- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.841
Çok güzel canimEki Görüntüle 2132938 Eki Görüntüle 2132940 Eki Görüntüle 2132941 Eki Görüntüle 2132942 bunları aldım ben tacı terligi falan da sadece resim çekmek için aldım.
Sağ ol canım sende güle güle kullanÇok güzel canimgule güle kullan
Tesekkurler canım inşallahSağ ol canım sende güle güle kullan
Hiç sevmiyorum ben su nst yi Allah yardımcımız olsunNst nin tabiki zamanı var. Sadece sancısı olanlara yapılmıyo nst 32 yi geçtikten sonra her kontrolde yapılıyo hamilelere. Bebeğin kalp atışlarına hareketlerine de bakılıyo...
Zevkli oluyo canım. Sessiz bir odada yatırıyolar 20 dk beline kemer bağlıyorlar kalp seslerini duyuyosun bebeğinin. Ama ben normal doğumda sancı çekerken ayağa kaldırmamışlardı nst de bağlı duracaksın dediler. Ordan beri gıcığım kendisineBen bu gittiğim de yapilacak o zaman heyecanlandım
Zevkli oluyo canım. Sessiz bir odada yatırıyolar 20 dk beline kemer bağlıyorlar kalp seslerini duyuyosun bebeğinin. Ama ben normal doğumda sancı çekerken ayağa kaldırmamışlardı nst de bağlı duracaksın dediler. Ordan beri gıcığım kendisine
Ben normalde S giyiyorum ama gidip bakmam gerek, belki M daha uygun olur bana. Ben gecelik almayı düşünmedim hiç, normalde evde bile giyemiyorum çünkü, sıyrılıyor açılıyor falan huylanıyorum benBen şuan M giyiyorum M aldım canım.zaten altı ayarlanabilir ve baya büyük ustude daha açılır gibi rahat bir modelEki Görüntüle 2132918
Bir tane de gecelik alırım diyorum bir pijama daha alsam mı fazla mı olur kararsizim
Güle güle kullan canım çok güzellerEki Görüntüle 2132938 Eki Görüntüle 2132940 Eki Görüntüle 2132941 Eki Görüntüle 2132942 bunları aldım ben tacı terligi falan da sadece resim çekmek için aldım.
Tesekur ederim canim Sağ olGüle güle kullan canım çok güzeller
İzni 8399463637838 gözle bekleyenlerden biri de benim canımKızlar ilk aylarina dönen var miresmen bikac gundur ilk haftalarimdaki gibi halsizlik yorgunluk bir uyku hali mevcut oluyor gündüzleri. Gerci bu aralar gribal enfeksiyon geçiriyorum acaba ondan dolayi mi boyleyim diyorum ama. Su dogum iznini 8399463637838 gozle bekliyorum
Canim bi cay tabagina 4 cekirdek 4 yemek kasigi su koyup bi gun dolapta bekleticem.Sonra kullanicam Jole kivamina geliyormus zatn ilk defa yapicam bilmeiyorm
Maalesef 13 yıldır var bu illet. Haşimato ve vitiligo da ilk bebeğimi kaybedince stresle beraber çıktı.sagol canım hamilelikten önce mi vardı sende şeker ben de hamilelikte çıktı
Kızartma yemiyorum ama tost yedim sadece dün ve bugün. Aksine 2 -3 haftadır hep dikkatliyim ama kabızlığın etkisi mi, şeker değerlerimin biraz yükselmesinin etkisi mi bilmem +1 çıktım. Ben dikkat ettikçe kilo alıyorum ..
Dikkat et canm hamur işi tatlı kızartmalar uzak dur
Bulursan biriktir iste ben bulurum heralde büyük marketlerde olurBen alacaktım cnm ama ayva bulamadım. . Daha önce yaptığım bozulmamistir inşallah.
Bulursan biriktir iste ben bulurum heralde büyük marketlerde olur
Her dr 32 de almıyo evet. Her dr un izlenimi ayrı. Ama hiç girmeyini duymamıştım. İlk kez senden duyuyorum. Şehir dışında yaşanlar yada imkanı olmayanlar falan heralde. Hamileliğinde girmese bile doğumdan önce nst oluyo. İlginç...Aynen doğum da zor olur. Ama her doktor 32 de almıyormuş hatta doğuma kadar hiç girmeyenler bile varmış
Ben carrefour ve migrosta gördüm. Büyük marketlerde bulunur ayva zor bulunan bi meyve deilBen alacaktım cnm ama ayva bulamadım. . Daha önce yaptığım bozulmamistir inşallah.
evet işte canım onu diyorum yani doğuma kadar hiç girmeyen bile varmış. Doğum yaparken girmisler tek.Her dr 32 de almıyo evet. Her dr un izlenimi ayrı. Ama hiç girmeyini duymamıştım. İlk kez senden duyuyorum. Şehir dışında yaşanlar yada imkanı olmayanlar falan heralde. Hamileliğinde girmese bile doğumdan önce nst oluyo. İlginç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?