2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
sezeryan olursa ben istediğim gibi bebeğe tam bakamayabilirim. eşimde ilaaaa annem olsun diyecek ben biliom...

annem çok uzakta değil. 3 saatlik mesafede ama babam diyalize giriyor. bakıma ihtiyacı var. onu kımseye bırakamaz. onla da gelemez. haftanın 3 günü diyalız merkezindeler ikisi de...

Ayy anladim canim cidden oyle olursa sikinti. Ben de olsam cok sikinti ederdim. Annen neden gelemeyecek, keske annen olabilse yaninda
annem farklı sehirde. babam hafta 3 kez diyalize giriyor. annem babamla hafta 3 günn diyalize gidiyor yalnız bırakmamak için. yani babamı bırakamaz. getiremez.

Ya aslında insanlar anlayışlı olsalar bi bayram gelmeyiverseler ne olur. Ben çok kalabalıkta darlanıyorum. Annem de annem de çok yakınımda oturuyor 1 hafta bizde kalırlar sonra kv annem gelip gider diye düşünüyorum. İnşallah beni darlamazlar. Yakınımda hiç bebek olmadı adam gibi yeni doğan bebeği kucağıma almışlığım bile yok ama ben bakarım diye düşünüyorum.

Benim bayramdan sonraki hafta içinde olacak gibi, bayram ziyaretine kayınvalideye falan gitmeyi düşünmüyorum. Muhtemelen misafirle falanda işim olmaz. Allah nasip ederse doğumdan sonra yanımda kimseyi istemiyorum zaten annem yakında oturuyor. Eşimde her konuda yardımcı bebek uyuyunca temizlik yapangillerden olmam dinlenirim. Kayınvalide uzak olsun kalmak isterse söyleyeceğim hayırlı olsun demedigin çocuğun yanında isin yok diye

Kanaması hala ara ara devam ediyor. Halsiz hissediyorum artık Sabahtan beri bir sürü şey denedim. Kabak çekirdeği yarın deneyeyim sağol canım
ben de daha geçen hafta başladım zaten kabızlık vardı iyice ilaçta tetikledi sanırım. Benim doktorum kabızlık yaparsa hemen bırak dedi içmek için ısrar etmeyin, bence de iğne en iyi çözüm olabilir kabız yapmıyorsa ben de isteyeyim bari

annem farklı sehirde. babam hafta 3 kez diyalize giriyor. annem babamla hafta 3 günn diyalize gidiyor yalnız bırakmamak için. yani babamı bırakamaz. getiremez.
sezaryenin ikinci günü kalkarsın diyen arkadaşlarım oldu benim, çok merak ediyorum ben de iyi olup olamayacağımı hoş benimki zorunlu sezaryendan kaçışım yok. Kimse gelemeyecek kendi ailem çok yaşlı eşimin kardeşi evlenecek ve babası diyaliz hastasi annesi onu bırakamıyor. hatta kalkıp yürümezsen de kötü olursun diyorlar. ben bakıcam kendim diyerek kendimi alıştırıyorum. bi de lohusa sendromu var ben birinin kalbini de kırmak istemiyorum hamilelik bende sinir yaptı lohusalığı düşünemiyorum bile

anladımmm senin durumda daha farklı.
yalnız kalacaksın o zaman lohusalıkta.
valla bilmiyorum hakkımızda hayırlısı Allah yardım edecek inşallah tüm gebelere

Canım sezeryan sonrası hareket etmek iyileşmeyi hızlandırıyor zaten.güçlü olmakta fayda var bizim yararımıza oluyor sonucu zaten.ben sezeryan sonrası eve gelip çamaşır attım dı gelen gidene kahve yaptımdı.ben de abartmıştım durumu siz böyle yapmayın tabi ama bi sıkıntım olmamıştı şükür.hastane koridorunda diğer kadınlar karnını belini tuta tuta yürüken ben normal yürüyordum sen normal doğumsun heralde diyorlardı.kimisinin ağrı eşiği düşük oluyor tabi ona katılıyorum ama çok nazlı olmanın pek faydası olmuyor.

ewt ben gittigimdede kalabalikti.gerci doruktan aliskinim ben .
domtorum iyi iste o yuzden

ay ayniyiz sizinle.benimde iki normal dogumum var bunu sezeryan oliyim hem kordonlarimi baglatayim istiyorum.
bayramda doktor yok.
iki normal dogum epizyomi dikisi cok hassa oluyor bende
bayramda kim gelecek yanima diyorum zor oluyor herkes icin
sezeryan olsun planli saatli olsun doger cocuklarimi ayarlarim ona gore diyorum
doktorum iki normal dogumdan sonra pek yanasmadi sezeryana .olmaz da demedi iyi dusun dedi
bide hastanem cok uzak

Ay bence de 2 tane normal doğurmuşsun 3 uyu neden sezaryen istiyosunki sırf kordon bağlatmak için mi

Ay bence de 2 tane normal doğurmuşsun 3 uyu neden sezaryen istiyosunki sırf kordon bağlatmak için mi
aynen sirf kordon baglatmak icin .doktor dogum ertesi ufak bi kesi ile hallaederiz diyor narkoz verecek ve bekleyen bi bebe olacak.bide dogum travmasi sonrasi tekrar bi islem
sonralarida hayatta gitmem biliyorum kendimi dusunceler dusunceler ....

eşime göre ağrı eşiğim düşük fakat iki yıl önce kolumdan ameliyat olmuştum doktorum yüksek olduğunu söylemişti. Doğum sonrası göreceğim düşük mü yüksek mi :) tek sıkıntı belki yatırıp kaldırmak olabilir bebeği yada uyumayan bi bebek olursa annenin biraz uyuması için birisi pışpışlayabilir bebeği onda da ne yapacağım bilemiyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…