- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.861
Günaydın. Neden aç geziyorsun, iştahın mı yok?kızlar günaydın dün kontrolüm vardı,26+3 olmuşuz hatta bugün 26+4 olduk kilosu da 930 gr maşallah ya.Çok sevindim çünkü aç geziyorum genelde onu etkilememiş çok şükür.Mydestinyy canım ya nasıl cinsiyeti söylemedi daha anladım,yanlışmı anladım.Kusuruma bakma çok birikmişti yazdıklarınız aklımda sen kaldın sen yazdın dimi doktor cinsiyeti söyleyemedi diye?
Canım ya ben çok kilo aldım,sadce o beslendin diye yiyorum artık,hiç doymuyorum hamile kalmadan önce bunuun 2 katı yerdim kilo almazdım.Düşün dün:Günaydın. Neden aç geziyorsun, iştahın mı yok?
Gerçekten az yemişsin. Ben de son iki ayda hızlıca kilo almışım. Kendime çok kızıyorum. Yürüyüş yapmıyorum. Bazen evde 15 20 dk egzersiz ve pilates yapıyorum ama onu da 3 haftadır yapıyorum . Gündüz çalışınca yoruluyorum. Hep bir bahane! Sen yürüyüş veya egzersiz yapıyor musun? En azından bundan sonra hareket edelim.Canım ya ben çok kilo aldım,sadce o beslendin diye yiyorum artık,hiç doymuyorum hamile kalmadan önce bunuun 2 katı yerdim kilo almazdım.Düşün dün:
sabah, 1 yumurta,6 zeytin, bir dilim peynir ,bir dilim ekmek
öğlen :10 fındık ,3 ceviz yedim
akşam : bir porsiyon sebze ve 3-4 kaşık bulgur pilavı yedim,yarım dilim ekmek
akşam :bir bardak süt
inan hepsi bukadar ve her gün aşağı yukarı böyle geçiyor ve be şuan 74 kilo olmuşum 62 ile başladım 27. haftadayım
Ah ahhhh benimki de sizinkine yakin degirlerim ve insulun basladi dr oyle moralim bozuldu ki benim de insaalh gecici olur ve duzene girercanım benim ilk muayenede şekerime bakılmıştı değer 73 çıktı . ben de dün şeker yüklemesi yaptırdım. şuana kadar 5 kilo almama rağmen açlık 116 1. saat 267 2. saat 201 çıktı. korkunç ya. ama işte olabiliyor napalım. ben pazartesi dahiliyeye gideceğim. şeker ölçüm cihazı ve diyet listesi verecekmiş. 2 haftada düşmezse ünsilin kullanacakmışım. ama şükret ki seninki benimki kadar yüksek değil. muhtrmelen diyet önereceklerdir.
bi de 154 nedir? açlık 1. saat 2. saat?
Aman diyim kullan bu bir tecrübe
Göğüs yarası çok felaket ölüm acısı gibi derler yaşayanlar çok acı verici
Ayrıca bebeğini emzirmek çok yıpratır ağlayarak emziren duydum kanar hep
canım ben maalesef yürüyüşte yapamıyorum hatta çalışamıyorum doktor rapor verdi tekrar fazlada hareket etme dedi.Ki bende çok spor yapan biriydim(fitness salonları,pilatesler,danslar...) ama böbrekte taş olunca temizlik yapınca bile hareket ediyor çok moralim bozuluyor.Sen 6 kilo diyorsun şu halime bak bu kadar az yemeyle habire kilo alıyorumGerçekten az yemişsin. Ben de son iki ayda hızlıca kilo almışım. Kendime çok kızıyorum. Yürüyüş yapmıyorum. Bazen evde 15 20 dk egzersiz ve pilates yapıyorum ama onu da 3 haftadır yapıyorum . Gündüz çalışınca yoruluyorum. Hep bir bahane! Sen yürüyüş veya egzersiz yapıyor musun? En azından bundan sonra hareket edelim.
Devamlı gittiğim doktorum kız dedi ama hastane değişince başka dr gittim göremediğini söyledi kilosunu bile zorla söylettim kaç kere sordum birde bana 30 Mart’a gün verdi geldiğinde 7.5 aylık olursun dedi şok geçirdim daha yeni 6 ya girdim 7den gün alıyorum 7olucaksın dese amenna da YÖK değiştircem buna da gitmicem burda bir arkadaş Naile Gökçe Akagündüz diye bir dr gidiyormuş birde bu hafta onu denerim bakalım hayırlısı artık kilosu 1150 ortalama dedi boyunu da ben çıkardım 35 cm olmuşkızlar günaydın dün kontrolüm vardı,26+3 olmuşuz hatta bugün 26+4 olduk kilosu da 930 gr maşallah ya.Çok sevindim çünkü aç geziyorum genelde onu etkilememiş çok şükür.Mydestinyy canım ya nasıl cinsiyeti söylemedi daha anladım,yanlışmı anladım.Kusuruma bakma çok birikmişti yazdıklarınız aklımda sen kaldın sen yazdın dimi doktor cinsiyeti söyleyemedi diye?
Senin değerlerin kaç çıktı canım?kaçlık yüklemeyle bi deAh ahhhh benimki de sizinkine yakin degirlerim ve insulun basladi dr oyle moralim bozuldu ki benim de insaalh gecici olur ve duzene girer
işin aslın doğru söylememişmi,7.5 olacaksın ben de senle aynıyım hafta olarak.Ama cinsiyeti bilememsi biraz tuhaf olmuş.Artık doktorlar 13-14. haftada söylüyorlarBenim 2 doktorumda 13. hafta içinde tahminini yaptı ikiside aynısını demişti doğruda çıktı.Değiştir sen onu.Genelde tecrübeler işe yarıyor bende dinlerdim heralde giderdim o doktora.6. ayın sonunda cinsiyeti görememsi ne demek yawDevamlı gittiğim doktorum kız dedi ama hastane değişince başka dr gittim göremediğini söyledi kilosunu bile zorla söylettim kaç kere sordum birde bana 30 Mart’a gün verdi geldiğinde 7.5 aylık olursun dedi şok geçirdim daha yeni 6 ya girdim 7den gün alıyorum 7olucaksın dese amenna da YÖK değiştircem buna da gitmicem burda bir arkadaş Naile Gökçe Akagündüz diye bir dr gidiyormuş birde bu hafta onu denerim bakalım hayırlısı artık kilosu 1150 ortalama dedi boyunu da ben çıkardım 35 cm olmuş
xlaldım canım daha büyüğü zaten yok kilolayım şuan anca olurKac beden cnim bu?xl mi?keske doguma az kala alsaydin daha.
ayda bir gidiyorum ben canım hareketlerini hissettiğim için rahatım artık şükürKizlar siz ne kadar zamanda bir doktorunuza gidiyorsunuz.benim uc hafta oldu.yarin gidesim var hem gribim bebisimi merak ediyorum nasil diye hem de ozledim kac gr oldu acaba her sey yolunda mi merak ediyrm ama esim sık gidiyoruz diyor.siz ne kadar surede bir gidiyorsunz uc hafta az mi sizce de bana zor gecti zaman:))
teşekkürler canım lohusa sepetinden aldım bondy markaydı galibaCanım bu geceliği nerden aldın, modelini cok beğendim
tutarsa vermeyi dusunuyorum aventin emzigini aldim .Krem yine lansinoh alirim son ay kullanmaya baslarim yara oluyor benim. Bebek bezi ilk oğlumda prima premium care almıştım ama arkadaşlarım sleepy ı çok övdü ayrıca bedenleri küçükmüş biraz 2 no al dediler deneyeceğim pişik yapmazsa devam ederim . Şampuan bebek yagi aldım sadece sebamed marka pişik kremi henüz almadım ama bir kenara not aldım eskiden kullandigim memnun kaldığım kremleri insallah gerek kalmazKızlar bebeklerimize emzik verecekmisiniz.
Ayrıca göğüs ucu için krem ne zaman kullanacaksınız yada hangi marka krem
Bebek bezi ne alacaksınız neye karar verdiniz
Birde banyo için şampuan ve losyon pişik kremi hangisini kullanacaksiniz
aventin süt saklama kaplarını aldım çok fazla olursa buzluğa atarim benmari usulü ısıtıyordumBirde sütü sahip poşete koyup buzluktan çıkarıp biberona mı koyup veriyorsunuz nasıl yapıyorsunuz kizlar
Hamilelik öncesi spor yaparken şimdi yapamıyorum yazmışsın ya belki o yüzden hızlıca kilo almışsındır. Geçmiş olsun. Böbrek taşın hamileyken inşallah yer değiştirmez.canım ben maalesef yürüyüşte yapamıyorum hatta çalışamıyorum doktor rapor verdi tekrar fazlada hareket etme dedi.Ki bende çok spor yapan biriydim(fitness salonları,pilatesler,danslar...) ama böbrekte taş olunca temizlik yapınca bile hareket ediyor çok moralim bozuluyor.Sen 6 kilo diyorsun şu halime bak bu kadar az yemeyle habire kilo alıyorumHa bide çok sağlıklı besleniyorum,hamile kalmadan önce siyes unu kullanmaya başladım,arada ondan krep yapıp ekmek yerine tüketiyorum, bulgurum da siyes bulgur,yoğurdu kendim yapıyorum anlamadım gitti,Fırsatın imkanın varken yürü arkadaşım keşke senin gibi olup hareket edebilsem.
Canım ay hesabını doktor aslında kendince doğru yapmış. Düz hesap yapmış. Biz 27. haftada 6 ay bitiyor diyoruz ya onlar 24. haftada 6 ay biter diyor. 30. haftada da doktora göre 7.5 aylık olacaksın. Boyunu yeni doktoruma sorduğumda dr "Çocuk anne karnında zaten kıvrılmış oluyor. Onu ölçmek mümkün değil ama bir ölçümü 7 ile çarpınca boyunu verir diye birisi uydurdu. Bazı doktorlar ona göre boy söylüyor ."demişti. Ölçümler gerçekçi olmuyor. Kızıma hamileyken dr son haftalarda kızımın kilosunu söylememişti. Tahminimden 250 gr fazla doğdu dedi sonra.Devamlı gittiğim doktorum kız dedi ama hastane değişince başka dr gittim göremediğini söyledi kilosunu bile zorla söylettim kaç kere sordum birde bana 30 Mart’a gün verdi geldiğinde 7.5 aylık olursun dedi şok geçirdim daha yeni 6 ya girdim 7den gün alıyorum 7olucaksın dese amenna da YÖK değiştircem buna da gitmicem burda bir arkadaş Naile Gökçe Akagündüz diye bir dr gidiyormuş birde bu hafta onu denerim bakalım hayırlısı artık kilosu 1150 ortalama dedi boyunu da ben çıkardım 35 cm olmuş
Gümüş göğüs kapaklarını çok tavsiye ediyorlar. Ama aşırı pahalı meret 300 liraydı en sonBen kızımda 1ay önce başladım lansolin faydası olmadı söylediğin gibi ağlayarak emzirdim kan akıyodu...Şimdi düşünüyorum ne yapıcam diye silikon gögüs ucu almayı düşünüyorum inş. alır bazı bebekler almıyomuş.
Dün sabah 1 yumurta az peynir 1 cekirdekli simit yedim. Öğlen 4 çatal taze fasulye 4 kaşık pilav. Aksam yarım kase tarhana çorbası. 2 tane soda içtim yediklerim fazla geliyor. En fazla yiyebildigim gün diyebilirimCanım ya ben çok kilo aldım,sadce o beslendin diye yiyorum artık,hiç doymuyorum hamile kalmadan önce bunuun 2 katı yerdim kilo almazdım.Düşün dün:
sabah, 1 yumurta,6 zeytin, bir dilim peynir ,bir dilim ekmek
öğlen :10 fındık ,3 ceviz yedim
akşam : bir porsiyon sebze ve 3-4 kaşık bulgur pilavı yedim,yarım dilim ekmek
akşam :bir bardak süt
inan hepsi bukadar ve her gün aşağı yukarı böyle geçiyor ve be şuan 74 kilo olmuşum 62 ile başladım 27. haftadayım
Hamur işi, ekmek, pilav, paketli ürün yiypr musun? Ya da dışarıda yemek sık yer misin? Fazla protein de bende ödem yapar. Böbrek sorunu da gerçi ödeme sebep olur.reoc aynen canım ben yaparım diye düşünüyordum ama kısmet böbrek taşı sağolsun. İnşallah sadece hareketsizliktendir,bazen korkuyorum doktorda şaşırıyor.Her yerim şişti ellerim ayaklarım bacaklarım ödem oldum.Tuzu kes dedi,zaten tuzluda yememki,nadir canım turşu falan çeker ondada ölçülü yerim.Dolaşım sistemi bozukluğun var ondan oluyor dedi.
Nasıl ya bu çok az,acıkmıyorsan iyi.Acıkıp yiyememek çok zor.Nasıl yetiyor onlar sanaDün sabah 1 yumurta az peynir 1 cekirdekli simit yedim. Öğlen 4 çatal taze fasulye 4 kaşık pilav. Aksam yarım kase tarhana çorbası. 2 tane soda içtim yediklerim fazla geliyor. En fazla yiyebildigim gün diyebilirim
Hiç acıkmıyorum canım midem tas var gibi sırf vicdan azabından yiyorum. Kuzum benim yüzümden beslenemeyecek diye dün bulantıdan vitaminlerimi bile alamadımNasıl ya bu çok az,acıkmıyorsan iyi.Acıkıp yiyememek çok zor.Nasıl yetiyor onlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?