gerek yok bence. Lcw de english home da çok güzel modeller var. İndirimleri takim edersen uyguna alırsın.Kızlar beşiğin iç ölçüsü 70x140 şimdi. Bu beşiğe göre uyku seti ölçüsü 70 ×140 mi olacak tam kenarlardan kıvırmak istemiyorsak. Tam o ölçülerde uyku seti bulunur mu?
Bir de Korumalık olayı falan nasıl oluyor sünger mi var onun içinde??
diktirsekmi uygun olur alsak mi ben bilmiyorum hiç tecrübeli olanlarımız varsa beni bi aydinlatsaniz.
cnm eger çentik varsa ve çentiğe baglı gelişim geriliği başladıysa muhakkak aspirin kullanman lazım başka doktora gitsen keşkeAspirin filan vermedi canım yani konuşma şekli bile çok umursamazdı bende saldım artık napayım, günde 10 kere tansiyonumu ölçüyorum sürekli uzanıyorum limon filan yiyorum elimden başka da bişey gelmiyor. Allaha emanetiz artık...
Canım bi sıkıntı olmadı arka bacakları falan alırken yan çevirdi çok büyük rahatlık amaUnutma muhakkak yaz bana canim bekliyorum
Canim ben de çok araştırdım haftalarca bebek odası modellerine kalitelerine bizzat baktım. Hemen baştan sayayim :)
Her markanin büyüyen besikli modellerine baktım sonra da kullanabilsin diye.
Çilek'in takimlarinin yatakları çok alcak geldi bana yani hem boyları yerle bir gibi hem de buyuyen besigin buyuyen kismi kaldirilip yatak yapildiginda yaylı yatak içinde kayboluyor yani yan korumalarla bir oluyor o yüzden ordan eledim.
Meltem'in modellerinin rengi çok pastel soluk. Gardrop boyutları diğer markalara göre küçük. Dışı MDF yumuşak kaplama, içinden emin değilim sanırım suntalamdi yada MDF suntalam karışık da olabilir genelde öyle yapıyorlar.
Diğer aymini gibi az duyulmuş markalara da baktım garantisi ve mobilya kalitesinden emin olamadım.
Son olarak pierre cardinde karar kaldım. Bütün modellerine baktım inceledim en çok içime sinen bonnie modeli oldu. Beyaz ağırlıklı üstünde sütlü kahve geçişleri var. Resim ekledim aşağıda. Suntalam MDF karışık, dış kaplaması da silinebilir kaliteli kaplama. Doğru karar vermisim eve gelip montajı olduğunda emin oldum doğru karar verdiğime. Gardrop ve sifonyeri gayet geniş dünyanın malzemesini alacak çok rahat 3 çocuk büyütülür. Rahatlıkla tavsiye ederim yani.
Kızlar beşiğimizi aldım bugün. Kalitesi ve kullanımı benim hoşuma gitti. Genel olarak mobilyalar güzel. Ama teslimat günü olarak 28 nisan verdiler. Yani 2 aydan bile fazla iyi ki de erkenden beğenip almışım ve kampanyanın şubat sonuna kadar olduğunu söylediler. Kredi kartım access olduğu için de peşin fiyatına 12 taksit yapabildim.@Babylicious
canım hangi modeli aldın görselini bulabilirsen atar mısın? Ben nakit alırım kredi kartı kullanmıyorum ama gerçekten çok uzun sürede teslim ediyorlar.. Ben son ayda almayı düşünüyordum gerçi odama özel beşik zaten olacak odası geç gelse de olur..
Bu arada hayırlı olsun
Beşikte korumalık baglamak icin yerler varya onun için ya ...Bizimde beşik 70e 140 bu ölçüye uygun nevresim takımları var. Korumalık için diktirmeye gerek yok bence. Lcw de english home da çok güzel modeller var. İndirimleri takim edersen uyguna alırsın.
Hepsi var. Artık lcw home başladı ya. Ne ararsan var lcw de de english home da da.Beşikte korumalık baglamak icin yerler varya onun için ya ...
korumalıkla hem daha güvenli hem de daha sempatik duruyor. Orda satılanlar sadece nevresim mi yoksa uyku seti mi ??
Tesekur ederim canim bakarımHepsi var. Artık lcw home başladı ya. Ne ararsan var lcw de de english home da da.
Canım gözün aydın, sonucların kaç kaç cıktı yüklemede?Kizlar sonuclarim cok iyi cok temizmis doktorumuz oyle dedi :) hem detayli hem de yukleme sonucum iyi cikti cok sukur :) bugun sata gore 23+4um 578 gram olmus minik kizimsadece ters duruyormus o da zaten miyomdan dolayi sezeryan olcam nasil durdugu muhim degil iyi olsun da
Canım bi sıkıntı olmadı arka bacakları falan alırken yan çevirdi çok büyük rahatlık ama
Kızlar beşiğimizi aldım bugün. Kalitesi ve kullanımı benim hoşuma gitti. Genel olarak mobilyalar güzel. Ama teslimat günü olarak 28 nisan verdiler. Yani 2 aydan bile fazla iyi ki de erkenden beğenip almışım ve kampanyanın şubat sonuna kadar olduğunu söylediler. Kredi kartım access olduğu için de peşin fiyatına 12 taksit yapabildim.@Babylicious
Şu an için gelişim geriliği gözükmüyor canım her hafta ultrasona girdiğim için ölçümler arası bir kaç gün oynuyor ona da normal gelişimi iyi dedi dr. Haftaya perşembe devlette ki doktoruma gidicem, risk görürse eğer sevkle perinatoloji uzmanına göndereceğini söylemişti gidicem bakalım ne diyecekcnm eger çentik varsa ve çentiğe baglı gelişim geriliği başladıysa muhakkak aspirin kullanman lazım başka doktora gitsen keşke
Aaa sevindim canim gule gule uyusun pasa icinde ❤
Hayırlı olsun canım güzel sağlıklı günlerde kullansın oğluşunSağ ol Canım benim darısı size
Hayırlı olsun canım güzel sağlıklı günlerde kullansın oğluşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?