- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #26.601
Bu aralar mide yanması şikayeti olan var mı? Bu hafta daha da arttı benim :-(
Bnim doktorum bana gaviscon diye surup yazdi iciyorm iyiyim :)Kullaniyomusn bi sey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar mide yanması şikayeti olan var mı? Bu hafta daha da arttı benim :-(
Çok sık gidiyorum tuvalete gece uyanmak gibi bi huyum yoktu önceden, üç aydır gece 1-2 defa uyanıyorum. Bazen gidiyorum aslında hiç bi şey yok azıcık varmış ama ben sıkışmışım gibi hissediyorum.
VAJİNA VARİSİ OLAN YOK MU YAA HAMİLELİKTE. KAFAYI YICEMMM
Bnim doktorum bana gaviscon diye surup yazdi iciyorm iyiyim :)Kullaniyomusn bi sey
Nadil bi sey canim seninki bnim boyle taharet alirken elime et gibi bi sey geliyo.Ilk idrar kesen asagiya inmis dedi acildeki doktor.Kendi doktorumda vajinanin dogal hali bu Hicbisey yok dedi.:/
Şuan kullanmıyorum birsey, doktoruma söylemedim daha kontrole gittiğimde söyleyeceğim bakalım ne diyecek
peki o şekilde duydun mu hiç safari ago
Zor oluyo cnm ya Bn geceleri uyukudan uyaniyodm mide yanmasi yuzunden :/Gecmis olsun
Teşekkür ederim bende aynı şekilde mide yanması yüzünden uyanıyorum geceleri bide sık idrara çıkma yüzünden.
Ya ilk basta nohut gibi bişey vardi.git gide büyüyor ve vajinamin içine doğru yayıldı. Sol dudakta..kılların tam çıktığı yerde.temizligini bile yapamıyorum .doktor baktı vajina varısı dedi.kimseden de hiç duymadım. korkuyorumyaa..
Ya bnimki ole degil cnm.Bnimki sanirim hamilelikle berabsr vajinada olan degisik.Bn vajinal varisede baktim nette Dogumdan sonra kayboluyo ve normal dogumu etkilemiyo icin rahat olsun :)
Sık idrar bndede var cnm.iste doktor surup yazarsa bi nebzede olsa rahatlatiyohazirladn mi hastane cantanizi :)
Hastane çantasına koyacaklarimi aldım ama hazırlamadim daha yıkacağım ama havalar düzelsin diye bekliyorumsiz hazırladıniz mı? :)
benim çok arttı işte sikinti orda.9 nisanda randevum çok var daha ya.ama birinden duysaydım eğer rahatlatacaktım. .kimsede yokmus çevremde. kalıcı da olabiliyormus
Yok cnm ya bn henuz baslamadm alisverise Nisan gibi hazirlicam insallah.Hayilri olsun size:) Bide canm neyle yikicaksin bebisin kiyafetlerini Bn elle ama hangi sabunu kullanicam bilmiyorm
Bende de var evet sürekli wc deyim ve kaçırmayada başladım![]()
olmaz mıdoğuma kadar böyleyiz maalesef