- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.901
Himm bak bunu bilmiyodum bende erken baslayim o zaman teşekkür ederim tatlimDoğumdan önce sürmeye başlarsan yara olmuyormuş. Bana da ebe söyledi 32. Haftadan sonra başla dedi.
Canım doktorum 100 lük yaptır dedi salı ysptıracamBen bi de panik atakla uğraşıyodum bunca ay.bu da üstüne tuz biber oldu perişanım.zaten bebeğin çok iri dediğinden beri 3 gündür uyuyamıyodum yüklemede de çok panik oldum hemde uhkusuz gittim.stres çok etkiledi bence.ama elimde değil ki kahroluyorum
Evet cnm ben ilk bebiste bilmiyodum bir ay ne çektim ben bilirim sonradan basladim kremi ama fayda etmemistiAman diyim kullan bu bir tecrübe
Göğüs yarası çok felaket ölüm acısı gibi derler yaşayanlar çok acı verici
Ayrıca bebeğini emzirmek çok yıpratır ağlayarak emziren duydum kanar hep
Herkese merhabalar izin günlerim bitince buraya hiç giremez oldum,hem okul hem ikiz gebeliğim,eşimin ameliyatı vs...sağlığımız yerinde çok şükür 3 hafta önce ikizlerimin bir kız bir erkek olduğunu öğrendim,rabbime sonsuz şükürler olsun@edaos @herkesgibiyim @loves all of you @Mystory-06 @Berilll123 @kahvekokulu @parolamyokask @bacart @sewils88 @ecaterina @erem2009 @Yazmira35 @berille @shushum @Pamuksekermavis @gulenbalik @vlkpnr @Ebrulim5809 @Citlembik89 @triplemom @denizyildizi00 @mengur @TheEnglishTeacher @Neliiii @Lunanueva01 @Ceru @kubrasasi @askrhpozitif @oflumeteDeriko arya @Dubleannee @yasminfth @meltem151515515 @aceminilay @Dnz7636 @cennetyuvam @Asgbtk
..
Kızlar sanırım bu arkadaşlar pek akif değil
...
Etiketliyorum kızlar cinsiyetiniz belli olmuştur girerseniz bi yazın bebeğiniz cinsiyetini ve nasıl olduğunuzu...
Teşekkür ederim tatlim başlıycam mutlaka o acıyı çok iyi bilirim cunkuDoğum öncesi sürmeye başlayınca bebek emzirince çatlamıyor,yara olmuyor canım.doğumdan sonra da sürmeye devam edeceksin tabi göğsün emzirmeye alışana kadar
O batmalar keskin agri gibi mi canim? Benim de 5 gundur gecmeyen agrim var sag kasıkta bacagimi kaldirirken feci sizliyor kasigim ve belim. Oyle 1 saatlik falan da degil daima devam ediyor 5 gundur.Şükürler olsun kontrolde sıkıntı yok salı 100 lük şeker yüklemesi yapacam kasık bacak bitiminde batmalar oluyor uzandım şimdi geçti ama korkuyor insan
Bizim saglikocaginda yapılmıyor arayıp sorun her sağlık ocağı yapmiyorşeker yüklemesi sağlık ocağında yapılıyor mu
Rica ederim..Himm bak bunu bilmiyodum bende erken baslayim o zaman teşekkür ederim tatlim
Vücudunda mineral eksikliği var büyük ihtimalle günde bi tane soda ya da magnezyum alınFazla yorulunca oluyor ayakta kaldığımda özellikle dikkat edin dinlenerek yürüyün.benim canım aşırı derecede tuz ve poğaça istiyor yani elimden gelse kasikla tuz yiyecem iyi ki yemiyorum kendimi frenliyorum ailem tansiyon hastası olduğu için bebeklikten tuzsuz yemeğe alıştık acaba vücut ondan mı istiyor şimdi
20 ye kadar yatsi epitel olması normal canimKızlar idrar tahlili yaptirmistim yassı epital hücre 19 yazıyor bu konuda bilgisi olan yada boyle bisey yasiyan varmı aranızda korktum valla doktora da haftaya gidicem içim içimi yer şimdi gidene kadar
yok güzelim sıkıntı yok tabi abartmadan yemek lazım,ben 3ü geçmeyeceğim.Dinimizde tavsiye edilen meyveler arasında. Hatta doğunca peygamberimiz hurmayı yumuşatıp bebeğin damağına sürermiş.Bebeğin midesine inen ilk besin o olurmuş. Yapmak istiyorum onuda ama bakalım hastanede nasıl yapılır göreceğiz,tabi o anda aklıma da gelirseEvet canım bende duymuştum hurma kolay doğum sağlıyormuş ama 28 erken olur diye düşünmüstüm benim yarın 28 bitmiş oluyor
otizme neden oluyor diye biliyorum canım ilkinde de kullanmadımKızlar bebislerinize dönence aldınız mı ya da bir önceki çocuğunda kullanan var mı?
Kizlar ara ara kasiklarda adet agrisi gibi agrilar hisseden oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?