- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.861
Aynı sayıyı nasıl yazdın :) Ben de o kadar gözle bekliyorum valla,bi de 3 yaşında kızım var çok zor oluyor hem çalışıp hem çocuk hem hamilelikİzni 8399463637838 gözle bekleyenlerden biri de benim canımYoğun da geçiyor.. Akşam olunca evde kolumu bacağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum yorgunluktan.
Ben carrefour ve migrosta gördüm. Büyük marketlerde bulunur ayva zor bulunan bi meyve deil
Canım bende de kabızlık var ve bende basur oldum.hayatimda uzun zamandan beri böyle acı çekmedim.bana fitil ve krem verdi ama hala sislik var .kabız olmamaya gayret ediyorum.surekli salata yiyorum.doktoruma surup yazarmisiniz demistim bana magnesie calsite diye bir toz yazdı.yarim ölçek bir bardak su ile iç dedi.2gundur içiyorum.acayip bagirsaklarimi cakistirdi.hatta bugün icmedim.yatarken icicem.belki doktorun sana da birşeyler yazarİzni nasıl dört gözle beklediğimi anlatamam ama kızımla daha fazla vakit geçirebilmek için 37 yi zorlamaya çalışacağım. Şimdiden gücüm tükeniyor. Hala mide bulantılarım var her sabah aksam kusuyorum. Doğru düzgün yiyemiyorum. Öğlen yediğim yarım kase çorbaydı onu bile çıkardım. Birşey olacak çıkarırken diye ödüm kopuyor. İşler çok yoğun evde kılımı kıpırdatmazken işyerinde tabiri caizse anam ağlıyor. Demir ilacı beni benden alıyor bulantı bir dert kabızlık ayrı. Fena hallerdeyim Rabbim sabır selamet sağlık versin hepimize
Kaç kez söyledim sabah aksam kuru kayısı sıcak sudan öteye birşey demedi. Korkudan birsey de yapamıyorum. Duphalac alıyordum kendim araştırdım genel cerrahi doktoru onuda önermedi. Bağırsakların tembellesir ileride sorun olur dedi. Basur için anestol pomad verdi sadece haftan daha erken steroid içerikli ilaç veremem risk teşkil eder dedi. 32 hafta sonrası kullanabilirmişim bizim henüz erken 28Canım bende de kabızlık var ve bende basur oldum.hayatimda uzun zamandan beri böyle acı çekmedim.bana fitil ve krem verdi ama hala sislik var .kabız olmamaya gayret ediyorum.surekli salata yiyorum.doktoruma surup yazarmisiniz demistim bana magnesie calsite diye bir toz yazdı.yarim ölçek bir bardak su ile iç dedi.2gundur içiyorum.acayip bagirsaklarimi cakistirdi.hatta bugün icmedim.yatarken icicem.belki doktorun sana da birşeyler yazar
Proctolog krem ve ultraproct fitil verdi rahatlamam uzun surdu 3.hafta bu hafta ama acılarım azaldı canım.bunlari genel cerrah yazdıKaç kez söyledim sabah aksam kuru kayısı sıcak sudan öteye birşey demedi. Korkudan birsey de yapamıyorum. Duphalac alıyordum kendim araştırdım genel cerrahi doktoru onuda önermedi. Bağırsakların tembellesir ileride sorun olur dedi. Basur için anestol pomad verdi sadece haftan daha erken steroid içerikli ilaç veremem risk teşkil eder dedi. 32 hafta sonrası kullanabilirmişim bizim henüz erken 28
Bende alabilirim
iyi aksamlar kızlarr
Yatılı misafirim vardı pazartesi gittler . Ama çok yormuşum ev sahibi olunca ne kadarda yardımcı olsalarda ayakta kalmışım iki gündür elim ayağım şişliği geçmedi bugün hala her yerim agrıyordu . Kuzumun hareketlerini bile az hissettim korktum buğün yattım hiç birşey yapmadım . Hareketlendikçe rahatlıyorum şükür .
Tansiyondan dolayıda tuz tüketmiyom zaten bu el ayak şişmelerine ne iyi geliyor kızlar benim gibi olan var mı ?
Sm2014 canım cüz dagıtıyormuşsun bende alırım
Canım bende de kabızlık var ve bende basur oldum.hayatimda uzun zamandan beri böyle acı çekmedim.bana fitil ve krem verdi ama hala sislik var .kabız olmamaya gayret ediyorum.surekli salata yiyorum.doktoruma surup yazarmisiniz demistim bana magnesie calsite diye bir toz yazdı.yarim ölçek bir bardak su ile iç dedi.2gundur içiyorum.acayip bagirsaklarimi cakistirdi.hatta bugün icmedim.yatarken icicem.belki doktorun sana da birşeyler yazar
Evet bana da yarım olcek iç dedi içtiğinde.cok fena calistiriyirmus.dun gündüz içtim baya bağırsaklar haraket halindeydi.bugun icmedimEvet cnim banada verdi doktorum o tozdan ama cok kullanma ishal yaparmis oyle dedi doktorum.sukur ben daha bi olcek ictim.baya oluuo yazali
Eki Görüntüle 2132967 Eki Görüntüle 2132968 Eki Görüntüle 2132969 Kizlar şunlar nasıl sizce bide mavi pijamaya hangisi gider. Bunlar rahat olur bence tesettür için..
Ben gri olanısevdim Eki Görüntüle 2132964
Bigaripyolcu
Benim de gri hosuma gitti canim her renge uyar gibi geldi.guzellerms bakayim ben de
Bu arada cuz alirim ben de 22yi alan oldu mu.bi liste yapsan hangi cuzlerin kaldigina ya da alindigina dair
Kaçıncı cüz oldugu farketmez benim icin canım istediğini yazabilirsin:)Bigaripyolcu 22.cüz
@eylul987 23.cüz
Nescafe87 29.cüz
xra221 30.cüz
kronik_unutkan ...
A Anestezistkilisli ...
U Umutt19 ...
H Happymarried ...
zeytin0919 ...
Blackbluee1 ...
@Ahsen2015 ...
Babylicious ...
Canım ben 13.cuzu alıyorumBigaripyolcu 22.cüz
@eylul987 23.cüz
Nescafe87 29.cüz
xra221 30.cüz
kronik_unutkan ...
A Anestezistkilisli ...
U Umutt19 ...
H Happymarried ...
zeytin0919 ...
Blackbluee1 ...
@Ahsen2015 ...
Babylicious ...
12. Cüzde yusuf suresi var ben alayım canım , oğlum yusuf adına layık olsun inşallahBigaripyolcu 22.cüz
@eylul987 23.cüz
Nescafe87 29.cüz
xra221 30.cüz
kronik_unutkan ...
A Anestezistkilisli ...
U Umutt19 ...
H Happymarried 13.cüz
zeytin0919 ...
Blackbluee1 ...
@Ahsen2015 ...
Babylicious ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?