2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
önceki bebeğimi gelişim geriliğinden kaybettim o yüzden korkularım ister istemez oluyor. hep haftasyla uyumluydu hatta 1hafta 10gün önde bile çıktıgı oluyodu. bu sefer başı 2 haftaya yakın karın çevresi 1 hafta geriden geliyor ister istemez tedirginim.

Sagol cnaim benim ama simdi gercegini bulmak ne derece kolay olacak bilmuyorum cunku onun da yapayini glikozlusunu yapiyorlar diye duymustum
Yapma ya vicdansızlar onun bile yapıyorlar ha,Allaha havale ne diyeyim.Güvenilir yerden almak lazım.Ben izini dibi soruyorum alırken hatta geçen sene Kudüs hurması alırken sorunuyordum "bu gerçekten Kudüstenmi diye hani İsrail olmasında"adamın bakışını görmeliydinBurda "tuğba" var oradan alırım oraya güveniyorum,egede olanlar bilir burda bilinen bir marka.Ama eğer nette araştırdığımda burda sizinle paylaşırım.

Bende hurmanın yararlı olduğunu duydum.. Ama doktorlar doğuma yakın yenmesi gerektiğini söylüyormuş.. Oysa ben incir, ceviz, hurma Vs alıp birarada yiyordum baştan beri..
Yok canım ya bazı doktorlar öyle işte.Yada kişinin düşük riski varsa belki ona göre konuşuyorlardur.Herşeyin aşırısı zarar.Benim doktorum öyle dedi "herşeyi yiyebilirsin ama abartmadan"9. aya kadar 3 tane yiyecem günlük sonra 5-6ya çıkarıcam inşallah,doğumdan sonrada sütün kalitesini arttırıyormuş.Bir de hamileyken çocuğun güzel olması için yersen güzel olurmuş aynı ayva gibi yani yani niyetin önemli,isteyen araştırabilir

Tatlım belki yapıyordur ama ben olsam bunu etrafa söylemezdim keşke o arkadaşının kuzeni de söylemeseymiş, doktorunun başını ağrıtmasın bu durum bazen sağolsun doktorlar bazı konularda insiyatif kullanıyorlar ama etrafa yayılırsa sağlık b ile sorun yaşayabilir sırf iyi niyeti yüzünden

İnşallah iyi düşünelim iyi olsun daha küçükler bence yakalar Doğuma yakın gelişimini

Geçmiş olsun. Hala hastanede misin, doktor ne diyor? Önemli bir şey değildir inşallah.
Anlayışsız bazı doktorlar rapor vermiyor. Benim ilk aylarımda kanama olmuştu ve dr yine de rapor vermedi. Tenezzül edip istemedim gerçi. Sonra da başka doktora geçtim. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.
Bende hurmanın yararlı olduğunu duydum.. Ama doktorlar doğuma yakın yenmesi gerektiğini söylüyormuş.. Oysa ben incir, ceviz, hurma Vs alıp birarada yiyordum baştan beri..
Geneldeson aylarda yenmesi söylenir ama ben bir süre önce bu düşüncenin yanlış olduğunadair doktor yazısı okudum. Aklıma geldikçe ben de yiyorum.
Canım detaylıda çıkmamıştı herhangi bir sorun ikili testimde normal çıkmıştı %85 - 90 sağlıklı çıkmıştı
İçini rahat tutmaya çalış. Ablamın eltisine de %80 down sendromlu olur demiş doktoru ama çok şükür sağlıklı doğdu. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

Teşekkür ederim canım hastaneden çıktım su gelmedi tekrar, kontrol ediyorum sürekli. Nstye bağladılar sancı çıkmadı. İnşallah sabahki idrardi ve ben yanlış anladım. Bekliyorum ama çok tedirgin oldum

Aynen, hurma çok yararlı.. Ama bazı bitki çayları da yararlı olmalarına rağmen ya hiç içmemek ya da en fazla bir bardak içmek gerekli ya.. Bunu bende iyi bir araştırayım..

Myhsa çok geçmiş olsun canım.. İnşallah tekrarlanmaz bir daha..

Canım detaylıda çıkmamıştı herhangi bir sorun ikili testimde normal çıkmıştı %85 - 90 sağlıklı çıkmıştı
Bence bu tek başına bir anlama gelmez ikli testte ense falan da olculuyo çünkü . Düzelir inşallah da içime kötü bir şey yoktur diye doğuyor

EVET öyle ama adını söylememiş doktorun . Benim anlamadığım pgt ye yani genetiği gonderilmeden embriyonun cinsiyeti bilinebilir mi ?

Bazen idrar tam boşalmiyor ya kalktıktan sonra akmış olabilir. Benim de bazen akımı çok yavaş oluyor duruyor gibi oluyor iyice beklemek gerekiyor.

Çok teşekkürler canım,inşallah hiç sorun olmaz bı daha,hicbirimizde bı sorun olmadan zamanında kavuşuruz.
Bazen idrar tam boşalmiyor ya kalktıktan sonra akmış olabilir. Benim de bazen akımı çok yavaş oluyor duruyor gibi oluyor iyice beklemek gerekiyor.
Sanırım öyle oldu, idrardan sonra aktı çünkü bende korktum

Kızlar günde 100 mg progestan alıyorum .kutuyu yeni aldım içinden beş tane kullanmusimdir.son kullanma tarihi aralikmis az önce hapı içince gördüm çok şaşırdım ve korktum Bisey olmuş mudur ya .bebek normal hareket ediyor ama ben ne yaptım böyle niye başta bakmadım çok üzgünüm

Aaa aaa.. Eczaneye bak.. Nasıl böyle bir hata yaptılar.. Sen yine bakmışsın ben bakmam bile..
İnşallah birşey olmaz canım.. Allahtan farketmişsin

Canım ilaçların etkinliği azalıyormuş son kullanma tarihi geçince sıkma canını haber verebilirsen dr una bi haber ver yoksa eczacıya söyle yarın bakalım o ne diyecek.

Merhaba canım.birsey olacağını sanmıyorum.endise etme.sadece eczaneye bu konuda nasıl bukadardan dikkatsiz olabiliyorlar skt geçmiş ürün rafta ne arıyor acaba.hicbirsey olmaz hiç korkma canım.skt gelen ilaç bozulmuş olacak diye birşey yok yani yemek gibi düşünme arkadaşın dediği gibi etkisi azalıyor genelde.ama böyle bir yanlışlık yapmamaları lazım.

Demir ilacından nefret ediyorum. Arayıp söyleyeceğim iğne vermek zorunda kalırım demişti. Sanki iğneden korkan insanım hergün zaten kan sulandırıcı yapıyorum. İğne bana işlermi yahu. Akşam akşam aklım başımdan gitti. Kabızlık yüzünden wc de fazla kaldım. Çıkayım dedim heryer kan ne ara nerden geldi. Bebeğe birşey oldu diye korkudan ağlamaya başladım. Sonradan anladım ama bu kezde arka tarafimdan kanama kesilmedi. Ayağa kalktım bacaklarım kesilmiş gibi yığıldım kaldım. Manyak kocam kola almaya çıkmış arıyorum açmaz başım dönüyo ayaklarim tutmuyor 15 dk öylece yerde kaldım. 15. Aramama lütfedip açtı beyfendi ölsem son arayacağım kişi listesinden bile çıkardım adamı

gecmis olsun canim bu kadar sorun yasiyorsan wc de degistir tabi baska caresine bak kan görünce insan korkar tabi

Ayy geçmiş olsun
Yahu bu eşler neden böyle karın hamile işte ne diye teli geç aciyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…