- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.061
Merhaba ,yeni katildim araniza ,herkese sağlıklı bebekler diliyorum inşallah
Sağ ol Canım benim darısı size
Park yatak düşünüyordun sanırım sen e bebekte bugün güzel bi park yatak var indirime girdi bak istersneBizde alip koysak iyi olcak aslinda.icimde kaygi walla hepsi
Park yatak düşünüyordun sanırım sen e bebekte bugün güzel bi park yatak var indirime girdi bak istersne
Valla jet hızıyla geldi biz de anlamadik nasıl olduğunu. 25 gün icinde demislerdi ama ellerinde hazır varmış seri uretim oldugu icin. Pazar günü akşam babymall'dan aldık pazartesi aradılar yarın getircez musaitseniz diyeSalı sabah da getirip kurdular. Herşey 1 buçuk gün içinde oldu yani
80x130 canım. İçine aynı ölçülerde bambu visko bi yatak aldım. Uyku Seti alacağım aynı ölçülerde ama dediğin gibi her markada uygun ölçüler olmuyor. 70x140 hiç görmedim ben baktığım modellerde 80x140 gördüm onlardan alırsın olmazsa 10 cm fazlası önemli değil. Yan korumalarından artan 10ar cm'i baş korumasının içine kiviriverirsin.
Netten modellerine bak orda ölçüleri yazıyor ona göre bikaç markayı takip edebilirsin indirim falan olursa diye ben öyle yapıyorum.
Bir de cibinlik düşünüyorum ben onlar da tatlı görünüyor yazın sinekten de korur hem. Sen de düşünürsen bazı markalar uyku setiyle cibinligi takım satıyor o da güzel. Funna baby idi sanırım markasi bi tane bakmistim
Canim hic dert etme bulursun ben hic olmayacak olculer icin ne yorganlar ne uyku setleri ne alezler buldum. Ben aradim 70x140 uyku seti aradim çıktı epey biri de cilekte icerigiHiç bilmiyorum ya bulamazsam eğer diktirmeyi düşünüyorum bebek yorganları zaten standart sanırım 95×145. En olmadı diktiririm bulamam sanırım bire bir ölçü
Aclik 78 sonrasi 138Canım gözün aydın, sonucların kaç kaç cıktı yüklemede?
Güle güle kullan beşiğini. Daha doğrusu oğlun kullansınKızlar beşiğin iç ölçüsü 70x140 şimdi. Bu beşiğe göre uyku seti ölçüsü 70 ×140 mi olacak tam kenarlardan kıvırmak istemiyorsak. Tam o ölçülerde uyku seti bulunur mu?
Bir de Korumalık olayı falan nasıl oluyor sünger mi var onun içinde??
diktirsekmi uygun olur alsak mi ben bilmiyorum hiç tecrübeli olanlarımız varsa beni bi aydinlatsaniz.
Çok uygun aslında ama eşim tutturdu Baby&Plus'un cibinlikli modelini alacağız diye. Kızımı sinek çok ısırırdı ve bazen gözü bile kapanırdı. Sanırım o günleri hala unutamadı eşim.KIZLAR PARK YATAK ISTEYENLER BUGÜN E BEBEKTE JOIE ÜRÜNLERDE INDIRIM VAR PARK YATAK (commuter change) 350 TL DÜŞTÜ IKI INDIRIM BIRDEN GÖRDÜ . BAKIN ISTERSENIZ
Canim hic dert etme bulursun ben hic olmayacak olculer icin ne yorganlar ne uyku setleri ne alezler buldum. Ben aradim 70x140 uyku seti aradim çıktı epey biri de cilekte icerigi
Uyku setimize 1 adet yastık kılıfı, 1 adet arka koruma, 2 adet ayak-baş ucu koruma, 1 adet yatak örtüsü, 1 adet lastiksiz çarşaf dahildir. Ayrica 70x140 standart olculerden diye biliyorumEki Görüntüle 2115786
Canim ben ornek olarak koydum birkacweb sitesinde de vardi belki hoşuna giden bir seyler cikarBiliyorum canım bu benim beşiğimin ic takimi hatta . Besigi alirken onu da alicaktim ama fiyatı çok pahalı ve modeli kötü ben beğenmedim.
Canım e bebeğe gittik gitmişken vaktik ama o modelden yoktu 700tl lik olandan vardı.KIZLAR PARK YATAK ISTEYENLER BUGÜN E BEBEKTE JOIE ÜRÜNLERDE INDIRIM VAR PARK YATAK (commuter change) 350 TL DÜŞTÜ IKI INDIRIM BIRDEN GÖRDÜ . BAKIN ISTERSENIZ
Biz ebebekten dönüyoruz şuan eski değil yeni bi model Web de çok beğenmiştim kumaşı falan poşet gibi olanlardan değil gayet güzel ama fermuarla açılan bölmesi yok çocuk büyüyünce kendi girip çıkamaz içine,sallanmıyor da.ölçüsü biraz küçük o yüzden vazgeçtik. Ama joie nin elektrikli ana kucağını aldık bugün onun kullanımını beğendim. joie Serina 2 in 1 diye geçiyorCanım e bebeğe gittik gitmişken vaktik ama o modelden yoktu 700tl lik olandan vardı.
ilgilenen kişi belki önceki yıllara ait bir modeldir o yüzden mağazada yok dedi.
Bakalım park yatakla senin.aldigin yatak arasında gidip geliyorum bakalım hangisine kiismeolcak
Canım bu 700 lük dediğin Excursion modeli mi? Bende ona bakıyorum ama nette yok tabi..Canım e bebeğe gittik gitmişken vaktik ama o modelden yoktu 700tl lik olandan vardı.
ilgilenen kişi belki önceki yıllara ait bir modeldir o yüzden mağazada yok dedi.
Bakalım park yatakla senin.aldigin yatak arasında gidip geliyorum bakalım hangisine kiismeolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?