- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.121
Yok cnm elimde sonuçlar ınternetten baktimhamılıkten ağrıyordur. eger testın tam halı varsa at bakayım. birde sadece ıdrarda enfeksıyon aramayın kanda da baktırın crpnıze
Evet canim 6. Ayin doldu 7. Aydan gun aldin 7nin içindesinYani 7.aya girdikmi cnim?
Ya inan dondum kaldim o an sadece doktorumun takibinde oldugumu soyleyebildim okadsr moralim bozuldu csnim sikildi ki. Tamam bikiyorum hizki kilo almis olabil8rim ama bunu kirmadna incitmeden uygun dille soyle uyar dimi canim birazcik dikkat et filsn de yani. Ama resmen alaya aldilar okadsr kalbim acidi ki eve geldim agladim eşim sakinlestirdi cocugumuzun sağlığı herseyden onemli onlari bosver dedi dogunca gider kilolar dedi. Dedim kikolar neyse de neden dusuncesizce soyluyorlar
Cok sagol canim benim inan surda sizlerle komsuunca dertlesince.icim rahatliyor. Icim rahatladi. Icimi rhaatlattin cok sagol. Benim de ilk gebeligim o yuzden bugun o komusmalar canimi sikti ve umutsuzluga kapildim. Cogu kisi de oyle diyor dogumdna sonra hizla gidiyor diye ama iste nebilim canimi siktilar ya..Canım benim sen canını sıkma çok densizlik etmişler. zaten bilinçlisin elinden geldiğince kontrol ediyorsun bazen ne kadar dikkat edersen et insan ödem de topluyor kilo çok görünüyor ama doğumdan sonra o ödemler çok hızlı gidiyor bir anda zayıflıyorsun.ben kızımda 16 kilo almıştım ki yememe içmeme göre fazlaydı.doğumdan sonra 40 ım çıktığında 2 kilo fazlam vardı doğum öncesine göre.dert etme hiç sağlıkla doğsun gerisi hallolur
Benimde 38 haftam tam bayrama denk geliyor sezeryan olucam kismetse ilkide sezeryandi ama bayramdan dolayı doktorum şehir dışında olabilir ne yapıcam hiç bilmiyorumbenim doğum bayrama denk geliyor.
sezeryan olursa bayramdan 1 hafta önceye
kötü olacak :/
Gidip sikayet edecek yarin:) o da cok sinir oldu ama ben daha kotu olmim diye sakinligini korumaya calisiyo tanıyorum :) inan ben de biraz bekledim bebegimiz olsun diye ugrastik ugrastik sonunda oldu cok sukur sukurler olsun ki bebegim iyi tahlilelrimiz herseyimiz iyi temiz ben buna sukreidyorum o iyi olsun basks bisey istemiyorum. Tek canimi sikan onlarin dusuncesizce kalbimi kirmasiAynen en onemli sey bebegimiz sekerden veya baska skntidan kaynakli degilse kilo bosver canm hiiic umursama onlari da kiloyu da.seni bilmem ama ben bebegimi cok bekledm zorlu yollardan gectim kendini bilmez kisilerin soylediklerini takip bebegimi uzmezdim.sil aklindan olmamis gibi devam et dusunme.esin iyi sakinlestirmye calismis seni benimki olsa benden cok sinirlenir basardı orayi kesinbide onla ugrasirdim
Cnm vallahi oylede insanın içi rahat etmiyor benim ilk oglumda vardı gebelik şekeri hamileliğimin başından beri dikkat ettim diyet yaptım kan şekeri olctum kilo almadım bugün sonuçlar çıkmış hemde çok yüksek yani yine gebelik sekerim var artık dahada cok Dikkat edicem arada kaçamaklarım oluyodu atık onlara sonCanım ben yaptırmadım tokluk şekeri testini.Ama içimde de korku yok değil açlık şekerime bakıldı o tüyo verir dedi doktorum "kanda trigliserid" düzeyine bakıldı sanırsam.Yok dedi bende ok dedim.İnternette araştırdım canan karatay h.yı dinledim içim biraz rahatladı ama ister istemez acabalar var içimde.Bu arada bende bu süreç geçince gönlümce börek çörek tost yiyecem hayalim o yani çok özledim ya
Aynen öyle var ya cnm insan bir an önce herkes gitsin bebeğimle baş başa kalayım istiyor her kafadan bir ses çıkıyor herkes çocuğu sahipleniyor benim kv kafasina bir kirmizi kurdale takip dolasmadigi kalmisti benden bile kiskandi cocugu nerdeyse ver ben emziriyim diycekti burnumdan gelmisti lohusa haliyle insanı depresyona sokuyorlar resmen tabi bu ay kizi doguracak simdiden ona yerlesti ben kiz cocuklarini cok severim diyip duruyo onunkide kiz belki bu defa bu yuzden rahat ederim kv bakicak bebege ama bende bu defa kimseyi istemiyorum bir hafta kız kardeşim gelip kalsa yeter allahın izniyle sonrasını kendim hallederim diyorumNeden bakamayasın canım.
Bakarsınız esin yanında olduktan sonra..
Bilmiyorum bu durum bitek bende mi var ama ben diyorum ki banyo yaptırırım uyuturum emziririm gece nöbette tutarım yeter ki benim başıma üşüşmesinler
Hani illaaaa biri olacak yanımda diye düşünmüyorum.
Eşim olur o da yeter diyoorum ama biliyoeum ki oyle olmayacak bizimkiler kv kp görümce derken yine olacak ister istemez :)
Ne terbiyesiz hemşire onlarKizlar saatlerce kendime gelemedim. Salak gibi saglik ocagindan çağırmışlardı gittim. 3 tane hemşire resmen benimle alay ettiler ya.Inan varya su zamana kadsr kesinlikle kilomu takmiyodum ki zaten doktor kontrolundeyim eger cok zayif baslarsan 20 kiloya kadsr alman normalmis. Ama biraz fazlansa kilon, 12 13 kilo alman lazimmis."nee 28 haftalik misin? Ayni 36 gibisin bu ne boyle 15 kilo almak ne demek ay sen resmen simdi doğuracak gibisin cocugun kalbini dinledi iyi bari kalbi duzgun atiyo diyo. Bu ne demekse. Doktorum normal gittigimi soyluyor dedim. Hangi doktormus o diyolar. Sanki kendileri prof bana. 8 yil tip okuyan adami sorguluyolar. Dikakt et yoksa cocugun alacagi kiloyu sen mi aliyon napiyon. Ya boyle boyle üstüme geldiler. Eve geldim sinirimden agladim
Aynen öyle var ya cnm insan bir an önce herkes gitsin bebeğimle baş başa kalayım istiyor her kafadan bir ses çıkıyor herkes çocuğu sahipleniyor benim kv kafasina bir kirmizi kurdale takip dolasmadigi kalmisti benden bile kiskandi cocugu nerdeyse ver ben emziriyim diycekti burnumdan gelmisti lohusa haliyle insanı depresyona sokuyorlar resmen tabi bu ay kizi doguracak simdiden ona yerlesti ben kiz cocuklarini cok severim diyip duruyo onunkide kiz belki bu defa bu yuzden rahat ederim kv bakicak bebege ama bende bu defa kimseyi istemiyorum bir hafta kız kardeşim gelip kalsa yeter allahın izniyle sonrasını kendim hallederim diyorum
Kız veremedinmi ağzının cevaplarını terbiyesizlerin hemen çıkardım valla sonra onlar senin peşinden koşsun mecbur lar çünkü senin kayıtlarını düzenli girmeyeKizlar saatlerce kendime gelemedim. Salak gibi saglik ocagindan çağırmışlardı gittim. 3 tane hemşire resmen benimle alay ettiler ya.Inan varya su zamana kadsr kesinlikle kilomu takmiyodum ki zaten doktor kontrolundeyim eger cok zayif baslarsan 20 kiloya kadsr alman normalmis. Ama biraz fazlansa kilon, 12 13 kilo alman lazimmis."nee 28 haftalik misin? Ayni 36 gibisin bu ne boyle 15 kilo almak ne demek ay sen resmen simdi doğuracak gibisin cocugun kalbini dinledi iyi bari kalbi duzgun atiyo diyo. Bu ne demekse. Doktorum normal gittigimi soyluyor dedim. Hangi doktormus o diyolar. Sanki kendileri prof bana. 8 yil tip okuyan adami sorguluyolar. Dikakt et yoksa cocugun alacagi kiloyu sen mi aliyon napiyon. Ya boyle boyle üstüme geldiler. Eve geldim sinirimden agladim
Gidip sikayet edecek yarin:) o da cok sinir oldu ama ben daha kotu olmim diye sakinligini korumaya calisiyo tanıyorum :) inan ben de biraz bekledim bebegimiz olsun diye ugrastik ugrastik sonunda oldu cok sukur sukurler olsun ki bebegim iyi tahlilelrimiz herseyimiz iyi temiz ben buna sukreidyorum o iyi olsun basks bisey istemiyorum. Tek canimi sikan onlarin dusuncesizce kalbimi kirmasi
O nasıl bir saygısızlık ya, valla kimse kusura bakmasın arkadaşlar, bazı istisnalar hariç hemşireler kadar fesat , içi pislik dolu, fitne fesata kafası çalışan kadınlar görmedim ben, valla bu duyduğum kaçıncı hemşire olayıKizlar saatlerce kendime gelemedim. Salak gibi saglik ocagindan çağırmışlardı gittim. 3 tane hemşire resmen benimle alay ettiler ya.Inan varya su zamana kadsr kesinlikle kilomu takmiyodum ki zaten doktor kontrolundeyim eger cok zayif baslarsan 20 kiloya kadsr alman normalmis. Ama biraz fazlansa kilon, 12 13 kilo alman lazimmis."nee 28 haftalik misin? Ayni 36 gibisin bu ne boyle 15 kilo almak ne demek ay sen resmen simdi doğuracak gibisin cocugun kalbini dinledi iyi bari kalbi duzgun atiyo diyo. Bu ne demekse. Doktorum normal gittigimi soyluyor dedim. Hangi doktormus o diyolar. Sanki kendileri prof bana. 8 yil tip okuyan adami sorguluyolar. Dikakt et yoksa cocugun alacagi kiloyu sen mi aliyon napiyon. Ya boyle boyle üstüme geldiler. Eve geldim sinirimden agladim
Antibiyotik verir canım zor bi yani yokevet canım randevu aldım ama muayeneden korkuyorumah bu bebeğim hareketli allahtan da korkularım azaldı.enfeksiyon tedavisi zor mu[/QUOTE
Kız vallahi lohusa halimle herkes bana trip yaptı ben milletin nazını çektim şimdi hatırladıkça kendime sinir oluyorum ne diye susmusum diyeAynen canim ben de istemiyorum deseydin kv kırmızı kurdele lazım olursa veriyim diye..beni neler bekliyor hiç bilmiyorum
Kız vallahi lohusa halimle herkes bana trip yaptı ben milletin nazını çektim şimdi hatırladıkça kendime sinir oluyorum ne diye susmusum diyebu defa kv alıcam bi tane
İnşallah cnm amin bencede kesinlikle sadece sen ve bebeğin gerisini salla gitsinAman boşver kimsenin tribini falan çekemem kocamın dahii.
Bebegimle ve kendimle meşgul olurum..
Inslalah çabucak gelip geçer o günler...
Valla bacim hala kendime gelebilmis degilim yani bunun bir uslubu vardir duzgunce kirmadan soylersin dersin ki biraz fazla olmus hani daha dikkatli olun dersin ama bunlar 36 haftalik sandik bukadar cok almissin cocuk almiyo da sen mi aliyosun ya bunlari düşündükçe canim sıkılıyorO nasıl bir saygısızlık ya, valla kimse kusura bakmasın arkadaşlar, bazı istisnalar hariç hemşireler kadar fesat , içi pislik dolu, fitne fesata kafası çalışan kadınlar görmedim ben, valla bu duyduğum kaçıncı hemşire olayıkusura bakmayın dediğim gibi herkes için geçerli değildir ama duyumlarim ve gördüğüm hep bu yönde bir de sağlık görevlisi olacaklar, diploma da olsa eşek esektir , canını sıkma bacım sen o densizlere
Cok zoruma gitti nekadar agladim bilmiyorum ama ALLAHa biraktim onlari kendimce.. canim benim sağolKiyamam yakalbi kirik hamis gorunce cok uzuluyorum dusuncesizce kalp kiriyorlar hakkina giriyorlar karnindaki bebisin de senin de.bence de sikayet etmelisinz iyi yapiyor esin.senin canin skildiysa onlarn da skilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?