- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.941
Nasıl sabrediyorsun canım o sabırdan bana da lazım valla sokaklarda doğuracam bu drların yüzünden.Herkes bunu yaşıyor mu bilmiyorum ama e o zaman niye randevu alıyoruz ki.randevusuz gidince de bekleyip muayene olunuyor sonuçta.saatlerce beklemek istemezsen randevu alırsın benim bildiğim..yanlış mıyım?Teşekkürler canımBu arada doktorda bekleme işine ben de gıcık oluyorum,randevuya gidiyoruz güya. Ben özel muayenesine gidiyorum her gittiğimde 1 saat en az bekliyorum
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun.Ben de ilk doğumumu onda yaptığım için başka hastane ve doktora güvenemedim açıkçası.Sen hastaneyi mi beğenmedin yoksa uzak diye mi ?Aslında ilk defa başka doktora gittim canım.. O da evime yakın diye.. Millet Mah,deyim ben.. Birde Nuray hoca sezeryan diye bakayım dedim ana hastane Jimer gibi değil yaa.. Jimer farklı.. Birdaha gitmem büyük ihtimalle..
Zaten bebeğe birkaç tur kordon da dolanmıştı maalesef.. Herşey olacağına varıyor..
Aynen öyle valla, eşimle beraber gittiğimizde adamı zor tutuyorum kavga çıkmasın diye :) benim kızimda da doktorum aynıydı değiştirmeye cesaret edemiyorum,bı de degistirsem de bekleyecem gibi geliyor başkasında da. Sabrediyorum mecbur,doktorumu çok seviyorum çok ilgili ama çok yoğun. İşini severek yapıyor,ultrasonda her baktığında ayy ne kadar tatlı değil mi diye benden önce söylüyor :) 3 ayimiz kaldı sabredecez valla. İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun sen deNasıl sabrediyorsun canım o sabırdan bana da lazım valla sokaklarda doğuracam bu drların yüzünden.Herkes bunu yaşıyor mu bilmiyorum ama e o zaman niye randevu alıyoruz ki.randevusuz gidince de bekleyip muayene olunuyor sonuçta.saatlerce beklemek istemezsen randevu alırsın benim bildiğim..yanlış mıyım?
Kızlar e bebekte emzik ve biberonlar indirimde. Ben chicco emZik biberon aldım 1er tane
Peki 28. Hafta bittiginde erken olmaz mi daha. Ben de normal dogum istiyorum bakalim nasip olcak mi suan kac hafatliksin canimKızlar ben 28. haftayı bitirir bitirmez düzenli günlük 3-4 tane hurma tüketmeye başlıyorum.Özellikle normal doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem,açılma daha çok olduğu için doğumu kolaylaştırıyormuş,inşallah hoppacık geliverirler
Evet canım bende duymuştum hurma kolay doğum sağlıyormuş ama 28 erken olur diye düşünmüstüm benim yarın 28 bitmiş oluyor
kaju bir de bu hangi hurma arkadaslar, ramazanda yenilen hurma mi meyve olan hurma mi :)
Doktor doğru söylemiş canım 6 . Ay 25+5te bitiyor şu an 7 nin içindesin .Devamlı gittiğim doktorum kız dedi ama hastane değişince başka dr gittim göremediğini söyledi kilosunu bile zorla söylettim kaç kere sordum birde bana 30 Mart’a gün verdi geldiğinde 7.5 aylık olursun dedi şok geçirdim daha yeni 6 ya girdim 7den gün alıyorum 7olucaksın dese amenna da YÖK değiştircem buna da gitmicem burda bir arkadaş Naile Gökçe Akagündüz diye bir dr gidiyormuş birde bu hafta onu denerim bakalım hayırlısı artık kilosu 1150 ortalama dedi boyunu da ben çıkardım 35 cm olmuş
İnşallah canımAynen öyle valla, eşimle beraber gittiğimizde adamı zor tutuyorum kavga çıkmasın diye :) benim kızimda da doktorum aynıydı değiştirmeye cesaret edemiyorum,bı de degistirsem de bekleyecem gibi geliyor başkasında da. Sabrediyorum mecbur,doktorumu çok seviyorum çok ilgili ama çok yoğun. İşini severek yapıyor,ultrasonda her baktığında ayy ne kadar tatlı değil mi diye benden önce söylüyor :) 3 ayimiz kaldı sabredecez valla. İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun sen de
Cam biberon 27, emzik 14Nekadar cnm 2si?
Canım ben bi iki uzmanı dinledim file kullanmayın diyorlar bebek banyoda kendini özgür hissedemiyormus .Fiyatını hatırlamıyorum ama oğlumda aldım kızimda kullandım şimdi yeni doğacak bebek için kullanacam üzerinde filesi var bebek çok rahat ediyor bu sayede anne tek başına bebeği yikiyor civilde var uygun birşey zaten
Pastil konusunda fikrim yok ama ben boğazım acıdığında ballı süt, nane limon, ıhlamur,zencefil tarzı bitki çayı tercih ediyorum. Sen de öyle yap bence evde ne varsa.Kizlaaaaaaaaarrrrrrr yazdigima kimse bisey demediiii pastil kullanmak zararlimi???bogazim aciyor yutkunamiyorum
Canım sen transferi nerede olmuştun ?Herkese merhabalar izin günlerim bitince buraya hiç giremez oldum,hem okul hem ikiz gebeliğim,eşimin ameliyatı vs...sağlığımız yerinde çok şükür 3 hafta önce ikizlerimin bir kız bir erkek olduğunu öğrendim,rabbime sonsuz şükürler olsunsık sık giremiyorum hepimize hayırlı sağlıklı mutlu hamilelik günleri diliyorum
Canım bende gribim.bogazima vics sürüp tülbentle sardım şükür 4 günde şişmeden atlattım.balli ılık süt ve tarhana çorbasından başka birşey içmedim.bitki çaylarına da dikkat et iceceksenKizlar selam.bogazim aciyor ya yutkunamiyorum.ne dokundu bilmem.pastil alsam bise olurmu ki
Ben böyle durumlarda (evet çok acı ama )1 parça taze zencefil emiyorum pastil yerine yarım saate toparlıyor boğazım.bir de tuzlu karbonatlı gargara veya sirkeli gargara canım.ilaç konusunda bilgim yokKizlaaaaaaaaarrrrrrr yazdigima kimse bisey demediiii pastil kullanmak zararlimi???bogazim aciyor yutkunamiyorum
Adana’da olmuştum canımCanım sen transferi nerede olmuştun ?
Bi iki arkadaş bazı doktorlar bilerek bir kız bir erkek embriyo yerleştiriyor dediler de bu doğru mu size böyle dendi mi merak ettimAdana’da olmuştum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?