2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar istanbul anadolu yakasında olanlar var mı? Detaylı ultrasonu hangi hastanede ne kadar yaptırdınız acaba kardeşim için soruyorum da

B

Bu kadının taktiği nasıl bişey ben çözemedim ki

Ayy sorma o ikinci taktigini ben de cozemedim ozel almis herhalde.ilki modelli bone iste onlardan satiliyor.ama ikincisi cicekli falan degisik bisi normal şala diktirip takma seklini mi degisik yapti anlamadim.tac takamicaz bari bunu yapayim demis sanirim

Valla bende anlamadım olsun biz de biseyler düşünürüz

Bebeği kasılan var mı ? Varsa doktorunuz ne tavsiye etti ? Şuan doktoruma görünemiyorum galiba bebeğimde kasılma oluyor tam emin değilim ne yapacağımı bilmiyorum

Ben de orada doğum yapmıştım. Bebeğe hep hemşireler bakmıştı. Biz hiç alt değiştirmemiştik. Ücretsiz kuaför, eşle baş başa akşam yemeği vs harikaydı. 16. haftaya kadar Kocaeli Acıbadem'e gittim. Drlar pek içime sinmemişti ama sırf hizmet için orada doğum yapacaktım. Sonra bazı sorunlar yüzünden hastane değiştirdim. Açıkçası biraz burukluk var. Hayırlısı diyeyim.

Bebeği kasılan var mı ? Varsa doktorunuz ne tavsiye etti ? Şuan doktoruma görünemiyorum galiba bebeğimde kasılma oluyor tam emin değilim ne yapacağımı bilmiyorum

Bebegimizde degil de bizde kasilma oluyor canim.bebek toplanmasi baskisi hareketi de olabilir tam nasi seninki bilmiyrm ama sertlesme seklinde ise bizim karnimizdaki kasilma o.aslinda pek yapicak bisi yok.magnezyum diger kramplara iyi geliyor bacak beldeki kas agrilarina.bu tur kasilmalara faydasi yok ama magnezyum takviyesi aliyorm ben.doktoruna soyle cok sık oluyorsa kontrol altinda olmakta fayda var

Cocugu sadece emzirecegin zaman mi getiriyorlardi.ben kendim degistirmek isterdm altini sanirim smdiki aklimla.benim disimda birinin degistirmesini istemem.ama hizmetleri baya balayi modundaymis o kadar paraya olsun tabi.hayirlisi olsun saglikla gelsinler de kuzular

Bende çok tedirginim.. gün içinde bebeğin toplandığı yer sertleşiyor.. sonra açılıyor.. anlayamıyorum

Bebek mi bilmiyorum ki karnımın içinde birşeyler çekiliyor gibi

Sertleşiyor içimde bir şey geriliyor gibi bugün gerilen yere dokundum diğer taraflardan daha sertti bebek mi bilmiyorum son iki gündür oluyor aksi gibi yurtdışına çıktım doktorla görüştüm görmeden bişey diyemem dedi progestan al dedi.. iki gündürde bebeğimin hareketleri azaldı gibi hissediyorum

Progestan aliyorm ben de.bahsettigin agrilar burda bir çok arkadasta var ve tabi bende de.ilk baslarda korktuk sorduk birbirimize fln ama sonra normal oldugunu, uzun sureli ve cok agrili olursa sknti olabilecegni fln ogrendik.bende bayadir var bahsettigin sekilde kasilmalar.dikkatli ol yine de ama cok kafana takip stres yapma kendine canim

Kızlar istanbul anadolu yakasında olanlar var mı? Detaylı ultrasonu hangi hastanede ne kadar yaptırdınız acaba kardeşim için soruyorum da
Florence nightingale de 675 e yaptırdım. Arkadaşımda göztepe medicalparkta yaptırmıştı. 350 ye yaptırmış memnun kaldığını söyledi.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bebek odası hazırlamak için sizce erken mi siz neler yaptınız paylaşır mısınız
Biz dün aldık, zaten en erken 1-1.5 aya teslim ediliyor.. geldiginde de biraz havalanması yeni kokusunun cıkması yerleşmesi derken bence almak için bu aralar uygun gibi.. sonradan bizde ağırlaşacagız uğraşmak zor olabilir..

Benimde genellikle sağ tarafımda toplanıyor resmen karnım o tarafa doğru şişiyor.. bebeğim elimin altında oluyor sanki sonra gevşiyor o anda ağrı yada sancı olmuyor.. doktoruma söyledim gerçek Doğum sancıları başladığı an devam eder dedi hepsi bu

Benim ailem hala hazırlık için çekiniyor. Arkadaşlarımda dahil olmak üzere daha erken baskısı var üzerimde 3 tane tulum dışında elimde hiçbirşey yok ben son haftalara bırakacak gibiyim. Beşiği annemlere bebek arabasını kardeşime aldıracağım zaten üst baş banyo malzemesi emzirme zımbırtılarını kendim hallederim. Kayınvalide tayfasıda bana uzak Allah'a yakın olsun inşallah

Merhaba kızlar bebek odası hazırlamak için sizce erken mi siz neler yaptınız paylaşır mısınız
Ben oda yapmicam şimdilik. Onun için sadece beşiğini aldım. Çilekten aldım orada 2 ay teslim süresi verdi. Olsun daha zaman çok zaten. Işte uyku seti falan bakıyorum şimdi de..

Diğer zamanlarda da yanında oluyor tabii. İlk zamanlar eğilip kalkman zor olduğundan altını birinin değiştirmesi daha iyi oluyor. Annem ilk gece yanımızdaydı ama baktım ki başım ağrıyor deyip duruyor sen eve git istersrn dedik . Bizim eve gitti ve eşimlr kaldık. Öyle olunca hemşirelerin yardım etmesi gayet iyi oldu.

Ben kızıma hamileyken 30. haftadayken mobilya almıştım sanırım. Zaten iki ayda geldi. Kendi odasına 7.5 aylıkken geçirdik ama gardrop ve komodinler kullanılmıştı . Şimdi sadece park yatak alacağım. Kıyafet olarak 4-5 parça bir şey aldım. Yarın yine bakacağız. 1 ay içinde ilk ay lazım olacak olanları sanırım alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…