- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.061
ben sezeryan düşünüyorum.kalabalık evde, yenı doğmuş bebekle çok zor olur, bence gündüzleri gelebildiği kadar kayınvalide gelsin,bunun dışında benim doğumum da ya bayrama gelirse doktor da izinde olursaa diye kaygılanıyorum doktora bu konuyu sormakta çekiniyorum.
ben sezeryan düşünüyorum.
sezeryanda 1 hafta erken alınıyor sanırım o zaman bayramdan 1 hafta önceye denk geliyor. hadi ordan yırttım derken. bu sefer bayram günü kayınvalidemin geleni gideni çok fazla.
annem başka sehirde ve gelip kalamayacak babam ile ilgileniyor.
ben kayınvalidemde kalmayan evime gelsem bayram ziyaretinden yırtarım ama gece yalnız kalabilir miyim ay bilmiyorum.
bakalım Allah düzenler düzene sokar herşeyi.
bebeğim sağlıklı olsun da.
benimde ağrım sızım olmasın.
vaarr eşim. ama bebek bakabilir miyiz ki :)Esin yok mu canım niye yalnız kalicaksin ki
Canım sezeryane nasıl karar verdin ? Gece esin yanında olmuyor mu ki ?ben sezeryan düşünüyorum.
sezeryanda 1 hafta erken alınıyor sanırım o zaman bayramdan 1 hafta önceye denk geliyor. hadi ordan yırttım derken. bu sefer bayram günü kayınvalidemin geleni gideni çok fazla.
annem başka sehirde ve gelip kalamayacak babam ile ilgileniyor.
ben kayınvalidemde kalmayan evime gelsem bayram ziyaretinden yırtarım ama gece yalnız kalabilir miyim ay bilmiyorum.
bakalım Allah düzenler düzene sokar herşeyi.
bebeğim sağlıklı olsun da.
benimde ağrım sızım olmasın.
ah canım benim ya yazını okuduğum gibi yazayım dedim hiç aradaki sayfaları okuyamadım.Şimdi iyi misin,hey Allahım şu ilaçalar ya.Keşke hiç kullanmadan sadece vitaminle hamilelik geçirsek ama işte bizde ne ararsan var ilaç yönündenDemir ilacından nefret ediyorum. Arayıp söyleyeceğim iğne vermek zorunda kalırım demişti. Sanki iğneden korkan insanım hergün zaten kan sulandırıcı yapıyorum. İğne bana işlermi yahu. Akşam akşam aklım başımdan gitti. Kabızlık yüzünden wc de fazla kaldım. Çıkayım dedim heryer kan ne ara nerden geldi. Bebeğe birşey oldu diye korkudan ağlamaya başladım. Sonradan anladım ama bu kezde arka tarafimdan kanama kesilmedi. Ayağa kalktım bacaklarım kesilmiş gibi yığıldım kaldım. Manyak kocam kola almaya çıkmış arıyorum açmaz başım dönüyo ayaklarim tutmuyor 15 dk öylece yerde kaldım. 15. Aramama lütfedip açtı beyfendi ölsem son arayacağım kişi listesinden bile çıkardım adamı
Ayy anladim canim cidden oyle olursa sikinti. Ben de olsam cok sikinti ederdim. Annen neden gelemeyecek, keske annen olabilse yanindatabi tabi aynen oyle.
2 korkum var. hastanede bayram izni olması doktorumun olmaması veeee
annem gelemeyecek kayınvalidem ile evlerimiz çok yakın ya o gelecek gündüzleri ya ben 1 hafta 10 gün onlarda kalacağım.
ve kayınpederim kanser tedavisi görüyor. yani bayramda geleni gideni çok olur. kayınvalidem de kalırsam her eve gelen mecbur aynı evde bana bebeğe de bakmaya gelecek.......
daha bebek yeni doğmuşken ...
Benim annem gelecek ta uzak yerden kayınvalidem bana şunu tavsiye ediyor bayram günene geliyor diye "bir tanıdığımız bayrama denk gelecek diye 10 öncesine doğum yaptı,hemde doğum sancısı verilip normal doğum oldu" Bak sen şuna gelmeye niyeti yok olur mu bayram günü gelemez çünkü honfendi. Bende çok strese girdim dün bebk yıkama videolarına girdim.Çok tatlılar kızlar ya.vik vik diye ağlıyorlar kıyamam yıkanırlarken,çok duygulandım bizim elimizde mi olacak bizde böyle yıkayacakmıyız kuzularımızı 3 ay sonra,hep gözlerim doluyor mutluluktan Allahım sen bekleyenlerde ver inşallahvaarr eşim. ama bebek bakabilir miyiz ki :)
sanırım şimdididen stres yaptım
Canım ben yaptırmadım tokluk şekeri testini.Ama içimde de korku yok değil açlık şekerime bakıldı o tüyo verir dedi doktorum "kanda trigliserid" düzeyine bakıldı sanırsam.Yok dedi bende ok dedim.İnternette araştırdım canan karatay h.yı dinledim içim biraz rahatladı ama ister istemez acabalar var içimde.Bu arada bende bu süreç geçince gönlümce börek çörek tost yiyecem hayalim o yani çok özledim yaÇok önemsemedik bu gebelik şekerini galiba grupta çok kişide de çıktı malesef ne illet biseymis ya bu şeker off off
Kanaması hala ara ara devam ediyor. Halsiz hissediyorum artık Sabahtan beri bir sürü şey denedim. Kabak çekirdeği yarın deneyeyim sağol canımah canım benim ya yazını okuduğum gibi yazayım dedim hiç aradaki sayfaları okuyamadım.Şimdi iyi misin,hey Allahım şu ilaçalar ya.Keşke hiç kullanmadan sadece vitaminle hamilelik geçirsek ama işte bizde ne ararsan var ilaç yönünden,bana da pek iyi gelmiyor demir ilacı,midemi bulandırıyor ama yinede iğneye cesaret edemem o kan iğnesinden de hiç hoşuma gitmiyor yakıyor insanın canını bir ikincisini düşünemezdim.Canım bak ben sabah aç karnına bir avuç çiğ kabak çekirdeği yiyorum üstüne de bol su içiyorum hiç kabız olmadım şükür.Tabi çok su içmekte çıkarıyor olabilir beni wcye ama yinede aklında olsun.
Neden bakamayasın canım.vaarr eşim. ama bebek bakabilir miyiz ki :)
sanırım şimdididen stres yaptım
yapmaları gerektiğini hatırlamışlardırAy eşim aradı simdi. Saglikocagindan aramislar. Esininizin muayanesi var gelsin diye. Efendim dedim akillarina 28. Haftaya girinceye kadsr dusmemisim de yeni mi düşmüşüm ne muayanesi olabilir ki bu haftada? Ne aşı icin aradilar ne rutin kilo takip vs icin cagirdilar hic birini yapmadilar. Simdi ne olabilir ki
Cengaver hatun seni senin kaçıncıydı bakim?? ben yeni doğan yıkamaktan,emzirmekten bile korkuyorum tıkanacak hatta daha birsürü korkum var?Hele o göbek bağı var ya aman deyim ya ödüm kopuyu dokunamam sanki canını yakacakmışım gibi geliyorNeden bakamayasın canım.
Bakarsınız esin yanında olduktan sonra..
Bilmiyorum bu durum bitek bende mi var ama ben diyorum ki banyo yaptırırım uyuturum emziririm gece nöbette tutarım yeter ki benim başıma üşüşmesinler
Hani illaaaa biri olacak yanımda diye düşünmüyorum.
Eşim olur o da yeter diyoorum ama biliyoeum ki oyle olmayacak bizimkiler kv kp görümce derken yine olacak ister istemez :)
Hic takip etmediler hic arayip sormadilar bizimkiler :) bu arada ben tetanoz olmadım 7 8 yil once 5 dozda olmustum omurluk dedilerdi ozaman. Burdakilere soylemistim onlar da yapmadi bu yuzdenyapmaları gerektiğini hatırlamışlardır.Devlet onları bu konuda çok sıkıştırıyor hatta eğer takip etmezse ve de Allah korusun sana müdahale etmesi gereken yerde de etmemiş olduğu için devlet hesap soruyormuş niye kayıt altına almadın diye doktorum demişti bana da bir kere birisiyle yaşamışlar
Benimde beklenen tarih 15 haziran iki normal doğum yaptım bu üçüncü doğumum olacak. Şimdiden sıkıntı yapıyorum bende doktorum bayramda izinli olacak muhtemelen. Sen bayrama kadar dogurursun diyor ama ben çok evham yapıyorum son anda bir aksilik çıkar diyebenim doğum bayrama denk geliyor.
sezeryan olursa bayramdan 1 hafta önceye
kötü olacak :/
Neden bakamayasın canım.
Bakarsınız esin yanında olduktan sonra..
Bilmiyorum bu durum bitek bende mi var ama ben diyorum ki banyo yaptırırım uyuturum emziririm gece nöbette tutarım yeter ki benim başıma üşüşmesinler
Hani illaaaa biri olacak yanımda diye düşünmüyorum.
Eşim olur o da yeter diyoorum ama biliyoeum ki oyle olmayacak bizimkiler kv kp görümce derken yine olacak ister istemez :)
iiiiilllllkkkCengaver hatun seni senin kaçıncıydı bakim?? ben yeni doğan yıkamaktan,emzirmekten bile korkuyorum tıkanacak hatta daha birsürü korkum var?Hele o göbek bağı var ya aman deyim ya ödüm kopuyu dokunamam sanki canını yakacakmışım gibi geliyor
Aynen valla canım bende böyle hissediyorum.. Galiba normalde eşimiz olmadan yaşadığımız için.. Hoş ben normaldede okuduğum memlekette gidip bir arkadaşımla ameliyat oldum.. Annem stres olmasın diye haber bile vermedim..
Doğumda da fazla ağrılı olmazsak Allah'ın izniyle hallederiz..
Aynen.. Benimde üç erkek kardeşim var.. En küçükle 15yaş var aramda.. Bende yemek yerken bile kucağımda tutardım, altını değiştirirdim, banyosunu yaptırırdım.. İlk 1haftanın dışı çok büyük problem olmaz inşallah..Bence de öyle yalnız kala kala herşeyi yalnız yapabileceğini biliyorsun..
Hepimiz yapabiliriz sezaryen olursa eğer biraz sıkıntılı olabilir. Ilk günler..
Onun dışında ınslalah sorun olmaz.
bende bende. doğumu atlatsam bayram gelen giden ... onu düşünüyorummBenimde beklenen tarih 15 haziran iki normal doğum yaptım bu üçüncü doğumum olacak. Şimdiden sıkıntı yapıyorum bende doktorum bayramda izinli olacak muhtemelen. Sen bayrama kadar dogurursun diyor ama ben çok evham yapıyorum son anda bir aksilik çıkar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?