2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben bu gittiğim de yapilacak o zaman heyecanlandım
Zevkli oluyo canım. Sessiz bir odada yatırıyolar 20 dk beline kemer bağlıyorlar kalp seslerini duyuyosun bebeğinin. Ama ben normal doğumda sancı çekerken ayağa kaldırmamışlardı nst de bağlı duracaksın dediler. Ordan beri gıcığım kendisine

Aynen doğum da zor olur. Ama her doktor 32 de almıyormuş hatta doğuma kadar hiç girmeyenler bile varmış

Ben normalde S giyiyorum ama gidip bakmam gerek, belki M daha uygun olur bana. Ben gecelik almayı düşünmedim hiç, normalde evde bile giyemiyorum çünkü, sıyrılıyor açılıyor falan huylanıyorum ben 2 tane pijama takımı alacağım yeter heralde?

İzni 8399463637838 gözle bekleyenlerden biri de benim canım Yoğun da geçiyor.. Akşam olunca evde kolumu bacağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum yorgunluktan.

sagol canım hamilelikten önce mi vardı sende şeker ben de hamilelikte çıktı
Maalesef 13 yıldır var bu illet. Haşimato ve vitiligo da ilk bebeğimi kaybedince stresle beraber çıktı.
.

Dikkat et canm hamur işi tatlı kızartmalar uzak dur
Kızartma yemiyorum ama tost yedim sadece dün ve bugün. Aksine 2 -3 haftadır hep dikkatliyim ama kabızlığın etkisi mi, şeker değerlerimin biraz yükselmesinin etkisi mi bilmem +1 çıktım. Ben dikkat ettikçe kilo alıyorum .

Kızlar ilk hamileliğimde normal pijama almıştım. 38-40 bedenle başladım. Son aylarda 40tım. Yine 40 beden aldım. Bunda da son haftalara doğru olan bedenimde 2 pijama alacağım.
NSTye 32. Hafta raporumda girmiştim. Kendi drum 36-37'de istedi. Bir kez daha girdim sonra. Toplam 3 kere yani.
Göğüs ucu kremini de son haftalarda kullandım. Bir yerde süt kanallarını uyarıp erken doğuma yol açabileceğini okumuştum.

Aynen doğum da zor olur. Ama her doktor 32 de almıyormuş hatta doğuma kadar hiç girmeyenler bile varmış
Her dr 32 de almıyo evet. Her dr un izlenimi ayrı. Ama hiç girmeyini duymamıştım. İlk kez senden duyuyorum. Şehir dışında yaşanlar yada imkanı olmayanlar falan heralde. Hamileliğinde girmese bile doğumdan önce nst oluyo. İlginç...

evet işte canım onu diyorum yani doğuma kadar hiç girmeyen bile varmış. Doğum yaparken girmisler tek.
Ama benim doktor biraz pimpirikli sanırım yapar gider gitmez kan idrar soruyor. Yeni geçtim bu doktora eskiye dönük bütün testlerini getir dedi. hepsi nirmal diyorum hayır getir dedi. Onları gotucem işte sanırım nst de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…