- 8 Ağustos 2017
- 179
- 258
- 53
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #26.581
Benimde çok oluyor çok sık gitmeye başladımKizlar sizdede surekli idrar hissi oluyormu???bebegin torbaya baski yapma hissi oluyormu yani?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde çok oluyor çok sık gitmeye başladımKizlar sizdede surekli idrar hissi oluyormu???bebegin torbaya baski yapma hissi oluyormu yani?
Kizlar sizdede surekli idrar hissi oluyormu???bebegin torbaya baski yapma hissi oluyormu yani?
Aynen zaman daraliyor bence de :) şaka gibi sona yaklasiyoz insaALLAHBu hafta başlamayı düşünüyorum artık zamanımız daralıyor :)
Bak demistim sana canim cok sukur birdey olmaz diye, cok sevindim sagsalim kavusalim insaALLAH bebislerimizeMerhaba kizlar.Bugun hastaneye gittim.Hani demistim ya bebegimin kalbinin uzerinde bi parilti fark edilmis diye.Onun icin eko ya girdm.Şükür temiz cikti raporda:))Cok mutluyum.Rabbim herkese once saglikli sonrada hayirli evlatlar nasip etsin:)Amin.Diger tum arkadaslarada Acil sifalar diliyorm❤❤❤
Aynen zaman daraliyor bence de :) şaka gibi sona yaklasiyoz insaALLAH![]()
Çok sık gidiyorum tuvalete gece uyanmak gibi bi huyum yoktu önceden, üç aydır gece 1-2 defa uyanıyorum. Bazen gidiyorum aslında hiç bi şey yok azıcık varmış ama ben sıkışmışım gibi hissediyorum.Kizlar sizdede surekli idrar hissi oluyormu???bebegin torbaya baski yapma hissi oluyormu yani?
Amin insaALLAHEvet heyecan artıyor :)) Allah hayırlısı ile sağlıcakla kucağımiza almayi nasip etsin bebeklerimizi![]()
Evet canım bu ara bende çok oluyor normalde gece tuvalete kalkan biri değilim ama şimdi tuvalete gitmekten gece doğru düzgün uyuyamıyorumKizlar sizdede surekli idrar hissi oluyormu???bebegin torbaya baski yapma hissi oluyormu yani?
Kizlar sizdede surekli idrar hissi oluyormu???bebegin torbaya baski yapma hissi oluyormu yani?
Ben artık boşverdim canım kendimi yıpratmaktan fazlasına yaramıyorÜzüldüm canım eşin zaten bir sürü borca suruklemis bari duygusal anlamda mutlu etmeyi denese keşke :/
Bende tetanozun ikinci dozu için gittim en son cuma günü kan sulandırıcı yazdırmak icin giderim birde rutinler icin gitmeyeceğimBu sabah sağlık ocağına gittim. 1 ay önce arayıp mutlaka 26 Mart'ta gelin demişlerdi. Gitmişken tahlil de yaptırayım dedim. Sabah şekerim alt sınırdaydı . Beklerke düşecek diye endişelendim. Hemşire ve doktoru bekleyip durdum. Sinir oldum. Haydi drları artık anladık da hemşire 8.30'da işe başlamak zorundayken 9'da ancak geldi. Dr aradan hasta aldı. Bekle Allah bekle. Bir hiç uğruna beklemişim. Keşke gitmeseydim. Telefonla da olacak işlermiş. 2 ay sonra gel dedi hemşire ama gitmeyeceğim. Doğum hakkında bilgi verecekmiş.
Daha önce Bursa'daydık. Hemşire işini çok iyi yapardı. Şimdi Kocaeli'deyiz ama işe zor geliyorlar .Bende tetanozun ikinci dozu için gittim en son cuma günü kan sulandırıcı yazdırmak icin giderim birde rutinler icin gitmeyeceğim
Bak demistim sana canim cok sukur birdey olmaz diye, cok sevindim sagsalim kavusalim insaALLAH bebislerimize![]()
Bende de var evet sürekli wc deyim ve kaçırmayada başladım![]()