- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.081
sezeryan olursa ben istediğim gibi bebeğe tam bakamayabilirim. eşimde ilaaaa annem olsun diyecek ben biliom...Neden bakamayasın canım.
Bakarsınız esin yanında olduktan sonra..
Bilmiyorum bu durum bitek bende mi var ama ben diyorum ki banyo yaptırırım uyuturum emziririm gece nöbette tutarım yeter ki benim başıma üşüşmesinler
Hani illaaaa biri olacak yanımda diye düşünmüyorum.
Eşim olur o da yeter diyoorum ama biliyoeum ki oyle olmayacak bizimkiler kv kp görümce derken yine olacak ister istemez :)
annem çok uzakta değil. 3 saatlik mesafede ama babam diyalize giriyor. bakıma ihtiyacı var. onu kımseye bırakamaz. onla da gelemez. haftanın 3 günü diyalız merkezindeler ikisi de...Benim annem gelecek ta uzak yerden kayınvalidem bana şunu tavsiye ediyor bayram günene geliyor diye "bir tanıdığımız bayrama denk gelecek diye 10 öncesine doğum yaptı,hemde doğum sancısı verilip normal doğum oldu" Bak sen şuna gelmeye niyeti yok olur mu bayram günü gelemez çünkü honfendi. Bende çok strese girdim dün bebk yıkama videolarına girdim.Çok tatlılar kızlar ya.vik vik diye ağlıyorlar kıyamam yıkanırlarken,çok duygulandım bizim elimizde mi olacak bizde böyle yıkayacakmıyız kuzularımızı 3 ay sonra,hep gözlerim doluyor mutluluktan Allahım sen bekleyenlerde ver inşallah
Onlarin oyle demesi allah'ın emri canımsezeryan olursa ben istediğim gibi bebeğe tam bakamayabilirim. eşimde ilaaaa annem olsun diyecek ben biliom...
:)Onlarin oyle demesi allah'ın emri canım
annem farklı sehirde. babam hafta 3 kez diyalize giriyor. annem babamla hafta 3 günn diyalize gidiyor yalnız bırakmamak için. yani babamı bırakamaz. getiremez.Ayy anladim canim cidden oyle olursa sikinti. Ben de olsam cok sikinti ederdim. Annen neden gelemeyecek, keske annen olabilse yaninda
Ekliyorum canımBlackbluee1 CANIM BİZİM İSİM DE KESİNLEŞTİ.Rabbim nasip ederse inşallah Esma Ahsen koymayı düşünüyoruz.Listeye ekleyebilir misn
ben de daha geçen hafta başladım zaten kabızlık vardı iyice ilaçta tetikledi sanırım. Benim doktorum kabızlık yaparsa hemen bırak dedi içmek için ısrar etmeyin, bence de iğne en iyi çözüm olabilir kabız yapmıyorsa ben de isteyeyim bariKanaması hala ara ara devam ediyor. Halsiz hissediyorum artık Sabahtan beri bir sürü şey denedim. Kabak çekirdeği yarın deneyeyim sağol canım
ben öğretmen değilim :) 40 gün iznim varÖğretmenlerde senelik izin yok ki
sezaryenin ikinci günü kalkarsın diyen arkadaşlarım oldu benim, çok merak ediyorum ben de iyi olup olamayacağımı hoş benimki zorunlu sezaryendan kaçışım yok. Kimse gelemeyecek kendi ailem çok yaşlı eşimin kardeşi evlenecek ve babası diyaliz hastasi annesi onu bırakamıyor. hatta kalkıp yürümezsen de kötü olursun diyorlar. ben bakıcam kendim diyerek kendimi alıştırıyorum. bi de lohusa sendromu var ben birinin kalbini de kırmak istemiyorum hamilelik bende sinir yaptı lohusalığı düşünemiyorum bileannem farklı sehirde. babam hafta 3 kez diyalize giriyor. annem babamla hafta 3 günn diyalize gidiyor yalnız bırakmamak için. yani babamı bırakamaz. getiremez.
anladımmm senin durumda daha farklı.sezaryenin ikinci günü kalkarsın diyen arkadaşlarım oldu benim, çok merak ediyorum ben de iyi olup olamayacağımı hoş benimki zorunlu sezaryendan kaçışım yok. Kimse gelemeyecek kendi ailem çok yaşlı eşimin kardeşi evlenecek ve babası diyaliz hastasi annesi onu bırakamıyor. hatta kalkıp yürümezsen de kötü olursun diyorlar. ben bakıcam kendim diyerek kendimi alıştırıyorum. bi de lohusa sendromu var ben birinin kalbini de kırmak istemiyorum hamilelik bende sinir yaptı lohusalığı düşünemiyorum bile
Canım sezeryan sonrası hareket etmek iyileşmeyi hızlandırıyor zaten.güçlü olmakta fayda var bizim yararımıza oluyor sonucu zaten.ben sezeryan sonrası eve gelip çamaşır attım dı gelen gidene kahve yaptımdı.ben de abartmıştım durumu siz böyle yapmayın tabi ama bi sıkıntım olmamıştı şükür.hastane koridorunda diğer kadınlar karnını belini tuta tuta yürüken ben normal yürüyordum sen normal doğumsun heralde diyorlardı.kimisinin ağrı eşiği düşük oluyor tabi ona katılıyorum ama çok nazlı olmanın pek faydası olmuyor.sezaryenin ikinci günü kalkarsın diyen arkadaşlarım oldu benim, çok merak ediyorum ben de iyi olup olamayacağımı hoş benimki zorunlu sezaryendan kaçışım yok. Kimse gelemeyecek kendi ailem çok yaşlı eşimin kardeşi evlenecek ve babası diyaliz hastasi annesi onu bırakamıyor. hatta kalkıp yürümezsen de kötü olursun diyorlar. ben bakıcam kendim diyerek kendimi alıştırıyorum. bi de lohusa sendromu var ben birinin kalbini de kırmak istemiyorum hamilelik bende sinir yaptı lohusalığı düşünemiyorum bile
ewt ben gittigimdede kalabalikti.gerci doruktan aliskinim ben .Benim evime yakın diye bende hayata gittim deneme amaçlı.. Aman Allahım dedim biraz daha insan olsa Devlet Hastanesi kalabalığı.. Hiç öyle beklemiyordum.. Bekleme salonuna geçtik, dedim sıra da gelmez.. Allahtan kayıt yapar yapmaz, yerime bile oturmadan seslendiler.. Bende Ayşe hanıma randevu aldım.. Gayet uzun baktı, yarı detaylı gibiydi.. Ama bir foto veremediler.. Yeni kuruluyor filan dedi.. Birde ben en son 2 şubatta gittiğim için, özlemişim baya, yavruma bakmaktan kilosunu, boyunu soramadım.. O da bişey demedi.. Sadece baş, karın çevresi ve kemiğini ölçtü.. İyi bir bayan ama kalabalık olması düşündürdü
ay ayniyiz sizinle.benimde iki normal dogumum var bunu sezeryan oliyim hem kordonlarimi baglatayim istiyorum.Benimde beklenen tarih 15 haziran iki normal doğum yaptım bu üçüncü doğumum olacak. Şimdiden sıkıntı yapıyorum bende doktorum bayramda izinli olacak muhtemelen. Sen bayrama kadar dogurursun diyor ama ben çok evham yapıyorum son anda bir aksilik çıkar diye
ay ayniyiz sizinle.benimde iki normal dogumum var bunu sezeryan oliyim hem kordonlarimi baglatayim istiyorum.
bayramda doktor yok.
iki normal dogum epizyomi dikisi cok hassa oluyor bende
bayramda kim gelecek yanima diyorum zor oluyor herkes icin
sezeryan olsun planli saatli olsun doger cocuklarimi ayarlarim ona gore diyorum
doktorum iki normal dogumdan sonra pek yanasmadi sezeryana .olmaz da demedi iyi dusun dedi
bide hastanem cok uzak
aynen sirf kordon baglatmak icin .doktor dogum ertesi ufak bi kesi ile hallaederiz diyor narkoz verecek ve bekleyen bi bebe olacak.bide dogum travmasi sonrasi tekrar bi islemAy bence de 2 tane normal doğurmuşsun 3 uyu neden sezaryen istiyosunki sırf kordon bağlatmak için mi
Canım sezeryan sonrası hareket etmek iyileşmeyi hızlandırıyor zaten.güçlü olmakta fayda var bizim yararımıza oluyor sonucu zaten.ben sezeryan sonrası eve gelip çamaşır attım dı gelen gidene kahve yaptımdı.ben de abartmıştım durumu siz böyle yapmayın tabi ama bi sıkıntım olmamıştı şükür.hastane koridorunda diğer kadınlar karnını belini tuta tuta yürüken ben normal yürüyordum sen normal doğumsun heralde diyorlardı.kimisinin ağrı eşiği düşük oluyor tabi ona katılıyorum ama çok nazlı olmanın pek faydası olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?