- 1 Ekim 2017
- 292
- 441
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.961
Yok canım,cinsiyet konusunda doktorumuz kesinlikle hiçbir fikrim yok dedi aylarca.(kontrollerde de tüp bebek doktorumuza devam ediyoruz) biz 5.ayda perinatologdan öğrendik cinsiyetlerini.en kaliteli embriyoyu seçtik hepsi o kadar demişti doktorBi iki arkadaş bazı doktorlar bilerek bir kız bir erkek embriyo yerleştiriyor dediler de bu doğru mu size böyle dendi mi merak ettim
Göz kasları için çok yararlı diye biliyorum ben alacağım.otizme neden oluyor diye biliyorum canım ilkinde de kullanmadım
benim sürekli oluyor kasik vajina ağrısı dr normal dedi canım
Jimer çok kaliteli bir hastane.. Başka bir yere gidince farkı daha iyi anlıyor insan.. Jimer vana biraz uzak, o yolun trafiği korkutuyor beni.. Birde Nuray hoca da çok iyi ama sezeryan yanlısı diye arayışa girdim.. Ama yine jimere devam edeceğim..Anladım canım hakkında hayırlısı olsun.Ben de ilk doğumumu onda yaptığım için başka hastane ve doktora güvenemedim açıkçası.Sen hastaneyi mi beğenmedin yoksa uzak diye mi ?
Maşallah kuzuya.Ohh valla bizim daha ilk.. Ne lazım olur, beden olarak ne alacağız onu bile bilmiyoruz..
Civilede baktım set 90tl ye düşmüş.. Bugün bir yerde 50 tl ye gördüm.. Çok farketmez herhalde marka filan.. Onu alıvereyim canım sağolasın..
Canım tek başıma yıkıyorum çoğu zaman ve inan bebek hiç ağlamiyor eskiler gibi avuç içinde hala yikayamiyorum korkuyorum ağzına felan su kaçar diye bebeği bilmiyorum ama ben çok güvende hissediyorum onu yıkarken.Bizim bugün kontrolumuz vardı, 1065 Gr, 35 cm olmuşuzHerşeyi iyi çıktı maşallah. Suyu, plesenta,rahim ağzı hepsini sordum normal dedi. Bu da minnak prensim :)
Eki Görüntüle 2122124
Canım ben bi iki uzmanı dinledim file kullanmayın diyorlar bebek banyoda kendini özgür hissedemiyormus .
Evet canım hem kaliteli hem hijyene çok önem veriyorlar.insan kendini değerli hissediyor.Bir de hastane havasından uzak geliyor bana daha rahat hissediyorum.Aslında bana da yakın değil ama Doğum da zaten öyle hemen olmuyor ki.İlk Doğumda suyum geldi gittim bu da zaten planlı olucak o yüzden o sorunum yok.Doktor konusunda evet sezeryan yanlısı denilebilir.Ama ilgili işinde titiz ve Güleryüzlü.Jimer çok kaliteli bir hastane.. Başka bir yere gidince farkı daha iyi anlıyor insan.. Jimer vana biraz uzak, o yolun trafiği korkutuyor beni.. Birde Nuray hoca da çok iyi ama sezeryan yanlısı diye arayışa girdim.. Ama yine jimere devam edeceğim..
Kizlar selam.bogazim aciyor ya yutkunamiyorum.ne dokundu bilmem.pastil alsam bise olurmu ki[/QUOTE
Hayır canım alma bende gecen hafta grip olmuştum boğazım acıyodu sağlık ocağında doktora sordum pastil kullanabilirmiyim diye sakın kullanma yasak dedi
Anladım canım teşekkür ederim :)Yok canım,cinsiyet konusunda doktorumuz kesinlikle hiçbir fikrim yok dedi aylarca.(kontrollerde de tüp bebek doktorumuza devam ediyoruz) biz 5.ayda perinatologdan öğrendik cinsiyetlerini.en kaliteli embriyoyu seçtik hepsi o kadar demişti doktor
Ikili test yaptırmış miydin canım ?Merhaba arkadaşlar geçmişi çok fazla takip edemiyorum çoğaldığı için aranızda böyle birşey ile karşılaşan oldu mu bilmiyorum cuma günü şeker yüklemesi için kendi kadın doğumcuma gittim. Şeker yükleme sonucu normal çıktı . Yaptığı usg de bebeğimin bagırsagında genişleme gördü bu arada 26 haftalık olduk. Artık hiç birşey yapamayız Doğuma kadar takip etmeliyiz dedi. Perinotoloji bölümüne yönlendirdi o doktorda ufak bir genişleme olduğunu kafamıza takacak birşey olmadığını söyledi fakat olabilecekleride söyledi bebek down sendromlu doğabilir yada doğunca kakasını yapamayabilir dedi içimde böyle birşey olacağına dair bir sıkıntı Yok ama yine de geliyor insanın aklıma heyecanlı bekleyişim şimdi hemen doğurmak istiyorum bebeğim sağlıklı mı diye görmek istiyorum çevrenizde böyle birşey duydunuz mu bebek doğduğunda nasıldı
Evet canımKid-j canim aylnoztrk kullanıcı adı sen miydin?
Güle güle kullan canım bende bunun pijamasını düşünüyorum eline ulaşınca söylermisin nasıl olduğunuböyle canım baya kısa kolu insallah iç göstermez biraz ondan supheliyim
Canım Benimde 50 likte açlık 164 çıktı yediklerine dikkat et dediSelam aranızda gebelik şekeri çıkan var mı?benim 75lik yüklemede açlık 90 1.saat 196 2.saat 144 çıktı yüksek yani.doktorum diyetisyene yönlendirdi bi de parmağında ölççen dedi hergün aletle.çok moralim bozuldu
Canım insta adresi ne bizde bakalımInstagramda bi hesaptan canım 180 liraymış pahalı ama uzun zamandır heves ediyordum yaptıracağım :)
Rica ederim ne demekAnladım canım teşekkür ederim :)
Canım detaylı usg de görünmemiş miydi bu durum?çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmazMerhaba arkadaşlar geçmişi çok fazla takip edemiyorum çoğaldığı için aranızda böyle birşey ile karşılaşan oldu mu bilmiyorum cuma günü şeker yüklemesi için kendi kadın doğumcuma gittim. Şeker yükleme sonucu normal çıktı . Yaptığı usg de bebeğimin bagırsagında genişleme gördü bu arada 26 haftalık olduk. Artık hiç birşey yapamayız Doğuma kadar takip etmeliyiz dedi. Perinotoloji bölümüne yönlendirdi o doktorda ufak bir genişleme olduğunu kafamıza takacak birşey olmadığını söyledi fakat olabilecekleride söyledi bebek down sendromlu doğabilir yada doğunca kakasını yapamayabilir dedi içimde böyle birşey olacağına dair bir sıkıntı Yok ama yine de geliyor insanın aklıma heyecanlı bekleyişim şimdi hemen doğurmak istiyorum bebeğim sağlıklı mı diye görmek istiyorum çevrenizde böyle birşey duydunuz mu bebek doğduğunda nasıldı
Canım ben hamilelikte kullanabileceğim pastil istemiştim eczaneden ama günde 1 2 tane yi geçme demişti kullanmıştım yaniKizlaaaaaaaaarrrrrrr yazdigima kimse bisey demediiii pastil kullanmak zararlimi???bogazim aciyor yutkunamiyorum
leydi_dolls canımCanım insta adresi ne bizde bakalım
Teşekkürlerleydi_dolls canım
Çok güzel sade ve şık bende böyle almak istiyorum inşallah dışarı çıktığımdaCam biberon 27, emzik 14
Yok canım benim hep iki kondu ve hiç söylemediler.Zaten yasal değil söylemeleri diye biliyorum.Bi iki arkadaş bazı doktorlar bilerek bir kız bir erkek embriyo yerleştiriyor dediler de bu doğru mu size böyle dendi mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?