2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok sık gidiyorum tuvalete gece uyanmak gibi bi huyum yoktu önceden, üç aydır gece 1-2 defa uyanıyorum. Bazen gidiyorum aslında hiç bi şey yok azıcık varmış ama ben sıkışmışım gibi hissediyorum.

Bnxede oyle oluyo Azcik azcik geliyo Yuruyemiyom bazen kaciricam diye

Ya ilk basta nohut gibi bişey vardi.git gide büyüyor ve vajinamin içine doğru yayıldı. Sol dudakta..kılların tam çıktığı yerde.temizligini bile yapamıyorum .doktor baktı vajina varısı dedi.kimseden de hiç duymadım. korkuyorum yaa..

Ya ilk basta nohut gibi bişey vardi.git gide büyüyor ve vajinamin içine doğru yayıldı. Sol dudakta..kılların tam çıktığı yerde.temizligini bile yapamıyorum .doktor baktı vajina varısı dedi.kimseden de hiç duymadım. korkuyorumyaa..

Ya ilk basta nohut gibi bişey vardi.git gide büyüyor ve vajinamin içine doğru yayıldı. Sol dudakta..kılların tam çıktığı yerde.temizligini bile yapamıyorum .doktor baktı vajina varısı dedi.kimseden de hiç duymadım. korkuyorumyaa..

Ya bnimki ole degil cnm.Bnimki sanirim hamilelikle berabsr vajinada olan degisik.Bn vajinal varisede baktim nette Dogumdan sonra kayboluyo ve normal dogumu etkilemiyo icin rahat olsun :)

Ya bnimki ole degil cnm.Bnimki sanirim hamilelikle berabsr vajinada olan degisik.Bn vajinal varisede baktim nette Dogumdan sonra kayboluyo ve normal dogumu etkilemiyo icin rahat olsun :)

benim çok arttı işte sikinti orda.9 nisanda randevum çok var daha ya.ama birinden duysaydım eğer rahatlatacaktım. .kimsede yokmus çevremde. kalıcı da olabiliyormus

Hastane çantasına koyacaklarimi aldım ama hazırlamadim daha yıkacağım ama havalar düzelsin diye bekliyorum :-) siz hazırladıniz mı? :)

Yok cnm ya bn henuz baslamadm alisverise Nisan gibi hazirlicam insallah.Hayilri olsun size:) Bide canm neyle yikicaksin bebisin kiyafetlerini Bn elle ama hangi sabunu kullanicam bilmiyorm

benim çok arttı işte sikinti orda.9 nisanda randevum çok var daha ya.ama birinden duysaydım eğer rahatlatacaktım. .kimsede yokmus çevremde. kalıcı da olabiliyormus

Yaa :( istersen bi acile git gorun.9 nisan hzak gercektn.Insallah seninki kalici olmaz cnm :(Hayirlisi olsun Dokunammaya calis

Yok cnm ya bn henuz baslamadm alisverise Nisan gibi hazirlicam insallah.Hayilri olsun size:) Bide canm neyle yikicaksin bebisin kiyafetlerini Bn elle ama hangi sabunu kullanicam bilmiyorm

Sağol cnm ben dalinin bebek giysilerini yıkama deterjanı ile yıkamayi düşünüyorum ismi aklıma gelmedi deterjanin :-)

Back
X