2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar ara ara kasiklarda adet agrisi gibi agrilar hisseden oluyor mu?
Benim bugün bütün gün oldu canım. Adet dongulerinde olur derler ya hesapladim onunla da ilgisi yok. İdrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal enfeksiyon da kasık ağrısı yapabiliyor belki öyle biseydir sebebi. Doktor kontrolün yakinsa tahlil isteyebilirsin. Birkaç gündür devam ediyorsa da ihmal etme ama mutlaka git ya kendi doktoruna yada aile hekimine tahlil iste. Enfeksiyonlar tehlikeli olabiliyor allah korusun

Myhsa canım geçmiş olsun sana da. Gözün aydın bişey yokmuş ama korkusu bile yetmiştir eminim. Sancin cikmamis ya önemli olan o. İnşallah daha ciddi sorunlar olmadan atlatirsin hamileliğini içini ferah tut

Geçmiş olsun canım, maalesef ben de aynı durumdayım,Dr bir dahaki sefere kadar yükselmezse kan vereceğim dedi,ama dediğin gibi her wc de adet gibi kanama oluyor ağrısı da cabası, şu 6 ayda şundan çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim,ben ilacın da değerimi yükeslteceğini düşünmüyorum, kullanmazsam ne olur ki.

Çok teşekkür ederim canım, hem de nasıl korktum,şükürler olsun yanlis anlamışım,meğer altıma kacirmisim :) Zaten doktorum da öyle diyordu inşallah altina kacirmissindir daha çok küçük diyodu

Aaa aaa.. Eczaneye bak.. Nasıl böyle bir hata yaptılar.. Sen yine bakmışsın ben bakmam bile..
İnşallah birşey olmaz canım.. Allahtan farketmişsin

Canım ilaçların etkinliği azalıyormuş son kullanma tarihi geçince sıkma canını haber verebilirsen dr una bi haber ver yoksa eczacıya söyle yarın bakalım o ne diyecek.

Başka Doktora sordum bi iki aydan Bisey olmaz. sizin gibi etkinliği yüzde ona düşmüştür ama dedi.antibiyotik olsa zararlı olurmuş ama tarihi geçince .yine de vicdan azabı yaşıyorum.artık tarihlere mutlaka bakacam :/

Aynen öyle, diğer özellere de para veriyorsun ama bir ton bekliyorsun, çalışanların surat bir ayrı..
Nuray Hanımda güleryüzlü ve ilgili cidden.. Doğumda nasip artık..
Belki çok ısrarcı olursan ve sancını evde çekip açılmayla gidersen normal doğurursun Benim suyum geldi hemen gittim çünkü enfeksiyon riski vardı .Sabah gittim akşama kadar kendi isteğim ve ısrarımla bekledim ama sancı ve dolayısıyla açılma hiç olmadığı için mecbur sezeryan oldum ama doktor o kadar bile beklemek istemedi.Şöyle ki ben memnun kaldım çok ağrı çekmedim (maşallah) ama şimdi ikinci sezeryan ve araları çok olmadığı için bi tedirginlik var açıkcası .

Benim kesmeme izin vermedi canım zaten aylardır içtiğim ilacın etkisi dün geceki kanamayla gitmiştir. İse geldim hala daha kanama devam ediyor. Ne krem kar etti ne zeytinyağı pamuk vallahi çıldırmak üzereyim. Bacaklarım titriyor ayağa zor kalkıyorum bu halde işe geldim birde

Günaydın kizlar bende bugun şeker yüklemesi yaptiricam 75 lik yapicaklarmis geldim bekliyorum bakalim ben pek iyi çıkacağını sanmıyorum ilk bebiste de gebelik şekeri vardı bundada cikicak buyuk ihtimal birde susadimki sormayın

Günaydın ben kan ilacı kullanmıyorum geçen hafta hemoglobin değeri 10 a düşmüş ben diğer gebeliklerimde de kullanamamistim,kızimda Doğuma 6 ile girdim zaten olası durum için doğuma Kan stoğu yapılıyor ama doğum sonrası vücudun toparlanması uzun sürüyor benim Dr kararı bana bıraktı bu arada hap rahatsız ediyorsa şurup var,iğne var drla konuşun geçmiş olsun.

Şurup etkisiz dedi bana canım iğneye geçmek icin konuşacağım kesinlikle

Şurup etkisiz dedi bana canım iğneye geçmek icin konuşacağım kesinlikle
Yazık ama hemoroid doğumdan sonra geçmez kesin konuş aşırı kan düşüklüğü erken doğuma neden oluyor diyor doktorlar ben yaşamadım bu 3. Gebelik hep kanım düşüyor iğne vermedi bu gününe kadar hatta ben vitamin hapida kullanmıyorum biraz kötü örneğim ama doğumdan sonra sürekli Kan alıyorlar alttan bakıyorlar aşırı kanama var mi diye bide sürekli serum yedim kendime gelmek için.

Amin amin aminnnnn. Şu 30lu haftalara hayirlisi ve saglikli sekilde bir girseydik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…