2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar idrar tahlili yaptirmistim yassı epital hücre 19 yazıyor bu konuda bilgisi olan yada boyle bisey yasiyan varmı aranızda korktum valla doktora da haftaya gidicem içim içimi yer şimdi gidene kadar

Canım doktorum 100 lük yaptır dedi salı ysptıracam

Aman diyim kullan bu bir tecrübe
Göğüs yarası çok felaket ölüm acısı gibi derler yaşayanlar çok acı verici
Ayrıca bebeğini emzirmek çok yıpratır ağlayarak emziren duydum kanar hep
Evet cnm ben ilk bebiste bilmiyodum bir ay ne çektim ben bilirim sonradan basladim kremi ama fayda etmemisti

Herkese merhabalar izin günlerim bitince buraya hiç giremez oldum,hem okul hem ikiz gebeliğim,eşimin ameliyatı vs...sağlığımız yerinde çok şükür 3 hafta önce ikizlerimin bir kız bir erkek olduğunu öğrendim,rabbime sonsuz şükürler olsun sık sık giremiyorum hepimize hayırlı sağlıklı mutlu hamilelik günleri diliyorum

Şükürler olsun kontrolde sıkıntı yok salı 100 lük şeker yüklemesi yapacam kasık bacak bitiminde batmalar oluyor uzandım şimdi geçti ama korkuyor insan
O batmalar keskin agri gibi mi canim? Benim de 5 gundur gecmeyen agrim var sag kasıkta bacagimi kaldirirken feci sizliyor kasigim ve belim. Oyle 1 saatlik falan da degil daima devam ediyor 5 gundur.

Vücudunda mineral eksikliği var büyük ihtimalle günde bi tane soda ya da magnezyum alın

Evet canım bende duymuştum hurma kolay doğum sağlıyormuş ama 28 erken olur diye düşünmüstüm benim yarın 28 bitmiş oluyor
yok güzelim sıkıntı yok tabi abartmadan yemek lazım,ben 3ü geçmeyeceğim.Dinimizde tavsiye edilen meyveler arasında. Hatta doğunca peygamberimiz hurmayı yumuşatıp bebeğin damağına sürermiş.Bebeğin midesine inen ilk besin o olurmuş. Yapmak istiyorum onuda ama bakalım hastanede nasıl yapılır göreceğiz,tabi o anda aklıma da gelirse

Kızlar çok sinir oldum yaa,takip olduğum dr um çok yoğun randevu almak zoor,randevu alıp gitsen de başka türlü dert saatlerce bekliyosun.çok yoğunhastane de bana uzaktı. en sonunda eve yakın başka bi hastaneye gideyim bu eziyet çekilmez dedim.devlet hastanesinde bile randevu saatinde adın yanıyor panoda giriyorsun içeri.yeni hasteneye randevu aldım geçen hafta dr un işi çıkmış aradılar iptal oldu,neyse bu haftaya yine aldım bugün hastaneye gittim tavsiye de aldım artık bunda doğum yaparım diyerek gittim,güzel hayallerle.ama randevu saatimden 1.5 saat geçti ve bekleyen 2 hasta daha vardı önünde yani yaklaşık 1 saat daha bekleyecektim.ben mi sabırsızım herkes mi bunları yaşıyor ben çok sinir oluyorum böyle şeylere ya.bi sürü para veriyorsun.rezil oluyorsun bir de .sonra bekleyemedim artık,kaydımı iptal ettim çıktım çünkü çok öfkelendim.napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…