2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Babylicious ben 7.5 aylıkken kızımı odasına geçirmiştim. Meltem Mobilya'nın ürünleri sağlıklı ve sağlam oluyor. Sade bir modelini seçtim. Hala kullanıyoruz. 7-8 yaşına kadar da kullanılır. Büyüyen beşiği vardı. 2.5 yaştan sonra yatağa çevirdik. Alt bazayı açınca da bir kişi daha yatabilecek şekilde. Komodin ve dolapları da çok kullanışlı.

Blackbluee1 bahsettiğin şey acaba hamak diye tahmin ettiğim şey mi? Eğer öyleyse onlar sadece gündüz için kullanılıyor.

Eklentiler

• 20180224_131932.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 48

Canım ben gün çileğe gidicembbakarim inşallah vivense de suntalemden üretilmiştir yazıyor. O yüzden sinmedi içime

Bende 3kere veriliyo biliyorum cnm.bi arkadas 2kere wermis.peki asamalari nasil canim?
Kan vermeye gidiyorsun benden önce idrar ve kan aldılar. Sonra elime gazoz tutusturdular onu ictim. Bir saat arayla da iki kez daha kan verdim sonra güle gülee. Sonuçları doktorunuza gosterirsiniz. Şimdi sonuç bekliyorum kötü çıkarsa doktoru ararım hafta içi.

Canım eşim 200 e beşik derken nasıl bir psikoloji ile söyledi neyi kastetti hiç bilmiyorum
:) Neyse ki meseleyi halletmişsin. Biz ilk aylar için bambu beşik almıştık. 5 yıl önce bile 500 TLydi. Onun bile sallanmaktan tekerleği çıkmıştı. Maalesef fiyatla kalite bazen orantılı oluyor. İkna etmekle iyi etmişsin. Makul ölçülerde hevesler yerine getirilmeli bence.

Aaa ayniyiz cnm senle❤bizde 23+4uz bugun.dun gttim bende kntrole.benim pasada bas asagi duruyo seninkidemi oyle??

Once acmi veriuosun?sora tokmu veriyosun?yoksa kan verme bitene kadar bisey yemicezmi

Benim.doktorum 75 lik istedi

Aynen aynen cnm banada aynen boyle dedi.aclik tokluk bakalim dedi.peki onlara bakinca gebelik sekeri olup olmadigi anlasiliyomu????bilemedim ki sagliklimi
Riskli cikarsa seker yukemesine gidiliyor diye biliyorum canim zaten yapilan seker yuklemesi de cok saglikli birsey degilmis ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…