- 11 Ocak 2018
- 231
- 673
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.021
Benim bugün bütün gün oldu canım. Adet dongulerinde olur derler ya hesapladim onunla da ilgisi yok. İdrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal enfeksiyon da kasık ağrısı yapabiliyor belki öyle biseydir sebebi. Doktor kontrolün yakinsa tahlil isteyebilirsin. Birkaç gündür devam ediyorsa da ihmal etme ama mutlaka git ya kendi doktoruna yada aile hekimine tahlil iste. Enfeksiyonlar tehlikeli olabiliyor allah korusunKizlar ara ara kasiklarda adet agrisi gibi agrilar hisseden oluyor mu?
Demir ilacından nefret ediyorum. Arayıp söyleyeceğim iğne vermek zorunda kalırım demişti. Sanki iğneden korkan insanım hergün zaten kan sulandırıcı yapıyorum. İğne bana işlermi yahu. Akşam akşam aklım başımdan gitti. Kabızlık yüzünden wc de fazla kaldım. Çıkayım dedim heryer kan ne ara nerden geldi. Bebeğe birşey oldu diye korkudan ağlamaya başladım. Sonradan anladım ama bu kezde arka tarafimdan kanama kesilmedi. Ayağa kalktım bacaklarım kesilmiş gibi yığıldım kaldım. Manyak kocam kola almaya çıkmış arıyorum açmaz başım dönüyo ayaklarim tutmuyor 15 dk öylece yerde kaldım. 15. Aramama lütfedip açtı beyfendi ölsem son arayacağım kişi listesinden bile çıkardım adamı
Çok teşekkür ederim canım, hem de nasıl korktum,şükürler olsun yanlis anlamışım,meğer altıma kacirmisim :) Zaten doktorum da öyle diyordu inşallah altina kacirmissindir daha çok küçük diyoduBenim bugün bütün gün oldu canım. Adet dongulerinde olur derler ya hesapladim onunla da ilgisi yok. İdrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal enfeksiyon da kasık ağrısı yapabiliyor belki öyle biseydir sebebi. Doktor kontrolün yakinsa tahlil isteyebilirsin. Birkaç gündür devam ediyorsa da ihmal etme ama mutlaka git ya kendi doktoruna yada aile hekimine tahlil iste. Enfeksiyonlar tehlikeli olabiliyor allah korusun
Myhsa canım geçmiş olsun sana da. Gözün aydın bişey yokmuş ama korkusu bile yetmiştir eminim. Sancin cikmamis ya önemli olan o. İnşallah daha ciddi sorunlar olmadan atlatirsin hamileliğini içini ferah tut
Aaa aaa.. Eczaneye bak.. Nasıl böyle bir hata yaptılar.. Sen yine bakmışsın ben bakmam bile..
İnşallah birşey olmaz canım.. Allahtan farketmişsin
Canım ilaçların etkinliği azalıyormuş son kullanma tarihi geçince sıkma canını haber verebilirsen dr una bi haber ver yoksa eczacıya söyle yarın bakalım o ne diyecek.
Başka Doktora sordum bi iki aydan Bisey olmaz. sizin gibi etkinliği yüzde ona düşmüştür ama dedi.antibiyotik olsa zararlı olurmuş ama tarihi geçince .yine de vicdan azabı yaşıyorum.artık tarihlere mutlaka bakacam :/Merhaba canım.birsey olacağını sanmıyorum.endise etme.sadece eczaneye bu konuda nasıl bukadardan dikkatsiz olabiliyorlar skt geçmiş ürün rafta ne arıyor acaba.hicbirsey olmaz hiç korkma canım.skt gelen ilaç bozulmuş olacak diye birşey yok yani yemek gibi düşünme arkadaşın dediği gibi etkisi azalıyor genelde.ama böyle bir yanlışlık yapmamaları lazım.
Allah razı olsun canım bende kötü birşey hissetmiyorum açıkcası ama bilmek bile telaş yaptırıyorBence bu tek başına bir anlama gelmez ikli testte ense falan da olculuyo çünkü . Düzelir inşallah da içime kötü bir şey yoktur diye doğuyor
Belki çok ısrarcı olursan ve sancını evde çekip açılmayla gidersen normal doğurursunAynen öyle, diğer özellere de para veriyorsun ama bir ton bekliyorsun, çalışanların surat bir ayrı..
Nuray Hanımda güleryüzlü ve ilgili cidden.. Doğumda nasip artık..
Benim kesmeme izin vermedi canım zaten aylardır içtiğim ilacın etkisi dün geceki kanamayla gitmiştir. İse geldim hala daha kanama devam ediyor. Ne krem kar etti ne zeytinyağı pamuk vallahi çıldırmak üzereyim. Bacaklarım titriyor ayağa zor kalkıyorum bu halde işe geldim birdeGeçmiş olsun canım, maalesef ben de aynı durumdayım,Dr bir dahaki sefere kadar yükselmezse kan vereceğim dedi,ama dediğin gibi her wc de adet gibi kanama oluyor ağrısı da cabası, şu 6 ayda şundan çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim,ben ilacın da değerimi yükeslteceğini düşünmüyorum, kullanmazsam ne olur ki.
Benimki gamsız huyudur kesseler telefonuna bakmazAyy geçmiş olsun
Yahu bu eşler neden böyle karın hamile işte ne diye teli geç aciyorsun
Bilmiyorum cnm ya çok korktum ınternetten baktım biraz böbrekten sorun varsa olur yaziyo benimde sol kasigim çok agriyor korktum sen böyle diyince içim rahatladı biraz20 ye kadar yatsi epitel olması normal canim
Ben çok idrar tahlili yaptırırım ilk defa çıktı korktum tatlim ya normal olmasına da çok sevindimKadınlarda çok normal epitel görülmesi canım
Çok teşekkür ederim canım,aminnn Allah'ım hicbirimize yasatmasinMyhsa gecmis olsun canım Allah bir dHa yasatmasın yanlış anlama bile insanın aklını alıyor
Geçmiş olsun canım, maalesef ben de aynı durumdayım,Dr bir dahaki sefere kadar yükselmezse kan vereceğim dedi,ama dediğin gibi her wc de adet gibi kanama oluyor ağrısı da cabası, şu 6 ayda şundan çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim,ben ilacın da değerimi yükeslteceğini düşünmüyorum, kullanmazsam ne olur ki.
Günaydın ben kan ilacı kullanmıyorum geçen hafta hemoglobin değeri 10 a düşmüş ben diğer gebeliklerimde de kullanamamistim,kızimda Doğuma 6 ile girdim zaten olası durum için doğuma Kan stoğu yapılıyor ama doğum sonrası vücudun toparlanması uzun sürüyor benim Dr kararı bana bıraktı bu arada hap rahatsız ediyorsa şurup var,iğne var drla konuşun geçmiş olsun.Benim kesmeme izin vermedi canım zaten aylardır içtiğim ilacın etkisi dün geceki kanamayla gitmiştir. İse geldim hala daha kanama devam ediyor. Ne krem kar etti ne zeytinyağı pamuk vallahi çıldırmak üzereyim. Bacaklarım titriyor ayağa zor kalkıyorum bu halde işe geldim birde
Evet canım oyleyemiş bende korkmuştum ama hepinizde içimi rahatlattiniz çok teşekkür ederim iyiki varsınız kizlarBende de çıktı epitel bı de protein + çıktı,doktorum hiç onemsemedi canım
İnşallah cnm cok teşekkür edrimcanım bende de "eşrriya koli" (okunduğu gibi yazdım, yazılışı çok zor)çıkmıştı idrarda. antibiyotikle geçti. korkulacak birşey değildir korkma
Şurup etkisiz dedi bana canım iğneye geçmek icin konuşacağım kesinlikleGünaydın ben kan ilacı kullanmıyorum geçen hafta hemoglobin değeri 10 a düşmüş ben diğer gebeliklerimde de kullanamamistim,kızimda Doğuma 6 ile girdim zaten olası durum için doğuma Kan stoğu yapılıyor ama doğum sonrası vücudun toparlanması uzun sürüyor benim Dr kararı bana bıraktı bu arada hap rahatsız ediyorsa şurup var,iğne var drla konuşun geçmiş olsun.
Yazık ama hemoroid doğumdan sonra geçmez kesin konuş aşırı kan düşüklüğü erken doğuma neden oluyor diyor doktorlar ben yaşamadım bu 3. Gebelik hep kanım düşüyor iğne vermedi bu gününe kadar hatta ben vitamin hapida kullanmıyorum biraz kötü örneğim ama doğumdan sonra sürekli Kan alıyorlar alttan bakıyorlar aşırı kanama var mi diye bide sürekli serum yedim kendime gelmek için.Şurup etkisiz dedi bana canım iğneye geçmek icin konuşacağım kesinlikle
Amin amin aminnnnn. Şu 30lu haftalara hayirlisi ve saglikli sekilde bir girseydik yaBu hafta benim için çok hızlı geçti kızlar buraya yazmıştım pazartesi günü inşalalh su gibi geçer diye ondan olmuş olabilir mi
Şimdi de gece gece totem yapıyorum.
Insalalh bu haftamız da su gibi akıp geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?